С какво ви дразнят свекървите - тема 103

• 32 030
  • 710
  •   1
Отговори
# 375
Дали е кочина или не теб това не те засяга, защото това е моята собствена кочина.
Разбира се, че не ме засяга. Ти ни я натрапваш вече 91723127 поста. Даже в снимки я изтипоса, без някой да те е молил.

# 376
  • София
Ихаа..
"Пиша нещо, но вие го коментирайте така, а не иначе, защото второто не ми харесва". Това мислех, че е привилегия на 20-годишните форумни новобранци.

Това е форум. Всеки има право на мнение, стига да спазва правилата.

# 377
  • Fort Worth, TX
Би, ли спряла , ако обичаш.Не съм убила никой, нито съм направила нещо лошо, за да се чувствам виновна.Не съм обидила  никоя от вас така както вие го правите.Обаче не се усещате , че го правите и това ви е най-големия проблем.Не разбирате ли, че обиждате хората.Вие не познавате хората, но ги квалифицирате.И изобщо не  говоря за мен драга ми.Мен не ми дреме каквато и да ме наречете не сте ми фактор.Обаче другите жени, които си тръгват, щото не могат да ви изтърпят.Дали пък и аз да не се фръцна и да ви освободя от неприятното за вас мое присъствие.

# 378
Креми, аз лично чета тук по въпроси, които ме интересуват. Участвам в няколко теми, буквално. За удоволствия и свободно време - не, за тези неща си имам контингент от хора в реала. Темите, обаче, които дискутираме тук, не се споделят в кръг от роднини, псевдо приятели и колеги, очевидно е защо. Тук хората са доста откровени, разбира се защото са анонимни, и има шанс да чуеш нещо истинско. Разбирам огорчението ти.  И аз съм пускала теми. Винаги има по нещо полезно.
Аз чета, а понякога и си пиша мнението. Научавам повече от това, което другите са казали, отколкото от това, което аз съм писала. Последното така или иначе си го знам.

# 379

От вас нормален и адекватен съвет не може да се вземе.

Кое му е ненормалното на съвета да спреш да си жокер - когато трябва мъж, когато трябва жена и съпруга ти да си поеме задълженията, най-накрая?

# 380
Не можете ли да комуникирате нормално, без обиди и квалификации.

+1000000

# 381
Това, което Креми написа е вярно.
Твърде често преминаваме границата от съвета, другата гледна точка в нападките, иронията, че и в злоба не рядко.
Затова и повечето потребителки,  посмели да попитат нещо, просто излизат огорчени от темата.

# 382
Аз пък няма да се фръцна Joy

Някой няма ли да се оплаче нещо? Мога да запиша свеки в темата с последния й бисер: Седим у тях миналата седмица и си говорим заедно с нея и с приятелката на брата на моя съпруг (пресни гаджета са, нямат деца) за пола на децата на една позната. Та, както си обсъждаме, свеки поглежда другото момиче и изтърсва "Ние, майките на момчета, явно за нещо сме наказани." Гледаме я и двете с недоумение, и аз, като майка на две мъжки бройки, я питам логично "Защо? " Отговор: "Ми щото имаме снахи, а не дъщери." Joy Как да не я обича човек... Heart

# 383
Ооох, то ако всички съпрузи си поемаха задълженията.
Ама хайде да не се обаждам, че ще ми скочи някоя да ми каже, че това е женска работа. Не поема, защото съпругата му не го е 'мотивирала'. Освен всичко останало и това е нейна работа и кръгът се затваря.

Ади, есе мога да напиша по темата Мъжки майки. И моята свекърва е от 'наказаните'.

# 384

Някой няма ли да се оплаче нещо? Мога да запиша свеки в темата с последния й бисер: Седим у тях миналата седмица и си говорим заедно с нея и с приятелката на брата на моя съпруг (пресни гаджета са, нямат деца) за пола на децата на една позната. Та, както си обсъждаме, свеки поглежда другото момиче и изтърсва "Ние, майките на момчета, явно за нещо сме наказани." Гледаме я и двете с недоумение, и аз, като майка на две мъжки бройки, я питам логично "Защо? " Отговор: "Ми щото имаме снахи, а не дъщери." Joy Как да не я обича човек... Heart

Сладурана!  Grinning
Защо не ѝ каза: "Ох, да, и аз при наказаните като теб!"?  Laughing
Между другото, явно свекърва ти го дава обидена за нещо и ти пуска намеци. С основание или не – ти си знаеш. Ама и да не знаеш, то не пречи тя пак да се цупи за нещо.

# 385
Това, което Креми написа е вярно.
Твърде често преминаваме границата от съвета, другата гледна точка в нападките, иронията, че и в злоба не рядко.
Затова и повечето потребителки,  посмели да попитат нещо, просто излизат огорчени от темата.

С тази разлика, че повечето потребителки пишат по темата, а не разни битово-санитарни истории с гаджето на сина, със сина, с телевизора на сина ...

# 386

Сладурана!  Grinning
Между другото, явно свекърва ти го дава обидена за нещо и ти пуска намеци. С основание или не – ти си знаеш. Ама и да не знаеш, то не пречи тя пак да се цупи за нещо.

Тя винаги е обидена за нещо, обикновено на сина си, но пили на мен. В случая обаче идея нямам за какво. Ако бях продължила темата, сигурно щях да разбера, но не ми се слушаха пак мрънканици, та си го пуснах покрай ушите.

# 387
  • София
Скрит текст:

Сладурана!  Grinning

Тя винаги е обидена за нещо, обикновено на сина си, но пили на мен. В случая обаче идея нямам за какво. Ако бях продължила темата, сигурно щях да разбера, но не ми се слушаха пак мрънканици, та си го пуснах покрай ушите.
Ето това ми беше много дразнещо. Двете лели на мъжа ми го правеха – искат нещо от него, дуднат на мен.

# 388
Аз знам защо го прави. Мъжът ми много лесно пали срещу нещо, което не смята за справедливо, дори да е супер дребно. Когато тя започне да се оплаква, знаейки, че не е справедлива, много добре осъзнава, че той басма няма да й цепи и често дори няма да я изслуша. По това я разпознавам кога ще намила простотии и кога ще говори смислено - ако гледа мъжът ми да го няма, значи е простотия, която аз, от куртоазия, най-малкото ще изслушам...

# 389
Привет на всички, не съм участвала досега в темата и не знам дали е обсъждано, но исках да ви попитам как наричате вашите свекърви. моята е сравнително от скоро, живеем надалече и все още не съм се обръщала никак, но не искам да продължава така. От друга страна , не ми идва на езика някакво подходящо обръщение.

А иначе ме дразни, че никога не ми се обажда и не търси никакъв личен контакт с мен , въпреки че имаме бебе на 3 месеца. Гуга си постоянно с мъжа ми , все ден, но на мен да се обади , да прояви малко интерес как съм- не. А аз съм сърдечна и общителна и ми се щеше да имаме по-близки отношения.

Общи условия

Активация на акаунт