Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 134
  • 4 167
  •   2
Отговори
# 3 165
Като казахте играчки, ето едно любимо семейство, което обича играчките и са много милички:

Tic Tac Toy Family
https://www.youtube.com/channel/UCYSsTrCYRkAxgINU76yJsSw

# 3 166
Чакам Гамбино аз, че той изскача скорострелно след като Галя пусне видео, ама нещо ми се губи.  Laughing

# 3 167
Ами наклепахте го човека като пуйка за Коледа, как да дойде Grinning Grinning

# 3 168
Чакайте да ви питам нещо, което ме "мъчи" от известно време.  Mr. Green

Преди време имаше един канал Скритата Истина, пичът правеше видеа за световни конспирации, беше интересно, не стигна дотам, че земятя е плоска поне. hahaha Малко ме дразнеше на моменти, понеже много бавно му течеше мисълта, правеше само voice over видеа, но реши да се покаже веднъж мисля. Та, имам смътен спомен, че се казва Николай, но може и да бъркам, а при едно от последните видеа на dessytalks мъжът й влезе в кадър за малко и адски много ми заприлича на него. Тя неведнъж също е казвала, че се казва Николай.

СлучаЕност?! Не мислА!  Joy
Искам да попитам има ли конспирация тук или няма?: bowuu

# 3 169
Този сок от целина, стана много популярен..Доста от свойствата му, се припокриват с джинджифила,от това което прочетох за него....Някой пие ли, такъв сок ? Ивана нали пусна клип за него...Мисля,че доста се хиперболизират действието му,нещо като ябълковият оцет,който беше модерен миналите няколко години..Другата година, ще има ново модерна храна,убедена съм :Д

# 3 170
В крайна сметка има един неоспорим факт: темата тук се оказа по-голям инфлуенсър, защото инфлуенсва инфлуенсърите каква да бъде следващата им стъпка 😁

За Полина - аз съм безкрайно разочарована от нея.. когато изчезна за известно време и спря да пуска неделните видеа, аз реших, че нещо лошо се е случило. После като пусна видеото за отслабения имунитет, вече даже си мислех, че има някаква гадна болест.. и ми стана супер мъчно. Както вече се спомена, можеше във видеото за бременността да обясни и защо пусна подвеждащото видео. И така според мен щеше малко да тушира гафа си. Може двете й състояния да не са свързани, но поне да беше изчакала. Обяснения хиляди може да даде, без да породи такива подвеждащи настроения.
Тотално ме изгуби като последовател.
А за експертността - ами сори, ама не може да твърди като лекар едва ли не, че гаденето и неразположенията минават със сигурност след някоя и друга седмица/месец. Има бременни до раждането са на легло!

Експат-мамата рулира! И как нагласяше блузката в началото и се оглеждаше - много яко, че обследва поведението на влогърките Simple Smile а най-якото е, че всяко едно видео не е просто осмиване, а интелигентен подход към консуматорската тъпота 😂 Браво, Дарина!

Имам въпрос: разгледах профила на Денина Мартин, която не знам защо си бях кръстила Дени На Мартин 😂🙈 та имам въпроси: този Рон българин ли е? И тя с какво се занимава? Изглежда ми обрана инфлуенсърка Simple Smile с много хубава кухня Simple Smile

# 3 171

Преди време имаше един канал Скритата Истина, пичът правеше видеа за световни конспирации, беше интересно, не стигна дотам, че земятя е плоска поне. hahaha Малко ме дразнеше на моменти, понеже много бавно му течеше мисълта, правеше само voice over видеа, но реши да се покаже веднъж мисля. Та, имам смътен спомен, че се казва Николай, но може и да бъркам, а при едно от последните видеа на dessytalks мъжът й влезе в кадър за малко и адски много ми заприлича на него. Тя неведнъж също е казвала, че се казва Николай.

Дай линк към канала СКРИТАТА ИСТИНА. Деси е показвала неведнъж мъжа си, има го и на снимки в инстраграм профила ѝ.

# 3 172

Дай линк към канала СКРИТАТА ИСТИНА. Деси е показвала неведнъж мъжа си, има го и на снимки в инстраграм профила ѝ.

Е там е работата, неактивен е от едно две години.

# 3 173
Има един канал на Александър Недков, който се казва скритата истина. Той също е неактивен.
fb://page/374354729312333

# 3 174
Не знам, както казах, може и да бъркам.

# 3 175
  • На ръба..
Изгуби се Полина някъде в превода и вместо лайкове, сега ще последват отследвания..

# 3 176
  • София
Освен това, родителите му били разведени и от малък той живеел между две семейства. Аз лично не бих приела брачните халки от разтурено семейсвто, както тя се изтъква. За мен това е проява на лош вкус, на първо място.
Не знаех, че са разделени. Наистина е тъпо да й пробутат пръстена, сигурно затова не го носи.
Много била щастлива, че я приемат..Laughing Че то това си е доста кофти намек.

# 3 177
Родителите на Филип са заети със собствените си животи и едва ли им пука да седнат и да мислят аджеба да приемат ли Пепето, или да не приемат Пепето... То начина им на мислене на скандинавците не е като при нас. Та такова чудо като приемане/неприемане не съществува.

# 3 178
  • София
Да, толкова са заети, че като са заедно, единият си чете вестник, а другият- не знам си какво и изобщо не я отразяват като съществуване.
А тя лундза насам- натам с количката.

# 3 179
За Полина - не мисля, че е някаква голяма драма това с имунитета, може би трябва да видя клиповете първо, но на някои бременни наистина им е много лошо в началото. Не ми казвайте, че поне веднъж не сте казвали, че сте "болни" или ви е "лошо" за да отбегнете дадена ситуация Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт