Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 092
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 225
  • София
Валери спечели класацията за най -малоумно видео..  толкова да няма какво да снима и да прави. Поне ни спести пиенето на вино с пастърма в 7 часа...

Не мога да не я гледам, как да я пропусна след твоя коментар Joy, ще има още, как яде навън, кант уейт!

# 3 226
  • София
Прехвърлих видеото на Полина за украсата. Тъпо. Вижте как му казах, ама няма да го заснемам. Ама, дръж си го, като няма, няма проблем, но за чий слагаш такова заглавие.

За мен като цяло такива изненадки са тъпи. Такова нещо си представям с хора с проблеми и когато детето е чакано и планирано, а не с всяка втора, която е хванала от малко секс.

# 3 227
Спорадично хвърлям  око на част от обсъжданите тук влогъри и блогъри. Харесвам Надя Сивкова и Стефи достатъчно много, за да уважавам преценката им. Надя ми е доста лигава, но я харесвам като професионалист. Стефи за мен е нива над колежките си.
Пепелджийска ми беше ясно от самото начало, че ще стане много популярна. Тя си следва като хрътка целите, без значение какво и колко ще разкрие, ако ще ѝ донесе последователи и спонсорства. Тя е от тези хора, на които просто им се получава без много усилие и сигурно всички влогъри я мразят, заради шума който съумява да вдига около персоната си. Ето, на нейната приятелка Ели не ѝ се получава да привлича аудитория така лесно, при все опита, който има като влогър. Не ме дразни Пепето, но не ѝ вярвам грам. Не защото ми изглежда фалшива, а защото ми се струва, че няма скрупули да използва всичко и всеки за целите си. Може и да греша, разбира се, не е като да я познавам лично.
Валерито обаче е най-дразнеща от всички, мегатъпото същество е това.
Стига толкова хейт от мен Grinning

# 3 228
  • София
Добре казано за Пепата.
И логично- бездарните хора са безскрупулни.

# 3 229
Скоро сигурно ще ни покаже Полинасофия и украсата за gender reveal партито.

# 3 230
О, непременно следва това видео, ще пукат балони и ще се правят на изненадани.

Аз искам да разбера, сложи ли Мона бебето да спи в кутията? Жизнено важно ми е. Laughing

# 3 231
Попаднах за първи път на desitalk или нещо такова. Има приятен изказ. Ще я проследя да я видя. Ще разгледам и тази влогърката от Канада. Момата ми заспа току що та ще им обърна внимание на послесните дето споменахте.
Мене от бременностите на влогърките ме интересуват само имената(аз се интересувам от имена, произход, популярност и защо се избират). Та от тая гледна точка са ми любопитни. Козметики мога да гледам за деца, но разни бебешки неща -за тях не слушам съвети на влогърки, защото едно с едно дете няма еднакво и нищо не е общовалидно. Карам на книги и интуиция.
Кухните с прозорец са по филмите. Та оттам е. Харесва ми,но не навсякъде е приложимо,зависи от пространство и място в жилището. Модерно е. Но по-отива на голяма и просторна къща,тип американска.
То като гледам що народ ще народи сега-и все момчета ако сте забелязали.

# 3 232
  • София
Кухните с прозорец са по филмите.

А, навсякъде ги има Peace
Разбрахме те, но ми стана смешно Laughing

# 3 233
 А със сигурност ги има, много ясно, но аз оттам съм ги видяла и апомнила, а и други влогърки в световен мащаб са покавали такива кухни. Иначе е ясно смятам, какво исках да кажа. Тук не съм виждала никъде така разположена.

# 3 234
Скоро сигурно ще ни покаже Полинасофия и украсата за gender reveal партито.

Болднатото по погрешка винаги го чета Полифасония Joy Joy Joy

# 3 235
Нов влогър на хоризонта - Полина Недкова (актриса). Много е приятно някой да ти разказва за Салвадор Дали. Simple Smile Харесва ми, дано запази този ентусиазъм и различност.

https://www.youtube.com/channel/UCt9LuzejM83CDNlhCINEXYg
Истинска находка! Абонирах се! (при само две качени видеа!?, изненада и за мен)

# 3 236
  • София
А със сигурност ги има, много ясно, но аз оттам съм ги видяла и апомнила, а и други влогърки в световен мащаб са покавали такива кухни. Иначе е ясно смятам, какво исках да кажа. Тук не съм виждала никъде така разположена.

Да, ясно е Simple Smile
Просто беше написала "кухня с прозорец", а всички кухни имат прозорец Mr. Green

# 3 237
Умрях от смях с тази expatbgmum  Joy Joy Joy Joy
абе чудех се и аз що съм толкова различна и специална, а то от Rh- било Joy знаех  си аз
Мразя ютията, мразя да гладя и почти не го практикувам.

# 3 238
Просто любопитствам , някоя от вас гледаше ли я ? https://www.youtube.com/channel/UCCYNb2jhN7zyPkB1LBVwrjg/videos
Аз -да, понякога Simple Smile

Аз не, страшно ми е антипатична. От онази антипатия, дето дори не можеш да определиш откъде точно идва. Да речем почва с неприятен говорен дефект или маниер и свършва с....не знам, раздаване на мъдрост и светлина навред?!

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 21:44 от tuali

# 3 239
Ирина също е от тия дето на всяка цена, със зъби и нокти си получават своето, много антипатична жена, колкото и’ да се преструва на хрисима, злобата струи..

Надя Сивкова и на мен ми е вповече лигава, а момичето се справя добре с грима и някак е жалко, че не успява увлекателно да снима. Пускала съм я и на 2-рата минута спирам.
Стефи я следвам в инстаграм, евала за волята - изглежда много добре! Много нежно се гримира и са сладки с мъжа и’, само тоя розов филтър ми идва вповече и на моменти залита и тя към кифлеенето

Общи условия

Активация на акаунт