Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 066
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 270
Валерката е чалгаджийка по душа. Личи ѝ по държанието и външния вид.

# 3 271
Скрит текст:
Гледам на Пепе видеото с 3D кухнята. Та и те - мивката да е под прозореца, за да си гледат през прозореца докато мият. Винаги съм се чудила на хората когато изтъкнат този аргумент. При все че имаш миялна колко пък съдове ще миеш на тази мивка. Пък и не знам за другите, но аз докато мия нещо гледам в него, а не зяпам през прозореца. Не съм против поставянето на мивката там, ама точно този довод - да гледаш навън докато миеш винаги ми е бил смешен. Има ли някой от вас, който го прави? Simple Smile

Аз имам миялня, но пък мечтата ми е да си имам такава кухня с прозорец над мивката. Били сме на вила с такъв прозорец, ми много ми е уютно някакси, обичам светлината, обичам просторни и светли помещения и много се надявам някой ден да я имам. Да, повече се връзва в къща отколкото в апартамент, но ако имам възможност да го направя в апартамент, що не?!
Иначе повярвайте ми, съществуват кухни без прозорци. Едни приятелки живееха на квартира и кухнята беше отделно, но нямаше прозорец и беше ужасно, миришеше навсякъде на манджи, защото няма как да се проветри..

Валерката отдавна удари дъното, но продължава упорито да дълбае надолу...

# 3 272
Е, поне сега има обяснение за идиотията й. От чалга фенка, дето празнува познаването си с някъв фолк парцаляк, няма кво да се Учак ва/да попиша като феновете й/. Много е забавно как на някого като не му изнася какво са казали за него и го слага в графа "завиждаш". Обаче мн сме респектирани от поста със скрийшота от келешчето, баш я 100-ката е. Сега сме стреснати и осъзнали колко сме зли и как тя няма да падне духом/и за съжаленив ще продължи да прави клипове/. Колкото до веждите-за мене  е тъпо да подчертаваш нещо подчертано, освен ако не искаш да си Гайтан Кольо.

# 3 273
  • Стара Загора
За съжаление много момичета си рисуват веждите или по-скоро мажат в/у тях с неподходящ цвят, въобще не подбират и като ги погледнеш, виждаш само едни черни дебели извити линии. Имах доста такива индивиди в университета, които трябваше да виждам всеки ден... И то освен веждите, си слагаха по-тъмен молив на устните и отгоре някакво свеееетло червило... УЖАС. Не става въпрос за преди 10 години, а в близкото минало - само преди няколко месеца Grinning

# 3 274
Естествено,че Полина има право да не казва,че е бременна,ако иска и деветте месеца може да ги пази в тайна. Но не разбирам,но до лъжеш за състоянието ти е доста тъпо. Ок било й е зле,не се е чувствала добре,но защо не беше казала "Спирам с видеата временно"... тогава обаче нямаше да има лайкове Joy.
Един път излъгах,че съм болна,за да не ходя на училище Joy на следващата седмица се разболях. Оттогава си знам-не дърпай дявола за опашката.
При Валери се наблюдава тотална липса на креативност и не си обяснявам какво й харесват хората.
Самите влогърки като цяло се изчерпаха.

# 3 275
И аз смятам,че се изчерпаха. Показват едно и също. Гледат ми се ревюта на книги, по-любипитни,исторически блогове,по-различни неща.
Но тук такива няма.
Затова и канала "не бъди посредствен"ми хареса и приятно ме изненада.

# 3 276
Вижте тези коментари от последния й клип.  Grinning Grinning

# 3 277
Вижте тези коментари от последния й клип.  Grinning Grinning

Еее, не, не й липсва самочувствие 😂

# 3 278
То разбирам да направиш нещо с живота си ако това нещо е наистина стойностно,полезно и носещо нещо и на другите,ако си от помощ,направим сш нещо смислено, помогнал си. Или ако си човек наистина успял, в това с което се занимава,постигнал много и тръгнал от нищото,в някоя област. Тогава да-правиш нещо в живота си. Имаш постижения. Но какво точно е едно хоби, едни лиготии,козметики и гримчета, хилене,кифленски истории. Какво точно нещо е това? Да, имаш фенове,имаш много фенове и много лайкове. Е това ли е върха? Това ли е да направиш "нещо"с живота си. Това ли е което се смята за върховно постижение. Сериозно ли?
Доколко е истинско това и докага ще продължи. Да не е професия-истинска, полезна и ценена.
Не подценявам нищо-но това е прекалено надценяване от нейна страна  и е смешно. И несериозно. Защото има хора по света,които наистина правят нещо с живота си. Нещо значимо. Да това е развлекателна индустрия,разбирам, и аз гледам някои влогърки, харесват ми, приятни са ми, развилчат ме, но е това и нищо повече. Непонятно ми е да се изкарва като някакво огромно постижение.

# 3 279
Рядко тъпо парче е Валерито.Само ще се изсмея и толкоз и стига.

# 3 280
  • Русе
И аз смятам,че се изчерпаха. Показват едно и също. Гледат ми се ревюта на книги, по-любипитни,исторически блогове,по-различни неща.
Но тук такива няма.
Затова и канала "не бъди посредствен"ми хареса и приятно ме изненада.

Има няколко канала за ревюта на книги:
1. https://www.youtube.com/channel/UCpbCR7Tsh8LxPRUDpYk0Gcg
2. https://www.youtube.com/channel/UC8J-SbJYYGxWz0NnIOk_wdg
3. https://www.youtube.com/channel/UCRo0JzBNuuzRD22GS-8gZrQ

има и други, напишете ревю или търсете по книга в търсачката на youtube и ще ви излязат

# 3 281
  • София
Ето един прекрасен пример че Валери живее я розов свят, този коментар е под нейно видео, няма коментар от нейна страна, реакция... Какво смислено нещо правиш в живота, когато даже не реагираш на такива важни коментари, на подрастващи деца, защото това може да е единственото анонимно споделяне на това дете...

Скрит текст:

# 3 282
Валерката счупи тъпомера... Мислех че не може по -зле от Рутина докато е болна.. ама това какво яде, е просто дъното. Нямаше нищо полезно в това видео...освен ммм много е вкусно мммм
Да го бе направила поне като кулинарен клип, иди дойди
Ама така е супер тъпо. Не ядяла сладко, само бонбони. Не вечеряла - ама ако огладнее пастърмичка и винце. Просто се изумявам от тъпотията, от зле по-зле.
А много я харесвах преди, имаше приятни клипове

айде сега и ти- и набляга на СъоНгата

# 3 283
Ха, боже, правила нещо с живота си, слез на земята, бе, момиче! Да се чудиш в кой МОЛ днес да се навреш или каква помада за вежди да си купиш не значи, че правиш нещо с живота си.
Или тя пък си мисли, че е супер успешна в YouTube? Предимно подрастващи и неосъзнати все още тийнове я харесват, и тя си мисли, че е много успешна.
Не подценявам труда на влогърите, обаче последните ѝ видеа са дъното - ей така качва да има там нещо. Колко пък старание да е вложила да заснеме какво нагъват с Мартинчо. Аз си позволявам в последно време да се изказвам критично за нея, но защото що-годе я харесвах преди. Не защото няма какво да правя с живота си, или щот ми е много гот да я критикувам.
Повърхностен човек е тя за мен - Holiday Queen (както сама се е кръстила), ама я да видя в Инстаграм къде съм била през 2018, щот не помня, пътувам с Ryan Air за 10лв. до Дания мама да ме поглези и да си купя рокля за НГ на Guess, не всъщност тя била на Marciano, сиреч по-висок клас.

# 3 284
  • София
Guess простакесс

Общи условия

Активация на акаунт