Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 960
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 465
Чантите през кръста и прищипаните очилца никога, ама никога няма как да ме изкушат..дори грозните маратонки по-може

# 3 466
Деница Христова се е завърнала с видео.. познайте как започва. Познахте! Със сок от целина разбира се. А как завършва. С "И да". Ох,с глас се смея.

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 18:52 от alina_si

# 3 467
Милена - приятно видео. Обаче темата ми е омръзнала. Аз също си записвам, но не в такива подробности. Горе долу в главата ми има написано кога и как, но си остава там, защото с две деца всичко се променя за минути. Понякога просто си педантичен и правиш така планера си, че всичко да е стриктно, даже според мен хора ползващи планер са най - вероятно в малка или голяма степен педанти.

Валери - даде някакви що годе прилични съвети, обаче 200 пъти повтори всеки да се облича по вкуса си. Е, ясно, това е така, обаче какъв е смисълът във видео със съвети за мода да го споменаваш постоянно. Очаквах и тя самата да се облече на момента в няколко визии, щеше да стане по - интересно, но явно не й се занимава.

Vanessa Bigoeva - Пълна лигла. Съжалих, че й пуснах простотиите.

Iff's diaries - едно видео гледах, за сега изглежда нормална.

Надя Сивкова - приятна жена ми се стори. Преди време попаднах случайно пак на нейн клип отново ми се видя добре, обаче каква е историята й? Гримьорка ли е, стилист? Ииии мое лично мнение, излишно ми е този английски на толкова малки деца. За това няма да знаят как да си напишат името на български и постоянно да чувам реплики от сорта на:
Ох, много съм bored.. chillни малко.. много е unprofessional и т.н и т.н

# 3 468
Това извинение на Деница не ми изглежда като цялата истина. Човек, за да изчезне така от социалните мрежи едва ли е заради преместване от едно жилище в друго. В крайна сметка не е длъжна да дава обяснения на никого. Поне да не замазва положението. Каквото и да е станало се надявам сега да е добре и щастлива!

# 3 469
  • Варна
Деница Христова се е завърнала с видео.. познайте как започва...
Благодаря за инфото✌️
Изобщо не ме интересува, ако ще и фрешче от кактуси да си прави.
Любима ми е,чувствам я близка, има душа. Ще прозвуча като тийн, но когато я открих, ѝ гледах видеата серийно.
Доста е притеснена във видеото и това се усеща. Ще се окопити.

# 3 470
Нормално е да има хора, които я харесват, но този сок от целина и това "И да" е вече прекалено при българските влогъри.
 ELFI.13 и аз смятам, че е безсмислено извинението.

# 3 471
Аз също я харесвах и гледах. Това, което ми направи ужасно лошо впечатление при нея е, че изчезна без дори да каже една дума. Даже имаше деца, които я молеха само да им напише дали е добре, а тя - пак нищо. Ето това не разбирам и не одобрявам аз.

# 3 472
Не съм я гледала по-рано, но 2 години не качва, завършва с "И,да", което е предшествано от някакво супер плоско извинение-обяснение, а в последното ѝ видео коментарите са че е "умряла в катастрофа и затова не качва" и тя не реагира, докато реално седи в YouTube и гледа сеир. Амииии, няма и да я гледам, мерси.

# 3 473
  • Някъде там
Ох като почнат с това организиране на деня.... Всичко разделено в часове, в минути още малко.
Видиш ли, сутрин:
1. Събуждам се
2. Закусвам
3. Закуска за децата
Да не забравят случайно...
Как са се справяли преди нашите майки и баби без планери? Чудя се как са оцелели до сега!
Чак в такива подробности не, но като човек, който работи от вкъщи (много голям заплес), мога да ви кажа, че се забравя лесно. До така степен всичко ти се слива, че чак вечерта се сещам примерно, че пералнята е спряла още преди 8 часа и вътре гният мокрите дрехи. Иначе слагам списъка на масата до лаптопа и като отместя поглед и видя, че не е задраскано, се сещам и ги оправям.

Когато работех навън беше друго, прибираме се вечер и нямаш служебни задачи, един хваща печката, другия пералнята и готово, не се забравя, защото няма за какво друго да мислиш по това време.

Съгласна.Същото е и при мен,като работя от вкъщи.Обаче аз пък си пиша бележки в телефона и алармата на бележника ме подсеща.
Докато работя и готвя едновременно се научих да ползвам таймер..че колко тенджери си съсипах 😉

# 3 474
  • София
До вчера нямаше да се съглася с вас, ама работих от вкъщи вчера, едно че не ядох нищо цял ден, ами имах план да пусна пералня и се сетих преди да си легна че не я пуснах, ей ма днес, сутринта станах преди работа пуснах, сега след работа сушилня... Бе арна домакиня съм Joy

# 3 475
Сега мога да ви същисам, но Мис Тигрова за да не изтърве тренда е записала видео с любопитното заглавие:
Първото раждане винаги е много дълго време
https://www.youtube.com/watch?v=EZpdbg5XAic
Понеже знам, че е кукувица и живее сама, освен това първо раждане още не й се е случило, отивам с интерес да разбера какво има да ни каже.
Stuck Out Tongue Closed Eyes

Редактирам се: Тая патица си е купила книга "Аз съм бременна" и я анализира. ЖДНБ

# 3 476
  • София
Сега мога да ви същисам, но Мис Тигрова за да не изтърве тренда е записала видео с любопитното заглавие:
Първото раждане винаги е много дълго време
https://www.youtube.com/watch?v=EZpdbg5XAic
Понеже знам, че е кукувица и живее сама, освен това първо раждане още не й се е случило, отивам с интерес да разбера какво има да ни каже.
Stuck Out Tongue Closed Eyes

Редактирам се: Тая патица си е купила книга "Аз съм бременна" и я анализира. ЖДНБ

Чу ли я какво говори? Епидермална упойка Joy

# 3 477
Заради едната епидермална някой жени израждат по 12 часа, да му се не види!

# 3 478
  • София
И да си приготвите МИНИМУМ 8 ЧАСА!!!

# 3 479
Тази има някакви психични отклонения, тотално е изплискала легена

Общи условия

Активация на акаунт