Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 034
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 495
Уточнявам-Същинската част отне 15 минути. Но целия роцес-с приемане,системи, започване на контракции, упойка и прочие беше толкова много часове.
Тази Деница коя беше?

# 3 496
Тази тигрицата си е за зелена рецепта.
Само не знам как е вдигнала от 4800 до 5100 събс за 2 седмици. Страховито е.

# 3 497
  • София
Тази е с епицеребрална упойка по рождение.

# 3 498
Тази тигрицата си е за зелена рецепта.
Само не знам как е вдигнала от 4800 до 5100 събс за 2 седмици. Страховито е.

Тя в едно видео казва, че има канал дето само американци я следят, ама тя няма да ни го каже на нас за да не я притесняваме там! Joy
И е дизейбълна коментарите под всяко видео, за да не се изказваме. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 499
Сега мога да ви същисам, но Мис Тигрова за да не изтърве тренда е записала видео с любопитното заглавие:
Първото раждане винаги е много дълго време
https://www.youtube.com/watch?v=EZpdbg5XAic
Понеже знам, че е кукувица и живее сама, освен това първо раждане още не й се е случило, отивам с интерес да разбера какво има да ни каже.
Stuck Out Tongue Closed Eyes

Редактирам се: Тая патица си е купила книга "Аз съм бременна" и я анализира. ЖДНБ
А, тя защото понеже е раждала 10 пъти естествено.Валерката има явен открит конкурент по простотия.

# 3 500
  • Русе
В този блог, момичето има рубрика ,,Попитахме,, и лично на мен ми беше интересно да прочета и науча някои неща за ,,инфлуенсърите,, Simple Smile

http://yourmakeupdiary.blogspot.com/search/label/%D0%9F%D0%BE%D0 … D1%85%D0%BC%D0%B5

# 3 501
За първи път гледах видео на Милена/myboxof beauty/ -това за целината.Прави сока с блендер, казва че няма сокоизтисквачка. А в предишното й видео, което прехвърлих има сокоизтисквачка на philips.. прави сок от ябълки на децата .. Извинявам се, ако е обсъждано вече

Първо е видеото с целината и в следващото видео каза, че си е купила сокоизтисквачка заради целината, а и да прави сокове на децата.

# 3 502
Деница продължава да ме разочарова. Никакво оправдание за неуважението, което прояви към хилядите й последователи. Един ред, една дума да беше написала... Ама децата са си деца, чета как някои са ревали като са видяли новото й видео. Много тъжно ми стана.

# 3 503
  • София
Как и е канала на тази Деница ? Нещо не се сещам коя е.

# 3 504
Как и е канала на тази Деница ? Нещо не се сещам коя е.

# 3 505
  • Някъде там
А тази Ипси Иванова някой чувал ли я е?Вчера е давала модни съвети по Бтв,била блогър.Понеже имам връщане на канали сега си я върнах да гледам.За първи път я чувам.
Деница не съм я следила,няма и да го направя сега,но бих отследвала всеки който спре със видеата по този начин.
Едно простичко спирам защото нямам възможност сега да снимам е достатъчно,но не и така.

# 3 506
А тази Ипси Иванова някой чувал ли я е?Вчера е давала модни съвети по Бтв,била блогър.Понеже имам връщане на канали сега си я върнах да гледам.За първи път я чувам.
Деница не съм я следила,няма и да го направя сега,но бих отследвала всеки който спре със видеата по този начин.
Едно простичко спирам защото нямам възможност сега да снимам е достатъчно,но не и така.

Инстаграмът ѝ е ipsyrm, а блогът - kittyfromthecity. Аз я следвам, много ми е непринудена и забавна.
Деница не съм я гледала, но я знаех. Беше ми ужасно изкуствена и по онова време гледах McBarbie07 - Bethany Mota, американска влогърка и ми се струваше, че Дени копира 1:1 нейните видеа, но някак не ѝ се получава да е така забавна, много е мудна. Това оправдание нямаше как да снимам, защото се местих е толкова плоско, че чак... Не можа да напише едно изречение 2 години и се връща все едно нищо не е станало?!

# 3 507
Валери от снощи се подвизава в инстаграм с разни "забавни" снимки в стори. Направо ме отчайва..

# 3 508
Деница Христова просто е изживявала труден момент, живеели 4 човека в неремонтирано жилище и тя нямала възможност да се съобразява с другите за снимането на видеа.
В един момент просто е решила да се откъсне от всичко.

Сега е в ново жилище и има възможност да снима.
Да не забравяме, че и влогърите са хора.

# 3 509
Аз въобще не я знам коя е ,но  етъпо да не качиш нещо две години и да те питат жива ли си .....

Общи условия

Активация на акаунт