Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 690
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 975
Добре, де, Антоанет Пепе замина за Париж без да ви пита ли?!

# 3 976

Видяла си, че е в Париж, но не си видяла че е по-работа (2 сторита едно след друго) или просто си коментраш така, каквото ти дойде.

Прочела съм, че е в Париж. Тук във форума. Това ми е достатъчно.
Представи си, че на този свят съществуват жени като мен, които не следят Пепе в инстаграма и не тръпнат в очакване да се запознаят със сложното й битие на невероятна майка на две.
Още повече - не смятам, че въпросната може да ми бъде полезна с нещо или да обогати ежедневието ми. Следенето на подобен фалш и превзетост за мен е по-скоро безделие. Предпочитам да си прекарам времето по-пълноценно.

Тото от Скандау е започнал да записва влогове на дълбокомислени теми:
https://www.youtube.com/watch?v=4V10WyGugPs
Даже си е сложил тайминг под видеото Joy
10:00 -Провал, Връзки, Цел
14:11 - Песента с Алисия
17:33 -  Страх, Успех
22:05- Replay
23:32 - Резултат

# 3 977
  • София

Видяла си, че е в Париж, но не си видяла че е по-работа (2 сторита едно след друго) или просто си коментраш така, каквото ти дойде.

Представи си, че на този свят съществуват жени като мен, които не следят Пепе в инстаграма и не тръпнат в очакване да се запознаят със сложното й битие на невероятна майка на две.
Още повече - не смятам, че въпросната може да ми бъде полезна с нещо или да обогати ежедневието ми. Следенето на подобен фалш и превзетост за мен е по-скоро безделие. Предпочитам да си прекарам времето по-пълноценно.

Супер, и аз така, ама гледам да не коментирам без да съм изгледла нещо, защото нямаш си представа колко тролове има в тази тема и как изкривяват нещо случило се в клипове и постове, за това е най-добре, гледаш и изграждаш собствено мнение, а не да следваш троловете.

# 3 978
Уау, Пепе вярно събира голям хейт. Не разбирам защо постоянно коментирате кой, колко и каква работа има. Потупване по рамото за най-добра труженичка ли се очаква тук? Разбирам, че е дразнещо мрънкането и оплакването на влогърите за вечната заетост и преумора, но в крайна сметка не е нужно всеки да работи от 8 до 17, за да вземе трофея за най-голяма полезност, моля ви.
Пепе ми се иска да спре да поучава всички нас как да се държим с майките на едно, две, три и пет деца, на които не им се излиза от мола и ресторанта. Преди да търси разбиране, което и без това получава в нездравословна доза, първо да се научи, че не целият свят се върти около нея и децата ѝ.
Забавлява ме факта как я накарахте да махне фльонгите, които на нея много ѝ отиваха. На нейно място никога не бих послушала форума точно за стил - това е въпрос на индивидуалност, а не на масовост. Пепе, не ги случай, обличай се както искаш.

Колкото до Ели и нейният задник, тя си е кокетка и това личи във всичките ѝ видеа и снимки. Дълбоки деколтета, "случайно" паднала презрамка, сатен и дантела... Харесва ѝ да привлича внимание. Няма лошо, докато може да си го позволи, да го прави. Ние ще се преструваме, че ѝ вярваме, че дупето ѝ е кръгло, а не крушовидно.

# 3 979
И да не би да повечето имат по две деца, че да им е запълнено ежедневието и да им пречи някой да се снимат и монтират? Валерито ли? Ивана, Гергана, Попова? А, да, Зорницата, а пък последният и влог беше върхът на кинематографията. При повечето не се наблюдава никаква сложност в крайния продукт. Веднъж на седмицата седнали пред монитора, голямо чудо направили.

# 3 980

Хем четеш за нея и я коментираш, ама не я следиш във инстаграм, щото видиш ли нищо не ти носи, защо тогава си изразяваш мнението, като даже нямаш представа от цялата картинка. Сама си противоречиш
И най-добре е мнението ти да е изградено на лична база, а не на прочетени от друг неща.

# 3 981

Ей, за това, Пепе, ако четеш тук, казвай си истините, не поукрасявай, ще си много по -харесвана, вярвай, казвам го като човек, който все пак има някакви симпатии към теб.

Ох, аз също си мислех така преди и го казвах същото. Тя започна да си казва истините напоследък и непрекъснато намеква, че и е емоционално трудно (което е напълно обяснимо, според мен). Последваха коментари да не е раждала, като и е трудно и какво само се оплаквала.
Аз се отказвам да я съветвам каквото и да е вече Grinning

# 3 982

Тото от Скандау е започнал да записва влогове на дълбокомислени теми:
https://www.youtube.com/watch?v=4V10WyGugPs
Даже си е сложил тайминг под видеото Joy
10:00 -Провал, Връзки, Цел
14:11 - Песента с Алисия
17:33 -  Страх, Успех
22:05- Replay
23:32 - Резултат

Виж Чичи е друга работа ✌🏻

И още нещо за Пепе, харесвам я, но критиката към нея няма как да я няма, в крайна сметка живота й е на показ, темата е да си ги обсъждаме за забавление. Тук едва ли не изкарахте, че я депресираме, пък и прическата сме й сменили. Ако не й отърват и минусите от така наремената професия да си сменя амплоато.

# 3 983
Има разлика между това да казваш, че ти е трудно, тежко и т.н., и да го показваш. Когато показваш "лъскаво" или лишено от дейности ежедневие и въздишаш зад кадър колко си уморена, няма как хората да ти се вържат.

# 3 984
  • Русе

Интериорът плюс столът, да ви са познати? Само котката липсва 🙃🐈

# 3 985
Толкова за "индивидуалността" на нашите родни влогърки.

# 3 986

Интериорът плюс столът, да ви са познати? Само котката липсва 🙃🐈

Коя я имитира?Ивана..Тони?

# 3 987
Дайте снимка сравнение, с коя БГ влогърка я сравнявате? Може ли да пуснете линк към видео или направо скрин шот в темата.

А за защитничките на Пепето само да кажа, и тук спирам -
Изразявам мнение, защото имам такова. По-забавно и полезно намирам да прегледам коментарите в тази тема и да си изградя мнение, отколкото да загубя 20 мин със статичните видеа на Пепе.
Откатко й казаха, че дома й е кочина и тя май спря да дава много кадри.
Минутите, които отделя за размишления пред камера, видео обработка и монтаж, можеше да ги прекара пълноценно с децата си, да се наспи или да си сложи къщата в ред.

# 3 988
  • Русе
Дайте снимка сравнение, с коя БГ влогърка я сравнявате? Може ли да пуснете линк към видео или направо скрин шот в темата.

А за защитничките на Пепето само да кажа, и тук спирам -
Изразявам мнение, защото имам такова. По-забавно и полезно намирам да прегледам коментарите в тази тема и да си изградя мнение, отколкото да загубя 20 мин със статичните видеа на Пепе.
Откатко й казаха, че дома й е кочина и тя май спря да дава много кадри.
Минутите, които отделя за размишления пред камера, видео обработка и монтаж, можеше да ги прекара пълноценно с децата си, да се наспи или да си сложи къщата в ред.

Ивана, разположението на стаята и етажерката, плюс стола са едно към едно, и разбира се буркана

# 3 989
Ивана имитира интериора на Ann Jefrie (и напитката в буркан) май това имаше в предвид lorito5678751

Общи условия

Активация на акаунт