Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 250
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 2 790
Влогърките за храна на мозъка използват Ливити барче. Simple Smile

# 2 791
  • София
daviz, има известна разлика между цитросите и целината като въздействие върху лигавицата доколкото ми е известно.

# 2 792
Аз пиех ябълков оцет сутрин на гладно, но доктор Майк каза, че не било хубаво за стомаха Grinning. Само дето не знам дали имаше предвид концентрирания оцет, защото аз си го разреждам с вода. Трябва да го попитам Grinning

# 2 793
  • София
И аз пия. Ама чат пат, не всяка сутрин. Но е много вкусен, аз обичам Blush

# 2 794
Аз пия капучино с бита сметана, много добре ми се отразява на сърцето 😊😋

# 2 795
  • Някъде там
daviz, има известна разлика между цитросите и целината като въздействие върху лигавицата доколкото ми е известно.
Да защото цитрусите съдържат киселина,а целината май не.Добре ми се отразява честно казано,освежава ме и ми е приятна за пиене,не е толкова зле колкото я описват.
Аз имам проблем с консумацията на билки,от тях и аромата им ми става зле и трябваше да намеря алтернатива.Намерих я в този сок.
 Пускам си рутината на Валерито да  ми се преспи че трябва да се става рано, а не мога да заспя.😊

# 2 796
Новото видео на Ели е много красиво, с красиви хора и атмосфера. Tada Супер й се е получила тортата от рингове.

# 2 797
На мен много ми хареса роклята й.

# 2 798
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Разбира се,че Полина знае руски/украински.В едно видео казва,че вкъщи майка й говорила на руски,а пък баща й на украински(или обратното),а самата тя е в България от 10-на години,когато майка й се омъжва повторно за българин.

Ели ми е изкуствена с фалшиви усмивки за пред камера.Колкото и да опитва да се показва като една щастлива и задоволена жена,виждам голяма тъга и меланхолия у нея.Страхотен стил на обличане има наистина.

# 2 799
Валери все пак е направила рутината докато е болна. Има ли рутина, която не е правила? Например докато е в цикъл? Мисля, че влогърки като нея и Ивана ще се изчерпят съвсем скоро.

Сигурно цикъл рутината я няма още заснета, защото и цикъл няма. Само това ни спасява.

# 2 800
Майка й на Полина се омъжва за Боян Чуков. Полина го чувствала като баща.
И като гугълнете кой е този човек, може да си отговорите как се купуват скъпи бански костюмчета с бизнес с избелващи лентички и фрийланс. Grinning
#искамдазнам Grinning

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 22:44 от Questar

# 2 801
  • София
Какво имаш предвид?
Някаква метафора, че е инфантилна ли? (за Валери)

Затова пък Елица беше снимала видео как се справяла по време на цикъл и какви трикчета ползвала. Изключително тъпо видео. Както хората по света се справят с какво ли не.

Бях останала с впечатлението, че Полина сама се издържа. Поне от едно нейно видео ли, пост ли беше. Не помня. Говореше за бюджета и каква работа в момента с това образование може да си позволи, че да успее да си покрива разходите.

# 2 802
Начинът на живота на Полина никак не ми изглежда като на човек, който сам се издържа. Това го казвам като човек на нейната възраст, който се издържа сам и нещата не ми се получват точно така приказно. Същото е и с моите приятели. И си задавам въпроси аджеба къде грешим ние с моите приятели. Не е да кажеш, че сме някакви отрепки. И се оказва, че зад розовия свят и приказките на едни хора, че се борят самички, има някакви лекички опори, лекички подбутвания. Нека сметнем, че са пренебрежително малки за споменаване тези подкрепи, но ги има. Някои хора са просто майстори в разказването на вълшебни приказки.

# 2 803
  • На ръба..
Аз само последния клип на Полина съм гледала, някак я изгледах на забързан каданс, но какво работи мъжа й и чужденец ли е, че имаше разни поданици м/у тях, пък бяха на български и така и не разбрах какъв е, но да.... Мноооого ми е бавна..

# 2 804
Ее ама вие сте много назад. Не разбрахте ли от Ивана, че новата тенденция е да пиете сок от целина на гладно? Smile

Ми не сме! Каза жената, че никой не говорел в БГ за сок от целина и тя затова ни информира!

Пък аз пиех преди години още, верно смесено и с друг зеленчук, ама на! Пък сега станало модерно, тц тц. Много е забавно, когато всички едновременно яхнат някакъв тренд и почнат да се кълнат в него и обявяват за панацея на всичко. Според Ивана сока от целина спира едва ли не всякакви болести и ще спестите пари за лекарства! О мондьо! Преди време беше джинджифил, после кейл, сега целина (много обичам между другото)...what's next??? Мисля, че ако имаха  някакви бейсик познания по химия или биохимия, нямаше да изпадат в такива крайности, но много по-лесно е да вярваш, че точно ЕДНО определено нещо и никое друго, притежава магически свойства..

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 00:03 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт