Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 250
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 2 805
Мен последното видео на Слави ми хареса. Не знаех, че има дъщеричка. Готино семейство изглеждат.

Останалите са ми толкова изчерпани, че нямам желание даже да ги почвам.

Ели имам чувството, че ако не е пред камера, ще се разплаче всеки момент.

# 2 806
Сега рязко ще скочат цените на сокоизстисквачките и на селърито.

# 2 807
  • На ръба..
Аз за първи път за сока от селъри чух от Руми фитнес инструкторката и огромния плюс от пиенето му, който изтъкна тя е по - лесното изхождане..та сигурно и "Inflooser" -ите имат такъв проблем Joy

# 2 808
Какво имаш предвид?
Някаква метафора, че е инфантилна ли? (за Валери)

Офффф, аз я обърках с бременната Мона 😂
 never mind

# 2 809
Начинът на живота на Полина никак не ми изглежда като на човек, който сам се издържа. Това го казвам като човек на нейната възраст, който се издържа сам и нещата не ми се получват точно така приказно. Същото е и с моите приятели. И си задавам въпроси аджеба къде грешим ние с моите приятели. Не е да кажеш, че сме някакви отрепки. И се оказва, че зад розовия свят и приказките на едни хора, че се борят самички, има някакви лекички опори, лекички подбутвания. Нека сметнем, че са пренебрежително малки за споменаване тези подкрепи, но ги има. Някои хора са просто майстори в разказването на вълшебни приказки.
Не съм я чула да се хвали, че се издържа сама, че се справя с всичко и т.н. но не съм й гледала и всичките клипове. Иначе съм съгласна, че води начин на живот, който не отговаря на самостоятелна. Въпреки това доста ми е приятна за гледане и интересна.

# 2 810
Аз за първи път за сока от селъри чух от Руми фитнес инструкторката и огромния плюс от пиенето му, който изтъкна тя е по - лесното изхождане..та сигурно и "Inflooser" -ите имат такъв проблем Joy

Кето диетата предизвиква сериозни проблеми от такова естество. Може по необходимост да се давят с него.

# 2 811
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=aAq0hEnv9vE

Дожаля ми за детето. Имах чувството, че ще се разплаче.

# 2 812

ОМГ. Кой гледа тия бози?! Поредната с необяснимо висок брой абонати...

# 2 813
Това е като онази извратения с конкурсите за красота на малки деца, омазани и облечени като .........тоя свят съвсем е аут.

# 2 814

Оф,тази е толкова тъпа,че не е истина..Има самочувствието,че е ТОП МОДЕЛ, и постоянно се сравнява с Адриана Лима..:Д 

# 2 815
В предложенията ми изскочи ето тази мадама. Но вече не е активна.
https://m.youtube.com/watch?v=j7XsZGfWaMc

Никол DB е гадже на Пик-Пук,
И според мен не е мн ОК да гримира това малко дете.
Представям си част от абонатките й и те да почнат да си гримират по-малките сестри, намирайки го за нормално.

# 2 816
  • Русе
В предложенията ми изскочи ето тази мадама. Но вече не е активна.
https://m.youtube.com/watch?v=j7XsZGfWaMc

Никол DB е гадже на Пик-Пук,
И според мен не е мн ОК да гримира това малко дете.
Представям си част от абонатките й и те да почнат да си гримират по-малките сестри, намирайки го за нормално.

Погледах й блога, той също скоро не е обновяван, но последната публикация е от ноември 2017 , където има детска стая. Явно е станала майка и е решила да не е публично достояние . Инстаграмът й също не е активен.
Но фейсбук страницата й е активна , и да станала е майка Simple Smile

# 2 817
Майка й на Полина се омъжва за Боян Чуков. Полина го чувствала като баща.
И като гугълнете кой е този човек, може да си отговорите как се купуват скъпи бански костюмчета с бизнес с избелващи лентички и фрийланс. Grinning
#искамдазнам Grinning

"Бизнесът" с лентичките не мисля, че беше собствен бизнес на Полина, това беше преди 3-4 години, когато всички блогърки ги бяха получили като ПР пратка, не им помня името, но беше един бум с еднакви публикации. Мисля, че Полина към лентичките е както сега към тези колела, които нямат нужда от поддръжка, нещо с маркетинга им и т.н. Полина е разказвала, че е намерила работа на майка си като детегледачка за руско говорящи деца. А банските костюмчета като са реклама нали се сещате, че не си ги е купила сама, а са от бранда. Макар че аз пък вярвам, че може да си го позволи и че работи за доста добри пари. Точно фрийлансът е златна мина ако знаеш как да си използваш и продаваш знанията. А руското в говора ѝ се усеща най-вече по умалителните, които ползва постоянно.
П.С. Orax Pearl Dent са лентичките, изрових ги.

# 2 818
^Правилно.
А ако манталитетът се промени от "аз не мога, значи и другите не могат" в "щом тя може, значи има начин и аз мога да разбера какъв е", със сигурност ще има повече шанс за успех Simple Smile За тази цел обаче човек трябва да си надмогне егото, да помисли критично и евентуално да попита за съвет. Малко хора биха отказали такъв.

Cherry Lady, знам, че си заета, обаче най-сърдечно отправям призив към теб да си прибереш бесните кучета във фб групата. Не може хора с по 10+ години опит в бранша да ги е страх да кажат мнение, защото някаква неосведомeна, затова пък и невъзпитана жена, има прекалено много свободно време и се хвърля на всички, като иска доказателства, а насреща представя изказвания под формата на "КАТЕГОРИЧНО не съм съгласна с еди-какво-си". Смисълът на групата се изменя - надали и на теб ти харесва като тенденция.

# 2 819
Cherry Lady, знам, че си заета, обаче най-сърдечно отправям призив към теб да си прибереш бесните кучета във фб групата.

каква е тази група?

Общи условия

Активация на акаунт