Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 240
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 2 820
Не пропускам видеа на Антоанет  Попова и  Ивана Александрова-супер сладки,непринудени и дават обективни мнения за продуктите,които тестват😊

# 2 821
Тръпна в очакване да видя "болната" рутина на госпожица Валери, убедена съм, че са ѝ пратили някой Парацетамол, и нали нашите влогърки "партньорства" не отказват, ще гледаме и подобна глупост, скоро чакам само Always да ѝ пратят превръзки, та да видя какво прави и като е неразположена. Едва ли прави нещо различно от простосмъртните, че да заслужава да го документира в YouTube. Просто си няма идеи момичето, така смятам аз. Някой по назад беше казал, че Мартин е бил много умен, начетен, аз пък си мисля, че са си лика прилика. Никой интелигентен и образован човек не би стоял толкова време с повърхностна личност, която се чуди днес дали Сефора в Paradise или в The Mall да посети. Намерили са се дет се казва.

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 15:49 от Анонимен

# 2 822
Обективни друг път. Sold out са 99%от бг влогърките, чак е обидно как манипулират платформата. Най-тъпото е, че я опорочиха с толкова лишено от смисъл и нелепо съдържание,/копирано и побългарено/ изумявам се как Бг е с най - мн влогъри на глава на населението, които нямат никаква идея как да правят каквото правят. Малко ми е като product placement-a в нашите филми-ниноя друга държава не е по-зле в употребата му от нас.
А Йорданова нз с къф акъл... най-малкото самото заглавие си противоречи. Те хората щото боледуват еднакво и щото нямат друго за правене. Да се обзаложим ли как ще има вкусна домашна топла супа"и" ноу мейкъп мейкъп"
Idiocracy

# 2 823
  • Амстердам
https://www.youtube.com/watch?v=S1RGH6d8-AA

Новото видео на Десислава, свързано с книги. Харесаха ми някои от коментарите, които направи за "1984" на Джордж Оруел (макар че в повечето време правеше/четеше преразказ). Радвам се, че е решила да направи видео на такава тематика. Намирам я за умно момиче, но ми е правило впечатление, че понякога не знае как точно да формулира мисълта си и от време на време употребява неправилна дума или структурира странно изреченията си, което кара смисъла на това, което казва, да олеква. Е, в това видео не забелязвах такова нещо, всичко си вървеше гладко и естествено според мен и ми хареса. Simple Smile Simple Smile

# 2 824
Попаднах на една много хейтърска статия за родните блогърки - "10-ТЕ НАЙ-ДРАЗНЕЩИ ВЛОГЪРКИ В ИНТЕРНЕДА":

http://goguide.bg/koi-kakvo-zashto/5630-10te-naidrazneshti-vlogyrki-v-interneDa

# 2 825
Тръпна в очакване да видя "болната" рутина на госпожица Валери, убедена съм, че са ѝ пратили някой Парацетамол, и нали нашите влогърки "партньорства" не отказват ще гледаме и подобна глупост, скоро чакам само Always да ѝ пратят превръзки, та да видя какво прави и като е неразположена. Едва ли прави нещо различно от простосмъртните, че да заслужава да го документира в YouTube. Просто си няма идеи момичето, така смятам аз. Някой по назад беше казал, че Мартин е бил много умен, начетен, аз пък си мисля, че са си лика прилика. Никой интелигентен и образован човек не би стоял толкова време с повърхностна личност, която се чуди днес дали Сефора в Paradise или в The Mall да посети. Намерили са се дет се казва.
А изпуснала си , бяха й пратили преди време always и тя показа , как ги слага в багaжа си , ако случайно имала изненади по време на пътуването Grinning

# 2 826
Стара е статията, коментирали сме я в първата тема..
За мен е ужасна статия, ужасно злобна и подигравателна

# 2 827
И аз съм гледала клипчето, в което Полина намерила работа на майка си, но е факт, че известно време Полина в мрежата се е подвизавала с фамилията на доведения си баща, явно е приела неговата фамилия и който се оказва хич не е случаен човек. Другото е театър.
И последните й клипчета са доста противоречиви. В клипа, в който обяснява, че е болна (качен на 1 декември), споменава, че е 22-ри ноември, цял ноември била болна, много е зле, правила изследвания и т.н и показва фрагменти от клипчета . После след месец качва ново видео усмихната и бременна, показва, че е дата 29 октомври със снимка от видеозон. WTF?

# 2 828
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Статията е ужасна, но има попадения Simple Smile  От тези десет охулени блогъри, познавам само половината.

# 2 829
Златенчету в последният си клип,се обяснява защо е изтрила,видеото с шегите по телефона..Но по принцип,не я интересувало мнението на хората :Д ..Самочувствие да искаш..:Д Как може да не те интересува,обратната връзка,ако искаш да бъдеш успешен във всяка една сфера?! И съм убедена,че тези,които са искали такъв клип (както тя сама,подчерта,за да се оневини ) са били 8,9 годишни дечковци...Просто, с това "забавно" видео ,се видя,че  капацитета й,е еквивалентен на този на амебата,няма смисъл да увърта .:Д 

# 2 830
творческа криза

# 2 831
Предлагам каналът на Елица да се преименува на "mrs_birch" Simple Smile

# 2 832
  • София

aaa тя и Деми Мур беше mrs_cutcher в туитър ама бързо се преименува след развода Astonished

# 2 833

"mrs_birch - desperate housewife"

# 2 834
  • София

Статията е ужасна, но има попадения Simple Smile  От тези десет охулени блогъри, познавам само половината.

Отвратителна статия!
Обаче се подсетих за МагиСан, която трудно понасям - много ми е лигава. Много!!! Гледах я покрай клипчетата с тяхното коте.

Общи условия

Активация на акаунт