Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 189
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 075
Според мен Мона е родила още вчера, в сторито е отбелязала 19.01. Ще ми се да мисля, че сега ще се кротне, но по-скоро ще я гледаме и нея с едно висящо на ръката бебе като Пепиното във всеки клип.

# 3 076
Като оставим на страна това да влезе малко повече във форма, всеки мъж може да си пусне брада, точно в тези салони бръснарите си знаят работата и може да стане неузнаваем за отрицателно време.

# 3 077
Не е вярно. Това е все едно да кажеш, че всяка жена може да си пусне вежди. Като не ти расте брада, и най-кадърният бръснар не може да я накара да порасне. Той може да оформи прекрасно вече пораснали косми. Другата вероятна опция е микроблейдинг на брада, което... let's just not go there.
О, да не забравяме и мазането с чесън, с масла и конски витамини!

# 3 078
Не е вярно. Това е все едно да кажеш, че всяка жена може да си пусне вежди. Като не ти расте брада, и най-кадърният бръснар не може да я накара да порасне. Той може да оформи прекрасно вече пораснали косми. Другата вероятна опция е микроблейдинг на брада, което... let's just not go there.
О, да не забравяме и мазането с чесън, с масла и конски витамини!

Ами моя не може. Работата му не го позволява. А и му расте бавно и няма като цяло. Макар аз много да го харесвач с малко поникнала брата и макар много да му отива. Само при дълга отпуска мога да се наслаждавам на такава. 😁 тъй,че не всеки може.

# 3 079
Съдейкипо последното стори на Мона май днес е родила. Слава на бога ще се спре с това нятякване 😂😂
Ооо, то сега се почва! Wink
“Не спахМе, ак@хМе, имахМе колики и пр.”

# 3 080
  • Варна/Благоевград
Много добре си спомням, че някога бяха питали Ивана дали мъжът й си скубе веждите и той отговори, че никога не е и са му просто в такава форма и така изписани.

# 3 081
Ниското количество тестостерон у мъжа понякога води до оскъдно окосмяване. Laughing

# 3 082
Мончето може значи скоро да пусне как по пантофки си се разхожда по коридорите на родилното, така беше обещала май. Simple Smile Тръпнем.

# 3 083
  • София
Мончето може значи скоро да пусне как по пантофки си се разхожда по коридорите на родилното, така беше обещала май. Simple Smile Тръпнем.

И гости да посреща.  Laughing

# 3 084

И гости да посреща.  Laughing

Да, да, с достолепното халатче. Simple Smile

# 3 085
А аз тръпна от очакване да видя самото раждане.

# 3 086
  • Някъде там
С Петканова да не раждат заедно и тя беше пуснала забавни снимки за чакането?

# 3 087
Малко извън основната тема,но на някой може също да му е интересно.
Колко са подобни персийските и българските думи

# 3 088
Точно за това казах, че има хора, които са специлизирани барбери и могат да направят така, че да порасне брадата на мъжа. Има сигурен метод като да се бръсне редовно на контра, предполагам и други. А това, че е казал, че не си ги скубе..силно се съмнявам, вероятно го е направил един път и от тогава те са си останали такива. И пак има решение и за това.
Както и да.

# 3 089
  • Canada
Барбери ли им казват вече на бръснарите?

Общи условия

Активация на акаунт