Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 180
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 090
Точно за това казах, че има хора, които са специлизирани барбери и могат да направят така, че да порасне брадата на мъжа. Има сигурен метод като да се бръсне редовно на контра, предполагам и други. А това, че е казал, че не си ги скубе..силно се съмнявам, вероятно го е направил един път и от тогава те са си останали такива. И пак има решение и за това.
Както и да.
Окосмяването зависи от хормоните, не как се бръснеш. Айде стига с глупостите Joy

# 3 091
Малко извън основната тема,но на някой може също да му е интересно.
Колко са подобни персийските и българските думи

Със същата успеваемост (дори много по-висока) могат да се открият сходни (дори еднакви) думи в българския и турския.
Въпросните са навлезли като турцизми при нас, а при турците са навлезли от арабски/персийски.

# 3 092
специлизирани барбери

Не я бях чувала тая дума, нова ли е?
Laughing LaughingLaughingLaughing

Може би бръснарите с бръсненето на контра бият и по някоя инжекцийка тестостерон?

# 3 093
Един мъж изглежда мъжествен с брада, не може да се отрече. А този рехав мустак и кръгли бузки... Както се казва - лице, което само една майка може да обича.

# 3 094
  • София
Хайде сега, много грозни епитети лепите за неща които човек не може да промени...

Кажете сега, Мона роди или не? Да не я мисля

# 3 095
Май е родила вчера, чакаме да избухне с клип от раждането и 432423423 сторита.

# 3 096
  • София
Еми то и глупостта не може да се промени, дори най- малко, но ето че им се смеем вече няколкостотин страници Peace

Нямам против човечеца, изглежда добродушко, просто такива мъже ги смятам за нежни.

# 3 097
Напоследък нямам желание да гледам влогъри,но последното видео,което прегледах за кратко беше от някакво момче-влогър, което разказваше за  сагата между млад пайнер певец Денис Теофилов( тийн звезда явно) и Десита(пак певица)...кой на кого изневерявал и кой кого направил известен,беше дъното като история,а и предвид на колко бяха двамата....
Понякога се чудя,защо по д*яволите си причинявам да гледм такива неща...

# 3 098
Мона е родила, на отбелязаните снимки в Инстаграм последната е на мъжа и с приятел, та отдолу в коментари са му честитили.

# 3 099
Мона с петте комплекта пижами, анцузи, пантофи и двата несесера козметика, май нито и е до постване, нито до пускане на сторита. Щяла да се ексфолира, да слага серуми, да посреща гости. МолА ви са, явно е слязла на земята за тези няколко дни, в които е в болницата.

# 3 100
  • Canada
Мъж с рядка брада ми педалее точно толкова, колкото жена с малки гърди ми е мъжествена, т.е. никак. Laughing

# 3 101
  • София
Какви гости ще посреща след раждане. Божеее Laughing
И сеумчета хаха

# 3 102
Ами ай честито на Мончето!
Да им е живо и здраво бебето!

🎉🍾🍼🎥

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 21:26 от Анонимен

# 3 103
Ей я , бе , качила е снимка...Никола Радослав Гочев.

# 3 104
Мъж, който скрива недостатъците на лицето си с брада е нещо като мъж с фередже.  Не бих си паднала по мъж с брада, преди да съм видяла чертите на лицето му без брада.

Общи условия

Активация на акаунт