Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 171
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 105
  • София
Kъде е тази снимка?

# 3 106
  • София

Инстаграм, да е жив и здрав
Скрит текст:

# 3 107
  • софия
Изгледах видеото на Зори, за мен тази жена прекалява..

# 3 108
Аз казвам как ще изглежда по-добре. Излишно е да философстване над смисъла някой да има брада или да няма и дали ще го харесате или не. Ясно е, че е супер модерно в момента, както е й било преди и ще бъде и за напред. Какви фереджета, какви 5 лв. Добре, че рядко влизам в темата, нямате угодия Wink

# 3 109
Не бих си паднала по мъж с брада, преди да съм видяла чертите на лицето му без брада.
От какво се притесняваш? От втора уста? Или от трето око под брадата?

# 3 110
Е добре де, точно това ме дразни в Пепе. Много ясно, че ти е трудно болна, с болно дете и бебе и без мъж, ама що не си го признае. Да си каже, че точно за това гостува на родителите си, да й е по - леко, в сторито го изкарва все едно съвсем случайно е станало.

# 3 111
  • София

Инстаграм, да е жив и здрав
Скрит текст:

Мерси, не ползвам Инстаграм и изпускам новините.  Laughing

# 3 112
  • София
Ох, сега всичките ще виснат с бебе на ръка или по- точно бебето ще провисне на едната им ръка, като аксесоар.

# 3 113
Богданска утре сутрин при Гала. За последно да се покаже преди и тя да роди..
А тая Константина Живова обяснява как не иска да си купува ниско легло и повивалник, 'щото била висока ама думнала 2000 лв за количка, която си е видимо ниска. Оф, да ражда и тя, че става малко по-досадна и от Мона вече.

# 3 114
Полина се оправда за послъгването си. Разбрах защо го е направила още преди да се заобяснява, но е могла просто да си замълчи, защо да поднася хората.Аз я гледам от скоро, но с тази глупава постъпка ме отблъсна. Естествено, ще й дам шанс, но с едно на ум дали не говори измислици само за пред камера, макар 90% точно това да правят. И явно и тя като всички други чете тук😄

# 3 115
Как се обяснява Полинасофия и то само защото вникнахме тук в детайлите, в които сигурно тя не е вникнала и разкрихме долната й същност.И цялото това ръкомахане, докато се обяснява, я прави още по-голяма лъжкиня. Някои хора като почнат да затъват в лъжите си стават още по-неприятни.

# 3 116
  • София
Не съм гледала видеото, ама предполагам "правилото" за трите месеца.
Само че е пропуснала правилото за трите мозъчни клетки, щом си позволява да лъже като дръта циганка. Наистина ли е очаквала хората да не навържат 2-3 дати...

# 3 117
Аз го изгледах на speed 1.75, но и така трудно се трае.

# 3 118
Голямо чудо станало. Къде пък е длъжна до детайли да обясни що на една дата или на друга е казала. По принцип не е задължително изобщо пък да го сподели, камо ли да се държи сметка кога. Да не говорим, че половината клипове се снимат по различно време и ги качват в супер хаос. Направо звучи ненормално някой да държи сметка на влогър, че бил подвел този някой с новината за бременността на влогъра. Втф. Поповата например половината й влогмас беше сниман по друго време и не е като да са я заклали.

# 3 119
  • София
О, изобщо не е длъжна. Аз не бих споделила. Но тя си измисли цяла история как бил й паднал имунитетът.
Ми да й падне тогава, като ще лъже за болести.

Общи условия

Активация на акаунт