Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 149
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 120
Ама не може да лъжеш хората, че имаш сериозен проблем с имунитета, да ревеш, че си тичала по ВСЯКАКВИ изследвания, а да си бременна и в същото време да получаваш съжаления, че имунитетът ти е много зле. Хората са й изпращали даже подаръци за бързо възстановяване на имунитета.
Пълно е с хора с наистина сериозни проблеми с имунната система(и не им минава като отидат да си купят нутрибулетче, ей така, бай дъ уей, докато се разхождат) и такова поведение на някаква разглезена пикла, която се чуди какво да качи, само и само да е център на внимание, си е направо грубо.

# 3 121
Ми според мен си й е паднал. Не съм гледала клипа. Не знам, аз също изобщо не бих казала.

# 3 122
  • София
Не съм гледала видеото, но двете неща не са взаимоизключващи се - и да си бременна, и да имаш срив в имунната система. Тогава е двойно по-гадно.

# 3 123
О, изобщо не е длъжна. Аз не бих споделила. Но тя си измисли цяла история как бил й паднал имунитетът.
Ми да й падне тогава, като ще лъже за болести.

Разбира се, напълно нормално е в началото на бременността да си в болница. Направо е стандарт!

Просто гледате/четете невероятно избирателно, с лоша умисъл и умишлено търсите под вола теле. Дори когато в прав текст ви се поднася доказателството за противното.
Адри го каза Simple Smile

Как се обяснява Полинасофия и то само защото вникнахме тук в детайлите, в които сигурно тя не е вникнала и разкрихме долната й същност.
Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 00:48 от bambinnah

# 3 124
Моя имунитет беше сринат и изкарах такава ужасна болест, в края на която разбрах, че съм бременна. Нещата са свързани, според мен. Но! Та е можела просто за известно време да не качва клипове, вместо сега да влиза в обяснителен режим.

# 3 125
Аз мисля, че е имала неразположение заради бременността. Повечето бременни първите месеци се чувстват така. И понеже не е искала да сподели, че е бремнна, което е нейно право, излезе с историята за сринатия имунитет.

# 3 126
Имаше една влогърка, която не следя, само помня, че когато беше споменала нещо за рак на гърдата, че е минала през това, тук супер много беше нападната, че злоупотребява с болести. Тогава някой "избирателно" ли чете? Полинасофия е аналогичен случай. Когато ревеше, че е много болна, беше в духа на "не знам какво ми стана". Декември бременна качва клипче, в което не знае какво се случва с нея?!
Отделен е въпросът, че хората, които са хем бременни, хем със спад в имунитета, едва ли се досещат да пускат камери, на които да реват, за да сглобят после от тези неща предвидливо един цирк.

# 3 127
ААА, Гетото с рака на гърдата беше много прекалила. Хич не са за сравнение двете.

# 3 128
Случаят далеч не е аналогичен.
Конотацията на "рак на гърдата" беше умишлено експлоатирана.

Полина посочи доказателство за сваления имунитет*, което съм убедена, че не сте чули, защото слушате злобливо. (което също беше доказано многократно) Отделно ако видите клипа от декември, по всичко си личи колко й е зле и е много далече от обичайното за бременна неразположение.

*реакция на организма, която е точно, ама точно обратното на това, което се случва с него по време на бременност Wink

Изобщо... много злоба, много нещо.

# 3 129
Всяко злоупотербяване и развяване на диагнози наляво-надясно с такава суетна цел е прекрачване на граница. Аз даже вече вярвам, че този вечен стремеж човек да е център на внимание и да се показва на всяка цена, с цената на всичко, е психичен проблем.
Манипулативността на Полинасофия и прочие лигли не е проблем нито на форума, нито на хората, които я гледат, а най-вече потърпевши са хората, с които споделят един покрив. Simple Smile

# 3 130
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Mомент,Полина и гадже са работили за бебе и още съвсем в началото е знаела,че е бременна и от там,проблемен имунитет.Съвсем често срещано явление,което минава в рамките на седмици.
Обаче нали трябва да си направи видеото и да събере кликове,скалъпва драмата с имунитета и се прави на неразбрала,лутаща се по прегледи и изследвания.

Още в началото тръгва с фал,набързо хваната.Също така,когато един път си излъгал,ще излъжеш повторно и тн.Нямам нужда от такива влогърки в листата ми.

# 3 131
Чак пък много далеч от обичайното за бременни, хич не е. Има жени, които не могат да мръднат от леглото първите месеци. Гадене, виене на свят, повръщане и пр.

# 3 132
Факт е , че вече се почна с навъртането на гледания и обсебването на клиповете с бремеността ѝ.... Сега ще завалят продукти за бременни, кутии с дрехи за бебето, Нивеа, Uriage, ала бала....оф!

# 3 133
Значи драмата е следната. Полинчето е бременна, знае, че е бременна и междувременно и паднал имунитета. Само че понеже не иска още да съобщи за бременността, щото тия работи трябва да се разтеглят колкото се може повече във времето и ако е възможно да имат някаква трагична/неочаквана предистория, тя сяда и мисли тема за клип. И какво измисля - ще говори за отслабения си имунитет, ще го представи като голяма мистериозна драма, но удобно ще забрави да спомене, че проблемите и са често срещани за жени в нейното положение - демек бременни. Ще експлоатира положението си за кликове и последователи, ще влезе под кожата на по-лабилните си абонати и накрая от всичко това ще изкара дивиденти.
Можеше да си замълчи, да каже, че не се чувства много добре, а не да плете истории, а сега да носи вода от девет кладенеца и да си оправдава лъжите.

# 3 134
Абе, да каже: нямам време сега от бачкане за клипове и толкова. Знаят си аудиторията и пак прекаляват.
Ей на, ся герито дава яко съвети за гримове. Най- известната гримьорка , целия и иг е пълен със съвети. Гледам , абонатите ѝ четат" Под игото" и  друга литература , подобна на тази , тя им говори за гримове по 50+ лева. Маска за лице 9 лв. Ясно, че иска да прави реклама на Sephora, ама нека се съобрази малко и тя..

Общи условия

Активация на акаунт