Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 122
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 195
Няма канал, но в ИГ е редовна..

# 3 196
  • Русе
Валерката от кой край е? Има много гъста и хубава коса. Ако не друго. То и друго, де, ама се прави на идиот. Според мен много се преструва. Взела е нишата на барби. Ирл не мога да си представя, че е такова пискливо и досадно. 

Плевен

# 3 197
  • Русе

Мисля, да сведа  YouTube до веднъж седмично Flushed

# 3 198
Оф, много е неприятно да изтипосват Ванга за да имат гледаемост. Вчера по Нова даваха Слави от The Clashers и показаха книгата му, на корицата кой да видя - Ванга. По принцип не е лошо момчето, но това ми дойде повече. Впрочем, репортерката доста го захапа Laughing .

А ето и един интересен клип за фалшивия живот.

# 3 199
  • Русе
Оф, много е неприятно да изтипосват Ванга за да имат гледаемост. Вчера по Нова даваха Слави от The Clashers и показаха книгата му, на корицата кой да видя - Ванга. По принцип не е лошо момчето, но това ми дойде повече. Впрочем, репортерката доста го захапа Laughing .

Не съм гледала интервюто , но му прочетох книгата и наистина се е постарал. Първата глава е за Ванга и разказва случки за нея и общо взето, че и се възхищава и вярва.  Т.е. всичките снимки отпред са забележителности за които разказва в книгата си плюс Ванга.

# 3 200
Косата на Валери не е чак толкова гъста. Като човек с гъста и много коса го казвам. А и познавам жени с доста по-гъсти коси.
На мен новото видео на Зори ми хареса. Но оставам с усещането,че е направено за да е в крак с бебевълната.
И да подчертае, че тя пък не обичала изненадите в противовес на Полина. Та и Холи Генова и Пипи бременни.
Тази Константина ми е анти и категорично не я знам коя е.

# 3 201

Не знам защо се е направила на тайландски травестит Валерката

Оф тия палтенцааа..бе тва влогърките не разбраха ли, че ако Теди-палтото ти не е Макс Мара, чийто е оригиналът, шансът да изглеждаш като сплъстена клошарка клони към 100%...? То и оригиналното Теди не стои добре на всеки, какво остава за тия боклучави имитации...

# 3 202
  • София
Косата на Валери е доста права. Ти беше с къдрава, доколкото помня.
Аз вече се научих да гледам самата глава. Изглежда ми доста населена. Simple Smile По дължините може да не е уау.

# 3 203
С чуплива съм,но по-скоро почти права. Не може да се нарече къдрава в никой случай. Може да е от подстрижката й. Но изглежда тънка в дължините. Знам ли, като се загледате е с нормална гъстота. Не е рядка. Не е чак истински гъста коса. Има доста снимки.

# 3 204
Полина с това обяснително видео изглежда още по смешна...

# 3 205
Полина с това обяснително видео изглежда още по смешна...

Чакай да и пратят кутията, някоя друга козметима на палмърс.. 😂😂

# 3 206
Момичета, а какво ще кажете за блогърите, които отразяват събития и лично вие кое и какъв тип събитие искате да видите в нечии блог?

# 3 207
Момичета, а какво ще кажете за блогърите, които отразяват събития и лично вие кое и какъв тип събитие искате да видите в нечии блог?

Това опит за маркетингово проучване ли се явява? Аз не се интересувам от тези "събития" с 20-30 човека. Повечето не знаят как да се обличат, как да позират, как да снимат и как да говорят. Какво да им гледам се пита тук?

# 3 208
Защо? Вас на кое са ви поканили? Joy

# 3 209
Това беше много явно запитване Wink
Полина е голяма скука .. от вас научих за нея, но до тук не ме кефи.
 Не , че има някоя, която ме кефи, но ги следя от чисто любопитство

Общи условия

Активация на акаунт