Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 039
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 375
  • София
Лошото е, че това се рекламира като "естественото състояние на тялото, а не като диета.

# 3 376
  • Canada
Лошото е, че това се рекламира като "естественото състояние на тялото, а не като диета.

За съжаление е така.

# 3 377
  • Русе
https://www.youtube.com/watch?v=lPVysV9w280

Още една ,,дебелана,, , която харесвам и гледам от време на време

# 3 378

Много ми е симпатична!

# 3 379
Да питам нещо аз - попадали ли сте на някакво видео,което да прави паралел между истерията покрай блек фрайдей и изобщо пазаруването на козметика и дрехи, и китайските фабрики, които произвеждат нещата? Или клипче, което съпоставя нещата там и консуматорството в западния свят? Бях попаднала на нещо такова преди време, обаче не го намирам и ако някой се сети да е гледал нещо подобно,моля до сподели. Благодаря!

# 3 380
  • София
Защо дебелана е в кавички?

Иначе звучи като приятна жена, не я знаех. Ще изслушам видеото.

# 3 381

Много е сладка и приятна за слушане, но за съжаление съдбата й не е от най-леките. Първо детенцето й се е разболяло, после мъжът й, тя също е развила някаква депресия. Отделно е отгледана от баба си и дядо си в нищета, не са се интересували много от нея. Confounded Дано всичко да се оправи при тях, изглежда много мила жена.

P.S. Въпреки тъжните си истории никога не съм забелязала да избира кликбейт заглавия.

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 18:12 от Yogurina

# 3 382
  • Canada
Да питам нещо аз - попадали ли сте на някакво видео,което да прави паралел между истерията покрай блек фрайдей и изобщо пазаруването на козметика и дрехи, и китайските фабрики, които произвеждат нещата? Или клипче, което съпоставя нещата там и консуматорството в западния свят? Бях попаднала на нещо такова преди време, обаче не го намирам и ако някой се сети да е гледал нещо подобно,моля до сподели. Благодаря!

Гледах нещо за марката George преди време, може да се поразровиш. Не беше клип, а филм за фабриката им в Индия.

# 3 383
Адри също лятото имаше видео с дрон и много ми хареса. И някой по-рано каза - няма как да има лоши видео от Малдивите Simple Smile Ще гледам и аз на Ели видеото, макар че я пропускам по принцип, не съм й фен. Не защото не ми е симпатична, напротив, има и чудесен стил. Но покрай приятелството й с Пепето и една доста несполучлива поръчка от сайта й нямам толкова желание да я следя.

# 3 384

Много ми е симпатична!
Благодаря, че я споделихте. Абонирах се да я следя. Много е приятна. Освен това е силна и борбена жена и майка.
Знае ли някой, кой е Светли от последните ѝ клипове?
Редактирам се.
Сега видях, че е синът ѝ.
Много се радвам, че е добре.

# 3 385
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

По темата: не ме кефи как като някой каже тоя прост, оня тъп, третият- грозен, никой не скача. Най- много някой да не се съгласи баш. Но спомене ли се думата дебела, става някаква какафония.
Трябва да си (с) перде, за да кажеш на черното бяло в тоя случай.

Не мога да се съглася с теб тук...
Никой не скача, защото осмиваните тук  качества на повечето инфлуенсърки не са нещо независещо от тях, докато теглото невинаги е от преяждане.

А ти на база какво твърдиш,че влогърката Х е тъпа? Колко време си изкарала реално с нея или съдиш на база 10 клипчета в интернет?Много несериозно.И ако дебелината е факт,видим с просто око,то за глупоста можем да правим само догатки.Но пък тук с такава лека ръка се сочи кой прост,коя била ****...Двойни аршини на база лични симпатии.
За мненията на другите не отговарям,но лично моя коментар е 90% положителен и дори часта с "много е дебела,но се е хванала в ръце" е признание на труда и лищенията й + мотивационният елемент.
Причини за да си дебел,винаги можеш да си намериш(основно облечени като здравословни проблеми),и такива звучат като жалки оправдания на мързел,лакомия и липса на мотивация.И го казвам аз,на която тези оправдания също не са й били чужди.

# 3 386
  • Русе
Защо дебелана е в кавички?

Иначе звучи като приятна жена, не я знаех. Ще изслушам видеото.

Защото въпреки,че е ,,дебела,, според критериите на някои други съфорумки, аз лично нямам такъв изказ/език и не бих нарекла някой директно така. Има не една и две влогърки ,които са пълни, може така да се харесват, може да имат здравословни причини, психологически. Лично аз съдя за човека , не толкова по килограмите, колкото по излъчването , изказа, мозъчната кутия ....

# 3 387
  • София
Просто попитах. Не беше loaded.
Всъщност, на фона на "най- важна е вътрешната красота" и "у всеки има някаква красота" ми е парадоксално и леко тъжно мълчанието на "прост си, тъп си, смотан си, ограничен си", но подскок до небето за "дебел си". Просто това е кодова дума за боклук явно.

Всичко хубаво, ама защо видео от Малдивите включва 20 кадъра на задника ѝ.
На месестия ѝ задник. Аз лично не обичам меса във видеа за пътуване.
Знам, че трудно ще намеря такива по своя вкус, просто споделям.

# 3 388
Адоралова, сега ще те помоля да се върнеш в мненията ми и да кажеш къде съм нарекла някоя от блогърките "тъпа"? Забелязвам известна тенденция при определени потребителки да изопачават казаното и да вкарват неизречени думи в устата на другите.

ДогаДки не правя и вече ти обясних по-напред защо стандартите са "двойни".

Причини за да си дебел,винаги можеш да си намериш(основно облечени като здравословни проблеми),и такива звучат като жалки оправдания на мързел,лакомия и липса на мотивация.И го казвам аз,на която тези оправдания също не са й били чужди. И го казвам аз,на която тези оправдания също не са й били чужди.

Колко нечужди са ти били подобни проблеми, а? Може би си качвала от 60кг до трицифрено число, после на няколко пъти си сваляла по 20, 30, 40кг, за да дойде после някаква неособено грамотна особа да ти обяснява, че всичко е от безволевост. О, я се скрий!

# 3 389
Всичко хубаво, ама защо видео от Малдивите включва 20 кадъра на задника ѝ.
На месестия ѝ задник. Аз лично не обичам меса във видеа за пътуване.
Знам, че трудно ще намеря такива по своя вкус, просто споделям.

Защото ѝ казаха, че е "напълняла" и задника ѝ е пуФкав. Затова.
Което е малко като онова на Зорница: "На Зорница така ѝ харесва"

Общи условия

Активация на акаунт