Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 955
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 555
Quite disturbing. Не знам къде да гледам-че се е намазала като за цирка или в дем буубс. Или в Ариана Гранде.
😂
Май през прозореца зад нея е най-безболезнено.

# 3 556
  • София
Савина хем ме дразни, хем ме забавлява, ама то аз съм греховен човек, кой друг тук следи Тана Можо ли Монго ли (Mongeau), припадам от смях с нея... Joy

# 3 557
Вулева и тя канал имала, инфлуенсър го раздава.

https://m.youtube.com/watch?v=0SIgvh12nZI

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 23:16 от Анонимен

# 3 558
  • София
Мале, как си е прищипала гърдите тази горе. Laughing
На колко е години, впрочем?

# 3 559
Аз като ви казвам, че Б-я е с най - много влогъри на глава от населението, не ми вярвате. Quality vs quantity...

# 3 560
  • Варна
Не вече излезем от тоалетната
със тази полезна и забавна класация.
Това семейство са ми семейството за пример в ютуб обществото.
https://youtu.be/6jNmyextFg8
Микаела се развива много по- добре от деца с такъв синдром които познавам,но с тях родителите им не работят.Просто ги водят при специалисти а според мен трябва и в къщи да се работи.
Вижда се от техните клипове колко е напреднала Мики.

Много ме радва Микаела . Имах честта да я видя на живо , прекрасно семейство са ! Обожавам и сватбените клипове на баща й . Толкова са лъчезарни всички ! Зареждат ме !

# 3 561
https://youtu.be/binX8Ahqkjc

Това момиче наистина ли се смята за оригинална:/

Тази все повече ми заприличва на тайландски травестит...

# 3 562
ТО се завърна!!! Сега дано и Ромеото се появи, че НЕМОА да спя от вълнение по тоз турски сериал!!! JoyJoyJoy

# 3 563
Оф, тая не е ли следствена? Кой я пусна да се изявява? Срам няма и тя, ама и журналята, които и дават възможност за изява.

# 3 564
О то това интервю беше миналата седмица мисля. Беше облечена с този невероятен стайлинг с фалшив корем на бременна отпред. 1 час даваше акъл как млади момичета се продавали за пари... То малко "Присмял се Хърбел на Щърбел..." е цялата работа.

# 3 565
Видеото на Пепе за изправяне на стойката беше скучно и не носеше полезна информация с упражнения за постигане на целта. 20 минути теория и анализиране стойката на Пепе и изтъкване, че носи на ръце деца и торби. А, и да не забравим - реклама на Офис Уан.
В ютюб като напише човек "improve your posture" веднага излизат полезни упражнения за стойката, за разлика от сухата теория, която развиваха онези специалисти, сякаш сме на лекция...

# 3 566
А, и да не забравим - реклама на Офис Уан.

Майка и (а може и баща и) е в управителния съвет на фирмата, която притежава Office 1

# 3 567
Колко струвал луксозния живот - ами ...китайски перуки за 200 лв и китайска козметика за 10. Тя за каква цена се е продала е др въпрос.
Карбовски още от времето на Николета Валери Божинова се подвизава като пироговска подлога.

# 3 568
  • София
О, да, отдавна е.

# 3 569
  • София
Не вече излезем от тоалетната
със тази полезна и забавна класация.
Това семейство са ми семейството за пример в ютуб обществото.
https://youtu.be/6jNmyextFg8
Микаела се развива много по- добре от деца с такъв синдром които познавам,но с тях родителите им не работят.Просто ги водят при специалисти а според мен трябва и в къщи да се работи.
Вижда се от техните клипове колко е напреднала Мики.

Много ме радва Микаела . Имах честта да я видя на живо , прекрасно семейство са ! Обожавам и сватбените клипове на баща й . Толкова са лъчезарни всички ! Зареждат ме !

Мислех си дали да не го пусна това видео тук и изобщо кампанията, но не го направих заради нвгативното отношение към неправителствените организации. Страхотна работа вършат семейството в посока популяризиране и не само. освен това са наистина забавни. ❤
Определено ми се гледат повече такива неща!

В този ред на мисли видях, че Пепе се е включила в кампания против насилието над жени. Не знам дали го е направила заради лайковете или защото е наистина граждански ангажирана. Някак не мога да и се зарадвам в морето от реклама около нея, но според мен ютюбърите е добре да се захващат с някакви каузи.

Общи условия

Активация на акаунт