Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 802
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 765
  • София
Тази Марето не знам какви луксове, ама тя е облечена от глава до пети в Зара. Единствено показва haul на Зара, ония ден имаше и сторита как пазарува в Зара, всичко останало е фарс, ама нищо, забавлява момичето. Четох някакъв коментар под нейно видео че ходи по някакви разпродажби на мостри, които са носени по шоута и фотосесии. Ако ги показва тях ще е в пъти по полезна отколкото да показва фейк дрешки...

И само да отбележа, пуснала е линк към  eBay където си продава носeни парцали от h&m и Zara, primark https://m.ebay.co.uk/sch/mariaxxd/m.html?isRefine=true&_nkw= … =&_mwBanner=1

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 09:04 от Мацето

# 3 766
А тази Мария на колко е години и занимава ли се с нещо друго? извинявам се ако е коментирано вече

Първоначално като писахте за нея, помислих, че е някоя тийн лигла, която се шляе по магазините, но сега като я гледах ми изглежда да е поне на 30 и такова инфантилно поведение хич не й отива...

# 3 767
И няма нито едно Гучи?? 😂

# 3 768
Защото с тази злоупотреба с възможността за връщане магазините имат вече повод да рестриктират клаузите си за връщане и това да става по-трудно или невъзможно. Така някоя мацка, която си е взела дреха с дефект примерно или наистина се е случило веднъж в живота ѝ да направи необмислена покупка, ще пострада и ще остане без възможност за връщане.

Не се притеснявай, ЗЗП не работи така. Винаги ще имаш възможност да върнеш дреха с дефект, това е законово уредено. За необмислена покупка - отново, стига да е онлайн.

Връщането, което въпросната мадама прави ("взех го, но вече не ме кефи"), не е регламентирано по закон, както много хора погрешно си мислят. Разчита изцяло на политиката на компанията и нейната репутация, което пак е мощен двигател в съвременното общество и няма току-така да го зачеркнат като опция.

# 3 769
Едно нещо запомнете..Когато постоянно парадираш със скъпи неща,вече олекваш..Хората,които имат възможности, не парадират под каквато и да е форма, с пари или марки..Просто манталитета е различен..
Валери,може да е тъжна,Мартин е в Азия..
За Златена нямам думи..Прави клипове за някаква малоумна кутия,че я били излъгали..Абе тези момичета,граничат с зверска тъпотия..Тези кутии, са измама..Винаги ще си набутан,това са измамници,и  е кристално ясно..Още,като видях заглавието за гланца за 210 лева,и се изсмях..Точно в тези китайски кутии,някой ще се набута,да ти сложи гланц на такава стойност..Тя тъпа ли е,че въобще си го е помислила???!! И после,била разочарована..Ми,така ще е,като не събираш две и две..А последният й клип,е трагичен..Съсипаха си кожите, с тези китайски козметики..Какво им прави реклама..Антоанет и тя..Ако тези обриви,са от Дерма акт,и процедурите там,определено е кофти реклама за клиниката..Не мисля,че е нормален такъв обрив...

# 3 770
Винаги съм се смяла, когато им гледам часовниците на нашите влогърки, пък и не само на нашите - Daniel Wellington, Michael Kors, MVMT, Cluse, Fossil, Guess и т.н. модни марки. Дават пари за китайски боклуци, сглобени на поточна линия, без качество, без история, като същите, но без логото могат да се намерят в Алиекспрес директно от завода за 5 долара.

# 3 771
Защо ви дразни това с връщането, всяка стока може да бъде върната.
За големите марки с милиони приходи, няма никаква загуба.

Определено обичам да гледам скъпи неща, не че ще си ги купя...

Като поведение не ме кефи Мария.
Студентка ли е?

# 3 772
Петканови гледам, че хич ги няма в Инстаграм след РД на Алекс...
може би бебо е на път, ако не се е появил вече?

# 3 773
Така и така отворихме темата за часовниците, може да прозвучи смешно, но много ме дразни като видя Галя постоянно с часовник на дясната ръка, е не само тя ме дразни, но и всички други хора, които го правят 😀
А за кутиите, не знам какво им се превъзнаснят нашите влогърки, един път си поръчах, беше отдавна и не помня каква беше, но платих над 30лв само за тестери, и един единствен пълноразмерен продукт - червило на Буржоа, което беше в порядъка на 10-15лв. Ми, мерси. Отказах се още първия месец.

# 3 774
Масово блогърките носят Cluse, явно им е даден за реклама хаха. И редят гривничките до него..за чудо и приказ. Има къде къде по-хубави часовници. Гледам Галя доста ги сменя, но не мога да им видя марката.
А Валериото, милатаа, с палитрата от 32лв. Smile Сега масово нейните последователки (12 годишни) ще се тръшкат на мама и тати за малки сладки сенчици. А грима, който показа хич не ми хареса. Мили деца, не правете така! Хаха

# 3 775
  • София
Имам Фосил, имам и Майкъл Корс. Купувала съм и часовници от Алиекспрес и то не за 5, а за 20+ долара (уж по-висок клас). И аз искам да мина тънко и не държа на надписа на циферблата. Е, за съжаление няма никаква база за сравнение. Като започнем от самото качество на материала, детайлите в изработката и стигнем до механизма - китайските тракат така, че се чуват докато са ти на ръката и без да е близо до ухото, което мен лично ме влудява.

# 3 776
Имам Фосил, имам и Майкъл Корс. Купувала съм и часовници от Алиекспрес и то не за 5, а за 20+ долара (уж по-висок клас). И аз искам да мина тънко и не държа на надписа на циферблата. Е, за съжаление няма никаква база за сравнение. Като започнем от самото качество на материала, детайлите в изработката и стигнем до механизма - китайските тракат така, че се чуват докато са ти на ръката и без да е близо до ухото, което мен лично ме влудява.

Нищо чудно, като имаш предвид, че кварцовите механизми на Фосил и Майкъл Корс и китайските безмаркови струват не повече от 5-10 долара и са абсолютно едни и същи. Крайната им цена е не повече от 20 долара, и ако се продаваха за толкова, нямаше да е зле, но те взимат в пъти повече. По отношение на дизайн - ултра минимализъм, като повечето не се различават едни от други, освен по надписа на циферблата. Това е тренд като прозрачните обувки и чантата - банан. Хората просто не са информирани, затова се получава така.

Между другото, не е срамно човек да си купи часовник втора употреба от ebay от хубава марка на доста по-ниска цена. Мнозина колекционери го правят и попадат на страхотни часовници.

# 3 777
Масово блогърките носят Cluse, явно им е даден за реклама хаха. И редят гривничките до него..за чудо и приказ. Има къде къде по-хубави часовници. Гледам Галя доста ги сменя, но не мога да им видя марката.
А Валериото, милатаа, с палитрата от 32лв. Smile Сега масово нейните последователки (12 годишни) ще се тръшкат на мама и тати за малки сладки сенчици. А грима, който показа хич не ми хареса. Мили деца, не правете така! Хаха

Мен ми направи впечатление каква кофти техника има. Също не ми хареса особено резултатът. Търка с тия четки по клепача невротично, все едно загорялата си тенджера.

# 3 778
Забравих да ви кажа нещо Grinning преди повече от 3 седмици спечелих от един giveaway на една от нашите влогърки (споменавана в темата неколкократно) и още нищо не съм получила, сигурно няма и да го получа Grinning ей такива са тези страхотни ''giveaways''

Като се свърза с нея и даде адрес, не ти ли каза ще го изпрати ли или не. Много тъпо така.

Аз дадох адрес още тогава, тя каза че ще го прати, вчера се свързах с нея и обяснението е че имала лични проблеми и ще го прати тия дни. Окей, но можеше поне да се свърже с мен и да обясни, а не аз да я търся, вижда ми се несериозно

Аз часовници рядко нося, нямам много и не са скъпи някакви, но винаги ги нося на лявата ръка (десничарка съм)
Сега съм хвърлила око на един Baby G, но е скъп и ще е по-натам :/

# 3 779
Записвам се да чета.

Обикновено следя Пепе и Милена, но покрай темата започнах да гледам Ели и Валери.

Общи условия

Активация на акаунт