Нашите кухни - 77

• 75 120
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
Тук обсъждате ли фирми за изработка на кухни, аз мога да препоръчам за Варна?

# 496
  • Варна
Препоръчай, моля!

# 497
Препоръчай, моля!

https://www.facebook.com/daliamebel/ Сериозни са и гледат да си свършат работата, а и цените са нормални.

# 498
Здравейте,
Прекрасни кухни имате!
Със здраве да си ги ползвате! 💖
Предстои ми изработка на кухненски шкафове,допълнение към вече съществуващи,които са недостатъчни.Изчетох много теми и статии и имам все повече въпроси 😊
За съжаление моята е много малка и ще стане позатрупана и шарена,но нямам друг избор.
Относно термо плотовете,гръбчета и ПДЧ 18мм.бихте ли дали мнение кои са по-качествени и здрави.
Дано не е (анти)реклама...вчера говорихме с майстор,който казва,че Егер са много по-добри от Кроношпан.Като цветове сме се насочили към дъб сонома или нещо по-светло дървесно.На пипане повърхността на плоскостите стои релефна,което ме притеснява,че ще задържа мърсотия и трудно ще се почиства.🙄
Загледах и едни ПДЧ-та на Kastamonu.При тях повърхността е гладка и я няма тази пореста структура.Гръб и плот също ми харесаха на същата фирма.
Като здравина и изработка добри ли са?От трите изброени марки коя бихте препоръчали?

# 499
  • София
А за кухня бял гланц, какъв материал препоръчвате - ПДЧ, МДФ-фолиран, боя?

мдф боя за мен ще  е най-добре, но това  е и най-скъпо

# 500
  • By the river side
Много е хубава показана кухня. Не ми допадна само малката стена с плочките в дясно.
mariat, тази стена не само ми боде очите:disappointed:, но вече е и необратимо изцапана след едномесечно ползване на котлоните. Сега, ако ми дадете идея как най-добре /разбирайте най-лесно/ да я "поправим", ще бъда много благодарна. Единственото, което трябва да отбележа е, че най-горния шкаф /втория ред, първия тъй или иначе не се отваря заради абсорбатора/ няма да се отваря ако лепя плочки или плоскости. Наистина не се сещам какво мога да направя....а сама виждам, че трябва....

# 501
  • Бургас
А за кухня бял гланц, какъв материал препоръчвате - ПДЧ, МДФ-фолиран, боя?

мдф боя за мен ще  е най-добре, но това  е и най-скъпо

Нали беше коментирано обаче, че МДФ боя се драскало лесно

# 502
Не само се драска, ама лесно се отлюспва боя. Много трябва да се внимава. Не си е работа..

# 503
Много е хубава показана кухня. Не ми допадна само малката стена с плочките в дясно.
mariat, тази стена не само ми боде очите:disappointed:, но вече е и необратимо изцапана след едномесечно ползване на котлоните. Сега, ако ми дадете идея как най-добре /разбирайте най-лесно/ да я "поправим", ще бъда много благодарна. Единственото, което трябва да отбележа е, че най-горния шкаф /втория ред, първия тъй или иначе не се отваря заради абсорбатора/ няма да се отваря ако лепя плочки или плоскости. Наистина не се сещам какво мога да направя....а сама виждам, че трябва....
Идея си нямам. На първо четене се сещам за миеща се класна боя.

# 504
То почти всичко се драска, ако не се пази. Много устойчиво на надраскване обаче е това: Peace

Пък и става за индустриален стил Joy

# 505
  • Бургас
Е, хайде де  Laughing. Една торба пари изсипваш за кухня, поне да не се прецака на втория месец още. Дайте си мненията. Масово се направиха бели кухни. Всички отзиви ще са ми от полза.

# 506
Не съм с гланц. Нищо не мога да кажа по въпроса. Избрах бяло кантирано ПДЧ с бетонен отпечатък.
А, момент! Съседите под нас са с акрилен МДФ гланц. Много по-здраво е това!

# 507
Най-здрави са МДФ с ламинат от акрил, меламин и полиестер май бяха. И са гланцови, и без портокалов ефект. Ама искат кантиране. Идеално няма.

# 508
  • Перник
То почти всичко се драска, ако не се пази. Много устойчиво на надраскване обаче е това: Peace

Пък и става за индустриален стил Joy

Това фолио ли е, или си е направо ламарина? Че ми излиза някакво алуминиево фолио в али експрес с такава шарка, но се чудя доколко издръжливо би било...

# 509
  • софия
Съвсем набързо и непрофесионално за онагледяване на възможости. С дървесна плоскост като горните шкафове не е лошо, както и с плочки.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт