Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 47

• 16 091
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Ами Дани, аз така и не можах да схвана как така историята е била различна. Не видях нищо по-различно от егоистичното поведение на Банков спрямо Зорница. Колко груб и отблъскващ беше докато Ева беше жива. После беше нахално предизвикателен, отивай си при мъжа и глупавата сватба, оправяй се сама, защото никой не може да ти помогне. Е, къде видяхме тази велика любов, къде?
Точно това имах предвид и аз. Не я видяхме. Просто ни казаха на финала, че я има, ей така да си знаем.
Опасенията ми с думите на Марио в последните епизоди е, че в 7-ми сезон ще го направят жалък и ще доубият всичко от оригиналния Марио от 5-ти сезон. Ще се влачи след нея един такъв разбиращ и самопожертвователен, ще й държи ръката, а тя ще си бълнува Банков  - Зорница в мъжки образ.

Въх, само това не !
Искаме Марио такъв, какъвто беше в 5-ти сезон.
Само така има шанс Зорница да погледне на него с друго око.

# 76
Роси, дано си права 🤗. Аз веднъж смених отбора и отидох при оптимистите и вижте какво стана 😱😄.
Всъщност Духовникова е единственото, което бърка подобни сценарии. Ако я нямаше можех да ви го разкажа от до. Но с нея и предвид, че тя е в позиция да поставя изисквания какво и с кого ще/няма да играе, не знам.
Надявам се все пак сценаристите да не забравят, че всичките им герои си имат почитатели.

# 77
Усещам как оптимизма на баааавно се завръща във вас. Grinning Така ме кефите повече. Wink

# 78
  • София
Дрийми, въобще не вярвам, че Теодора Д. е някакъв фактор за развитието на сюжета. Според мен се случва каквото са решили сценаристите, без значение от актьорите.
Каквито и претенции да имат някои едва ли съобразяват целия сюжет с тях.

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 12:34 от rosi_ta

# 79
Роси, аз от интервюто с нея с друго впечатление оставам. Тя казва, че и преди са й предлагали участие, но е отказвала, защото си има много ангажименти. И сега се е навила заради това какво и с кого ще играе. Аз мисля, че скелетът на сюжета за 7-ми сезон вече е готов и Вергов и Духовникова имат представа какво и колко ще играят, предвид че явно ще участват.
За мен е изключително любопитно кои ще са водещите сюжетни линии и колко централни ще са Вергов, Духовникова и Карамазов предвид заетостта им.  Също дали ще има нови сюжети и отпаднали такива.

# 80
  • София
Дрийми, най-централни ще са историите на Христо и Банков, няма как да е друго яче. Ще са герои, ще се борят и спасяват болница, хора, директори, жени. Не очаквам нищо по различно от миналия сезон. За мен интересно е доколко Фотев ще е централен герой и ще има ли отделна история или ще е преплетен с останалите.
За нашите - не знам, предполагам ще са както сега, въпреки, че ако ще имат нови половинки ще трябва доста време, за да разберем как ще се зароди и изгради любов, достатъчно силна, за да ги излекува.
Отпаднали не мисля, че ще има. Просто не виждам след края на сезона коя ще е тази история, която ще отпадне.

Моски, сега се сещам, че исках да ти напиша, за заминаването на Зорница. Значи тя явно доста добре се справя когато Банков не е наоколо. Обаче в момента, в който се появи и тя по някаква необяснима за мен причина губи почва под краката си. За това си мисля, че може да се излекува единствено ако е около него, а не страни. Трябва първо да разбере какво е това, което я държи, наистина ли е толкова силна тази любов и ще може ли да живее без нея, след това да се научи да живее около него без това да я обърква и прави нестабилна.

# 81
Ами, според мен, Роси, Зорница има нужда от малко време, в което да остане насаме с мислите си. Да ги подреди, да нареди приоритетите в живота си, да си постави цели пред себе си, ей такива неща. Тя разбра и знае много ясно, че Банков е минало, самите й думи в монолога - тази приказка не е нашата- го показва. Така че според мен й трябва време просто. То пред нея има два пътя - или да го преодолее,или да се бори да го спечели, или да напусне, но не го вярвам.

# 82
  • София
Ами Моски, това със същата сила важи и за Марио. Неговия свят също се срути, също ще трябва да се бори да забрави, да прости и да реши как да продължи напред Simple Smile. Да не забравяме, че Банков е там и Марио ще има да се справя и с достойнството си, защото нали си представяш, че той няма да отнася по-малко подигравки, че е бил зарязан пред олтара.
То реално аз не виждам как въобще някой от двамата ще има сили да остане, но въпроса е какво виждат сценаристите Simple Smile

# 83
Може пък и двамата да са заминали нанякъде. Може и в началото някой от тях да не е в новата болница и Ина да се опитва да го накара да започне работа отново. Всичко е възможно, Роси Simple Smile Пак да кажа - добре, че знаем, че ще участват Joy

# 84
  • София
Може пък и двамата да са заминали нанякъде. Може и в началото някой от тях да не е в новата болница и Ина да се опитва да го накара да започне работа отново. Всичко е възможно, Роси Simple Smile Пак да кажа - добре, че знаем, че ще участват Joy

Хаха, значи, не че не бих разцелувала В.П. и без причина, но в случая направо ми иде да му се хвърля на врата за това "Ще се видим следващата година".

# 85
Ако го нямаше това "ще се видим следващата година" , тук щеше да има 438 сценария как той няма да участва и ще е заминал и е излязъл от сериала и чудене как точно да разберем дали това е така и никакъв шанс преди да почне сезона, защото го знаем колко е активен, и всъщност щяхме да разчитаме единствено на Вергов, като започнат снимките, да плясне някоя снимка с Велислав Joy

# 86
Аз изобщо не си представям как тези тримата могат да съжителстват в една болница. Но ще видим. В пети сезон нямах това усещане, обаче сега ми се струва че събитията от последните 2-3 епизода са връзка с новия сезон.
А ние за Диана от къде знаем, че ще участва? Знаем ли?

# 87
Знаем, Дрийми, след финала си приказвах с нея Simple Smile Така че спокойно, и двамата са така добри да не забулват участието си в мистериозност Grinning

# 88
  • София
Спокойно Дрийми, ще участва Simple Smile

# 89
Ако го нямаше това "ще се видим следващата година" , тук щеше да има 438 сценария как той няма да участва и ще е заминал и е излязъл от сериала и чудене как точно да разберем дали това е така и никакъв шанс преди да почне сезона, защото го знаем колко е активен, и всъщност щяхме да разчитаме единствено на Вергов, като започнат снимките, да плясне някоя снимка с Велислав Joy
А после ми мрънкате за мрънкането по Димитър и героя му Joy

Общи условия

Активация на акаунт