Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 47

• 16 064
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Май да Simple Smile

Осми епизод е известен с прочутата сцена с палпирането. За всеки, който си мисли как Марио ще стои на почетно разстояние от Зорница, може да си я припомни. В началото тя като влезе, Марио беше кисел и сърдит и й каза много категорично,че случаят е приключен окончателно. След няколко думи от нейна страна цялото му изражение омекна и я изпрати с думите ако пак закъса, да му се обади Joy

# 661
Май да Simple Smile

Осми епизод е известен с прочутата сцена с палпирането. За всеки, който си мисли как Марио ще стои на почетно разстояние от Зорница, може да си я припомни. В началото тя като влезе, Марио беше кисел и сърдит и й каза много категорично,че случаят е приключен окончателно. След няколко думи от нейна страна цялото му изражение омекна и я изпрати с думите ако пак закъса, да му се обади Joy
Тогава беше сгафила, но лекичко.
Сега направо си е за затвора.
Гледам го Марио и си викам : Как може, бе, Зорница !?!

# 662
Друго любимо:
Д-р Ковачев е пълен с добродетели, но дисциплината не е сред тях Joy

Зорница оперира, Тони влиза да я моли да вземе Мона в урологията:
Т: Имам нужда от услуга.
З: Ти верно ли ми нахлу в залата?
Joy

# 663
Друго любимо:
Д-р Ковачев е пълен с добродетели, но дисциплината не е сред тях Joy
Това.....за Марио?!?!?!?!? Scream

# 664
За, Марио, Доне, за Марио Joy

# 665
За, Марио, Доне, за Марио Joy
Да, затова се налага Тони да е дисциплиниран и за двамата Joy

# 666
Хохохо, да, Доне, той е известен като Тони Дисциплината Joy

Между другото, в десети епизод, когато Марио и Зорница се засякоха при Мона, Марио за пръв път извади мъркащия глас, докато говори със Зорница Joy

# 667
Хохохо, да, Доне, той е известен като Тони Дисциплината Joy

Между другото, в десети епизод, когато Марио и Зорница се засякоха при Мона, Марио за пръв път извади мъркащия глас, докато говори със Зорница Joy
Ми Тони Дисциплината е - бате казва "събувай чорапите" - събува чорапите, бате пита "какво е това" - отговаря какво е, без да лъже. Да не говорим, че не се прибира по цяла нощ, за да може любимият бате да прави....мръсотии Joy

Ето видя ли? Ако не беше лекарската загриженост на Тони, нямаше да лекуват Мона, ако не беше Мона, Марио нямаше да извади мъркащия глас Wink Има си закономерност тука Joy

# 668
Зорница оперира, Тони влиза да я моли да вземе Мона в урологията:
Т: Имам нужда от услуга.
З: Ти верно ли ми нахлу в залата?
Joy
That's my boy! Go, go, Toni!

Ако ми изтърпите лигнята, обещавам тази вечер да се опитам да пусна епизод Joy

# 669
Доне, лигави се колкото душата ти иска, но пусни епизодааа Grinning

# 670
Доне, полигави се, и без това е много тихо 🤗. Пък ако пуснеш епизод днес, цена няма да имаш. Тъкмо четиво за сладки сънища Wink
Аз тези дни страня от ОЖ. Малко детоксикация 😆. Гледах Top Gun, много освежаващо 🛫❤ 

# 671
Оффф, не ми позволява да качвам гифчета - исках да ви покажа нещо (и да се полигавя). Sad
И аз не гледам тия дни -  разчитам на разказите на Москита

# 672
А за феновете на Банков почивен ден няма Simple Smile Днес една женица беше пуснала пост със снимки на Зорница и Марио, в който обяснява, че страшно харесва д-р Марио Ковачев и троловете веднага я напъплиха Simple Smile то не стига, че някой едвам се осмелява да каже, че харесва нещо различно от Банков-Огнянова и веднага се започва...Хубава да е вечерта ви, момичета, а ако има и епизод, ще е чудно Simple Smile

# 673
Имам вече професионално изкривяване 😁. Минавам транзитно през София на път към вкъщи и все заглеждам метростанциите да не би случайно да разпозная тази от финалния епизод 😅😅.

# 674
Да те ориентирам ли коя да гледаш? Animal Joy Cat

Общи условия

Активация на акаунт