Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги - тема 15

• 33 262
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
     Денят на нашия красавец! Не пусна нови снимки, затова ще продължим със старите!
     Този поглед ....

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 18:47 от Emiliya

# 121
Ева, благодаря ти, че ме просветли. Гледам - хем е Амине, хем не е. Но беше при нейните снимки и реших да я сложа в поста си.Извинявайте, заблудила съм се.
Ето я Амине - нежна, крисива, магнетична:

Еми, някъде четох, че лично Толга много рядко слага свои снимки в Инстаграм.Трябва "магарешкият бодил" да е залепен за него, че тя да сложи снимките и да се изфука. Така че не се ядосвай и не чакай. Навярно ще да е завел албанската рода на ресторант тази вечер и утре ще видим снимките - всичките до една ще се похвалят.

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 18:55 от Snezhana.

# 122
     Ето нещо и от днес.  Семейство Сайъшман във фризьорския салон. Явно се подготвят за предстоящото парти! Добре, че Алабамата не е в кадър, само гласа й се чува.

Revolving Hearts  Revolving Hearts  Revolving Hearts

Толга вече е в колата и грижливо приглажда брадата си. Облечен официално - предстои купон! Вярвам, че арабските фенове ще продължават да го следват и утре ще имаме и снимки. Трябва да видим дали няма отсъстващи от албанската рода!!!

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 20:14 от Emiliya

# 123
# 124
ThinkingОфф каква е тази брада която оформя..
на бузите рядка към брадичката се сгъстява и на върха  оставени дълги косми
и той ги наглася с ръка да не се сплъстява сигурно..!?

Цитат

# 125
Нещо много обрасъл?! Да не се готви за някой исторически филм?

# 126
# 127
     Ново от Толга - След разкрасителните процедури! (за съжаление и Алабамата е на снимката, но скоро ще я резна)

Оххх, тази брада и мене ме дразни!  
     Снежиии,  не харесвам турските исторически сериали. Ако и това трябва да гледам заради Толгахан .... нееее, няма да си го причиня!

Я да пусна Ийт Козан - за да оправя настроението.

# 128
И на мен не ми харесва новата визия на Толгахан, бръснаря му има същата брада (нали преди известно време рекламираше друг коафьор в ново студио?). Алмеда доста се е разширила или на мен така ми се струва? И как скоро при рутинен преглед разбра, че е бременна 12 седмица в 3-ти месец, а сега вече е в 5-ти месец, 20 седмица?

Скрит текст:

# 129

Цвети, не трябва нищо да ни изненадва при Алабамата - при нея всичко се развива със скоростта на светлината - м. януари може и да ни "зарадва" с наследника на Сайъшман. Дано тогава Толга се сети да й купи и нова чанта, че с тази я гледам от миналата година, омръзна ми. Joy Joy Joy
     А този  май е гримьора на Алмеда - (аз не пуснах клипчетата с нея в салона - не мога да я гледам  как се "криви")
     На някои от снимките, които ти си пуснала изобщо не мога да разпозная Алабамата. Да живее пластичната хирургия!!!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Цвети, не мога да качвам никакви снимки. Cry На новата версия ми изписва, че тази услуга временно е недостъпна?! До преди половин час всичко беше наред, само емотиконите не успях да сложа, а сега и снимките не мога. При теб как е?

# 130
Алмеда с тези гримаси на маймуна ми идва в повече..
надявам се от утре да не я виждам в темата заедно с Масут!!
Angry
Revolving Hearts

# 131
Еми, няма проблем, качвам.

# 132
Добро утро!

Сигурно това са гостите на Толгахан за рождения ден.

Скрит текст:

# 133
Добро утро!
Желая ви изпълнен с радост и усмивки ден!
За разсънване кафе:

Цвети, изпревари ме и добре, че видях поста ти, че иначе и аз щях да сложа същата снимка - да, това са гостите за РД. Нямам идея кои са.
А това е звездата на вечерта - две снимки на Толга, 10 нейни публикувани в ИГ.
Скрит текст:
Скрит текст:
Иначе в Инстаграм има много красиви пожелания от фенове по случай рождения ден.

Ето, това е любов:

Новият любимец на Амине:

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 07:18 от Snezhana.

# 134
Здравейте, момичета!

"Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня."
Хорас Джексън Браун

Щастлив е онзи, който се събужда сутрин с усмивка...

Добро утро и щастлив ден!

Гостите за рождения ден са Gökhan Keser - турски актьор, модел и певец и неговата приятелка. Gökhan е приятел на Толгахан - имат доста снимки заедно.
     А ние така и не се сдобихме с ново фото на Толга - изключвам двете снимки с Алмеда. Но пък Алабамата от едно излизане направи цяла фотосесия - заля мрежата с клипчета и снимки. Да се чуди човек кой от двамата имаше рожден ден.
     Снежи, много си права - албанката е направила амулета против уроки и сега трябва да се въоръжим със здрави нерви - ще й гледаме физиономията навсякъде!

Много харесвам Толга на тези снимки:

(оправи се проблема с качването на снимки и сега не мога да се спра)

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 10:32 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт