Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги - тема 15

• 33 260
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!

Днес любимецът ни има рожден ден! Да е здрав и успешен, и да има много щастливи и радостни моменти в живота си!

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 07:15 от Цвети &

# 106

Честит да е рожденият ден на нашия красавец Толгахан Сайъшман! Желая му здраве, щастие, вдъхновение и още много творчески успехи!
Днес Толгахан Сайъшман навършва 37 години -  роден е на 17  декември 1981 година в Истанбул. Завършва гимназия "Kadıköy İntaş High School" и получава висше образование във Факултета по бизнес администрация на университета "Доуш" в Истанбул.
През 2005г.  спечелва първа награда на международния конкурс за топ модели "Manhunt International" в Южна Корея.
През 2017 г. завършва магистратура „Кино и телевизия“ и планира да се реализира и като продуцент.
В личен план Сайъшман  държи на честността в  отношенията. Знае, че има славата на Дон Жуан, но е категоричен, че когато се влюби, за него не съществува никоя друга, освен жената, която обича.
На 13 февруари 2017 г. в Лос Анджелис сключва брак с албанския модел Алмеда Абази - "Мис Албания" 2008. Сайъшман  скоро ще сбъдне и най-голямата си мечта, а именно да има наследници.
Обича футбола, запален фен е на клуба "Фенербахче". Ето защо актьорът често може да бъде видян на известния стадион "Shukru Saracoglu" да подкрепя своите любимци.

Сериали, в които участва:

Elveda Rumeli/Сбогом, Румелия
(2007-2009)
Mustafa Tıbbiyeli

Lale Devri/Сезони на любовта
(2010-2013)
Çınar Ilgaz

Asla Vazgeçmem/Сега и завинаги
(2015-2016)
Yigit Kozan

Siyah İnci/Черната перла
(2017)
Kenan Çelebi

Bir Umut Yeter/Една надежда стига
(2018)
Yilmaz Karabey

Филми:

Aşk Tutulması (Uğur) (2008)
Aşk Geliyorum Demez (Ali) (2009)
Sürgün (Sedat) (2013)
Mazlum Kuzey (Kendisi) (2014)
Bizans Oyunları: Geym of Bizan... (Prens Adonis) (2015)
Eski Sevgili (Barış) (2017)

# 107
Добро утро!
Да ни е жив е здрав "маминия" сладур! Да е успешен и желан актьор и за в бъдеще, да се сбъдват мечтите му в личен план, но да радва и феновете си.

За негово здраве:

https://www.youtube.com/watch?v=QNYwHSeR-nU
И нашата любов "Сега и завинаги" - Уитни Хюстън - Винаги ще те обичам
https://www.youtube.com/watch?v=WJYhJttuHGM

Еми, чуден колаж - Толга го заслужава. Той е нашата звездичка!!!

# 108

Здравейте, момичета!

Когато утрото започва с усмивка, несъмнено и денят ще бъде такъв - усмихнат, вълнуващ и красив...

Лека, спорна и емоционална нова седмица!...

Феновете по света честитят рождения ден на Толгахан Сайъшман:

Цитат
ruinkakrystyna Не е достатъчно да празнувате само един ден, така че празнувайте всеки ден за остатъка от живота си. Но започнете днес. Честит рожден ден
Цитат
almedaobjective Честит рожден ден на моят живот - бъди щастлив. Обичам те много, благодаря 🌎🌎💋❤️🙏🏻Моят цар! Щастлив рожден ден 😍😻💋❤️❤️🌎
Цитат
almeda_tolgahan_fans Часовникът отбелязва 00: 00🌎
Днес е голям ден, днес всичко изглежда по-красиво, слънцето грее повече, а Луната твърде рядко ... В този ден Бог ни благослови с ангел, който ни прави щастливи всеки ден ... Днес един крал е роден. Аз съм толкова щастлива, че сте в моя живот и го правите по-красив. ️️ Благодаря ти, че ми даде причина за живот с красивата си усмивка ️ ти си моето вдъхновение 🙏🏻🌎 ти си най-добрият актьор - моят Tolga ️ ️ ти са буквално най-сладкото същество в цялата вселена !! вие сте чиста душа, вие сте прекалено зашеметяващ! Сърцето ми пази името ти и не може да бъде изтрито! Не е като сълза от мастило, което може да се облекчи, това е състояние, ненадмината сила, вие сте великолепен, очарователен, сърдечен, безупречен, учтив, силен, грижовен, вие сте красив отвътре и отвън! ❤️
И как да не те обичам?! Надявам се, че един ден ще се срещна с вас, че един ден ще ви кажа, че ви обичам толкова много.

https://www.instagram.com/p/Brdnbp5Aub_/
Цитат
almeda_tolgahan_fans Щастлив рожден ден!
Аз наистина ви обичам с цялото мое сърце😭❤️Моето всичко ❤️❤️😭🙏🏻😣❤️😍
Цитат
my_hero_i_love_you_so_much_tol  Хубав рожден ден на теб King 😍🎂🎂🍰🍰🍰
Човекът, който излъчва изтънченост.
Човекът, който има отлични постижения.
Най-успешният турски актьор някога. Онзи, който може да подлуди момичетата, било то с неговото съвършенство в актьорството или с прекрасния си външен вид ... продължавайте да увеличавате мащабите на успеха .. живейте дълго ... Благодарим ви, че ни дарихте толкова много красиви серии, останете блажени винаги.
Пожелаваме ви прекрасен рожден ден!
LOVE YOU 😍😘💋❤👄❤
Цитат
tolgahan.almeda92 Tolgahan ❤️❤️ Честит рожден ден 🎂🍰🍬🍭

Наздраве - за Толга и всички Вас, момичета!

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 10:41 от Emiliya

# 109
  • On the sea
Добро утро!
Честит рожден ден на Толгахан!!!
Да е жив, здрав и успешен в всяко едно начинание!

Да продължава все така да ни радва на екрана 😊

И да посрещне още много рожденни дни!!!

# 110
Blue HeartНаистина страхотни фенове има Толгахан
 като чета какво му пишат за РД направо онемявам..
Hearts
Цитат
.. Днес един крал е роден. Аз съм толкова щастлива, че сте в моя живот и го правите по-красив. ️️ Благодаря ти, че ми даде причина за живот с красивата си усмивка ️ ти си моето вдъхновение 🙏🏻🌎 ти си най-добрият актьор - моят Tolga ️ ️ ти са буквално най-сладкото същество в цялата вселена !! вие сте чиста душа, вие сте прекалено зашеметяващ! Сърцето ми пази името ти и не може да бъде изтрито!..

Kiss Да ни е жив и здрав..все така красив влюбен и ревнив..
харесва ми точно такъв!!
Kissing Heart Hands Clap

# 111
Ева, обичат го феновете му  и има защо да го обичат - оставил ни е незабравими превъплъщения на своите герои, особено Ийт Козан. А представяш ли си колко повече щяха да го обичат, ако вместо Алабамата беше избрал Амине? Тогава феновете му щяха да са във възторг, нооооо  живот.....
Нашата албанка много скромно го е поздравила. Оставам с впечатлението, че за нея това не е толкова важно.
Да, и в нашата тема днес е празнично - личи си от сутринта. Настроението е на ниво!

# 112

Първата  важна роля за Толгахан е сериалът "Сбогом, Румелия". Следва участието му в телевизионния сериал "Сезони на любовта". Чънар Илгаз става известен  в 44 страни по света.
    А за нас  Толгахан Сайъшман стана абсолютен любимец  с ролята си на Ийт Козан в сериала "Сега и завинаги". Силен сценарий, добре подбран актьорски състав и завидно операторско майсторство са в основата на успеха на сериала.
   Но магията и превръщането на тази продукция в хит се дължи единствено на най-харизматичната двойка - ТОЛГА и АМИНЕ - красиви, талантливи, въздействащи!

Да си припомним и някои от държавите, в които сериалът "Сега и завинаги" печели сърцата на телевизионните зрители:

Сериалът "Никогда не откажусь" - "Сега и Завинаги"  беше продаден.

Вчера имаше подробна информация за продажбите на сериала "Сега и Завинаги" в социалните мрежи. Сериалът  се излъчва през 2015-2016 г., а сега има фенове по цял свят. Дори и в Африка има много фенове на клубове, заради които с риск за здравето, Толгахан посети Ангола преди един месец.  Aмине Гюлше дебютира в  тази теленовела  след спечелването на конкурса за красота "Мис Турция" през 2014 г.

Global Agency обяви пускането на сериала  на следните канали "Планета ТВ" (Slovveniya), "Маркиз" (Словакия), Teletika (Коста Рика), ТВ Пинк (Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина), Ариана телевизия (Афганистан), ZapTV ( Ангола и Мозамбик) бТВ (България), Антена TV (Румъния), Trunk телевизия (Албания), TVR2 (Полша), Rustavi 2 (Грузия), ANTV (Индонезия), Dori Media (Израел), Kurdmaks (Ирак), 2MTV ( Мароко) и Канал 5 (Македония) - 19 държави и това е огромна аудитория. Пожелаваме на всички зрители приятно гледане!
08.06.2018г.

# 113
Blue HeartHeart
Стари но красиви и ефектни снимки на
Толгахан и Амине*

Heart Exl

Heart Exl

Heart Exl

Heart Exl

Heart Exl

Broken Heart

# 114

"Бях принуден да се преборя с живота. Животът ми, който ви прилича на приказка беше моята борба. Работих, за да живея. Борих се, за да живея иии спечелих, за да живея, защото никога не съм имал друг избор, никога."
Ийт Козан

„Какъв смисъл щяха да имат разправиите ми с Нур? Изгубеното време, през което сме били скарани и разделени, щеше ли да има смисъл! Времето е толкова ценно! Животът е нещо, нещо, което постоянно виси на косъм! Какъв щеше да е смисълът, смисълът на всичко?“
Ийт Козан

# 115
# 116
SmileНе може да минем без поздрава с хита на алабамата*
от феновете на Толгахан..
Heart Exl

HAPPY BIRTHDAY IDOL*

# 117
Хайде момичета, време е за следобеден чай - по-празнично, като за рожден ден:

Ева, на къде без звездното албанско гласче. Нормално е да има хора, които да я харесват. Ние не сме от тях, "како Сийке"....
Ние сме от другите.....

# 118
     Цвети, страхотни снимки на Амине! И когато се редуват снимките на Толга и тези на Амине красотата се удвоява, ефектът на въздействие се засилва! Благодаря ти!

Софи, трябваше и хита да чуем! Как може цял ден да се пускат снимки само на Толга, а Алабамата да е в сянка?! Тя трябва да "блести" винаги!

Не стихват поздравите и пожеланията към Толга:

А това е отговорът на Толгахан:

на различни езици Толга благодари на феновете си за пожеланията.

и коментар от фен групата:
Цитат
tsayisman_eng Ето защо той е моят IDOL.
@tsayisman е моят Idol не само защото е талантлив, а защото се грижи за своите фенове и хора по целия свят!
@tsayisman добре, че те има

Снежи, с тези вкусотийки почувствах още по-осезателно празничното настроение! Благодаря ти!

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 17:25 от Emiliya

# 119
Flowers HibiscusСНЕЖИ* ще се почерпим за Толга..да е здрав и
ни радва още дълги години!!

...с тази красавица Ирина Шейк сравняват Амине
но нашата е по - хубава !!
BalloonCandyChampagne
Цитат

Общи условия

Активация на акаунт