Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги - тема 15

• 33 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 90

Nature Boomно днес е само за гушкане пред камината

.... и за споделена любов!

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 14:33 от Emiliya

# 91
  • On the sea
Ех, че хубаво сте се разминали, на нали знаем, че мечтите се сбъдват, та нека продължаваме 😊.
И аз съм за Истанбул, но да е по топло време. Като чуя името на този град всички сетива ми настръхват, а пак наумим ли си да се видим с Толгахан, вярвам, че ще стане.
Ева, моята котка бърка с лапа в кафето и сладко, сладко си я облизва 😂😂😂.
За снимката с морковите думи нямам, пароначално си помислих, че са и препоръчали да яде повече моркови 😂😂😂
Сетих се за работата на Нур като модел и как Йит бясно я ревнуваше

# 92
Гледайки чудесните снимки, виждам тази голяма любов най-вече и най-добре изиграна, предадена и почувствана от нас, зрителите в първи сезон на сериала.

# 93

Велви, ние ще се организираме през пролетта, сега наистина не е за пътуване! При  нас така вали сняг, че до довечера може и да ни затрупа!

А Ийт Козан ще го запомня и с дивата му ревност. Ревнува до болка, но в същото време е горд, че неговата любов е толкова неотстъпчива, инатлива и твърдо отстояваща позицията, че трябва сама да си стои на краката!

"Нека ме промени, да ме промени, колкото иска. Друг човек да ме направи, аз пак ще я ревнувам.  Не съм в състояние да забележа друга и винаги ще я ревнувам от всички, това е любовта. Кой е предполагал  жената на Ийт Козан да стане модел. Поиска да бъде, нима й казах не. Възпротивих се разбира се, но кой ли ме слуша. "

Страхотни са и двамата във всеки един кадър! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Цвети, на мен сериалът ми въздейства еднакво силно от началото до последния епизод. И мисля, че Толга и Амине бяха безупречни в изпълнението си до последния кадър.

# 94
SmileКласика..
Цитат
.."Кой е предполагал  жената на Ийт Козан да стане модел..
.. Поиска да бъде, нима й казах не.. Възпротивих се разбира се.. но кой ли ме слуша.". "
Smile Hands Clap

Хайде момичета..днес чая и следобедната закуска са
от Нур и Иит..да ви е сладко!
Heart Eyes

..страхотни са нашите влюбени гълъбчета
Kissing Heart

Heart

# 95

Хайде момичета..днес чая и следобедната закуска са
от Нур и Иит..да ви е сладко!
Heart Eyes
    Софи, днес съм настроена много лирично. Към чая и закуската ще прибавя и една целувка - за тонус и още по-добро настроение!

"С теб научих каква е безусловната любов. Ти разкъса оковите, които обвиваха сърцето ми. Очите ти. Погледът ти. Ти ме прониза, влезе в кръвта ми ... "
Ийт Козан

# 96
Flowers RoseЕМИ* много се радвам за хубавото настроение..
колкото повече целувки и прегръдки толкова по-добре..
 и романтиката
между двамата е супер..!!
Kissing Heart

# 97

Като започнахме с целувките - да продължим с още по-горещи сцени!

Revolving Hearts  Heartbeat  Revolving Hearts

Любимите ми стоп кадри:

# 98
Kissing HeartУауу на кой ли не са любими..Heart Eyes
Цитат
Revolving Hearts
..хапва ми се ягоди в хамама !!SmileJoyHands Pray

# 99

Софи, не мога да ти откажа! Ягодите пристигат:

# 100
Flowers BouquetЕМИ* благодаря ти от сърце..
страхотни горещи кадри  радост за очите..!!
..  ягодите за Нур и Иит
Kissing Heart
Цитат
Revolving Hearts
..за албанката* това..
Скрит текст:
[/b][/color]Joy

# 101
Цвети, на мен сериалът ми въздейства еднакво силно от началото до последния епизод. И мисля, че Толга и Амине бяха безупречни в изпълнението си до последния кадър.
Еми,абсолютно споделям мнението ти. Като писах, че първи сезон въздейства по-силно имам предвид, че възприемам любовта им по-чиста, по-силна, по-мощна, по-безумна, по-нежна.... Във втори сезон се появяват нови персонажи, които отвличат и изместват малко тази мощна страст. Това имам предвид.

# 102
Heart Eyes Мноого е красива Амине*
удоволствие е да гледаш снимките и..а в сериала привлича като магнит..
особено като погледне Иит/Толгахан..невероятна двойка!
Kissing Heart
Цитат

HeartBlue HeartSparkling Heart

# 103
     Цвети,  аз зная колко много всички ние харесваме сериала "Сега и завинаги" и с каква любов поддържаме живи спомените за тази необикновена и пламенна любов - Нур и Ийт Козан - Сега и Завинаги! Heart
     Когато гледам снимки на Нур и Ийт Козан или епизодите от "Сега и завинаги"  изключвам напълно от съзнанието си Алабамата и Арсенала. Забравям за тяхното съществуване и се пренасям в приказния свят на Нур и Ийт. Двамата са толкова истински и земни, че отказвам да  приема реалните има спътници в живота.

"Какво ми причиняваш, Ийт Козан? Един ден ме караш да летя от щастие, а на следващия ден ме вкарваш вдън земя! Понякога те поглеждам в очите и там виждам себе си, а на следващия ден очите ти са слепи за мен! Какво ми причиняваш?"
Нур Козан

"Животът ми ще мине в страх да не те изгубя. Любовта ми е сприхава и унищожителна, защото е изпълнена със страхове. Не обещавам, че няма да те ядосвам, но ти обещавам, че когато си до мен светът ще бъде едно по-хубаво място“
Ийт Козан

# 104
Flowers Bouquet

Blue Heart Gift Heart

Heart Blue HeartKissing Heart

Gift Heart

Cupid

Скрит текст:

..Блясъка на славата..
..тръгвам по пътя на славата и знай че аз никога
не се оттеглям пръв..!!

Цитат