Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги - тема 15

• 33 281
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Blue HeartHeart

Flowers BouquetЕМИ* благодаря и за стоп кадрите..на мен в момента не ми се търсят точните
просто се наслаждавам и пускам каквото излезе.. навсякъде са разкошни..
ВЕЛВЕТ* новия ти аватар е много хубав..и си права че на химията между двамата
няма как да се устои и да не ни държи/още/ дълго  време!
Revolving Hearts

Cupid

# 571

За вас, момичета! За чудесните ви коментари и снимки, които пускате!

Още малко гняв от ревност, този път в автосервиза!

# 572

Kissing HeartСтрахотен..страхотен..страхотен..!!!
..колкото пъти го гледам друго не мога да кажа за изпълнението му..
мога само да добавя - радост за очите и наслада за душата..

Цитат
Joy
..тези кадри ме подсетиха и за още едно страхотно изпълнение..
когато заведе Нур на брега на морето да чупят беседката в която се ожениха..
там и двамата се развихриха но първо Иит започна.. двамата са невероятни!!
Smile Cupid

Purple Heart

Yellow Heart

# 573
Здравейте, момичета!

"Не се бойте да дарите сгряващи думи и да правите добри дела ...Колкото повече дърва слагаме в огъня, толкова повече топлина се връща към нас."
Омар Хайям

Топла и уютна неделя!

Ийт Козан не ме оставя на мира! Като подхванах 12  епизод на "Asla Vazgeçmem" хем го изгледах за кой ли път, хем го нарязах за гифчета! Ще ви уморя и вас, но продължавам да пускам!

следва продължение ...

А сега искам да поздравя  MAMA-AN - днес е рожденият й ден!

На добрите хора се случват само хубави неща!
Затова ти пожелавам здраве, щастие,  успехи във всяко твое начинание  и верни приятели, с които да споделяш радостта от успехите!

Благодаря ти за отзивчивостта, за помощта и подкрепата, която ми оказваш!

Бъди благословена!

# 574
Purple HeartYellow Heart

Heart

Flowers BouquetПривет*
усмихната спокойна и
 щастлива неделя!!
Flowers Four Leaf CloverGreen Heart

Two Hearts

Heart Exl

Blue Heart Sparkling Heart
Скрит текст:

Musical Note
Flowers Hibiscus..ЕМИ* удоволствието продължава и няма как да ни омръзне
красотата* любовта* и харизмата на Иит и Нур..
Purple Heart
Цитат
JoyJoy Kissing Heart

# 575
    На фона на прекрасната музика, която ни е пуснала Софи да продължим да се наслаждаваме на Ийт и Нур Козан.

Под тази снимка са написали: New❤️ Това ме озадачава! Не си спомням тази снимка и ако наистина е нова, значи Амине си е в Турция. Или е дошла за празниците, или наистина е приключила връзката си с Месут.
     Цветиии, помагай! Ти можеш да ни кажеш снимката нова ли е или не.

А това го видях току-що:
Цитат
✨Свадьба Амине Гюльше и Месута Озила состоится в июне
Скрит текст:
и няколко коментара на рускините:
Цитат
Господи . Лучше бы я этого не видела

они уже столько собираются, как бы не разбежались до лета ,не первый раз вижу новость об их свадьбе,пусть женятся, совет да любовь

Ну не пара они не параааа

Красивая Гюльше ооочень😍а жених , главное , чтобы хороший был!

Какая разница, красавчик ты или урод, если ты один из лучших футболистов Германии и гордость своей страны 😏🔥 К тому же на протяжении не одного года безумно любишь свою девушку, на которой собираешься жениться....

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 12:15 от Emiliya

# 576
Nature Boom ЕМИ* ако написаното е вярно жалко за красивата Амине
след време няма да избяга така лесно от златната клетка..
интересно но не ми идва от вътре да я поздравя!
Flushed Weary

# 577

Софи, смятам, че написаното от рускините не е истина. Има нещо между Амине и Месут - от два месеца и двамата не са качвали общи снимки в профилите си. Не се появиха заедно и на Нова година. А като се сетя през лятото колко се "хвалеха" с  любовта си. Заляха ни със снимки - еднакви гривнички, татуси  по ръцете им, щастливи на почивка и т.н., не пропускаха да ни напомнят за себе си. Сега - мълчание и ... стари снимки без коментар. Може и да греша, защото така ми се иска, но си мисля, че двамата са разделени.

Днес много тихо в темата?! Къде изчезнахте, момичета?
    Снежи не се е обаждала от няколко дни, Цвети и Велви днес също ги няма!

# 578
Тук съм, момичета, за следобедната почерпка.

Малко да почина след релакса в горещия минерален басейн, да ви прочета, и ще се включа.

# 579
Flowers Bouquet ЕМИ*  съгласна съм с теб че не е нормално да не се показват заедно
ако им предстои сватба..дано са се разделили..коментирах пуснатото от теб..рускините не ги следя
но нали уж били много информирани..не знам..повече са ми интересни сериала и снимките и с Толгахан.
..вярно че другите момичета ги няма днес  но сигурно си прекарват добре..
днес от мен почерпката а от теб останалото..на мен ми е мноого добре на топло и уютно с
лаптопа  и лакомства около мен на голямото легло в неделя след обяд!!

...п.п..Цвети* няма да връщам лакомствата..радвам се че си тук..
SmileHands V

Revolving Hearts

# 580
Здравейте, момичета!
Радвам се, че ви заварвам в добро настроение. Почерпката е тук (много съблазнителна), прекрасните снимки и гифчета (духовна наслада) - друго не ми трябва, освен вашата приятна компания!
Тези дни имах много работа, но от време на време хвърлях по едно око на написаното. Работя по въпроса за Истанбул - стягайте се!
Еми, това, което са написали рускините не е вярно. Те са взели информацията от тук: https://www.instagram.com/lost.secret/. Но тези, които са го написали накрая са казали:  Ama araştırmadan böyle yanlış bir haber paylaştığımız için çok özür dileriz. Arda Kural maşallah çok iyi. (преведено с Гугъл: Но много съжаляваме да споделим такава невярна новина от изследването. Arda Kural maşallah много си добър.). Arda Kural е журналист от някакво магазинно списание. И още едно доказателство пак от написаното: Ama araştırmadan böyle yanlış (пак Гугъл на помощ: Но изследването е погрешно.). Така че спокойно, може и да я опазим Амине - дай Боже!
А тази снимка наистина е нова:

Направена е в някакъв МОЛ в Истанбул.

Адмирации за човечността на Толгахан:

И за десерт:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 17:32 от Snezhana.

# 581
    Охоо, кафето и сладкишите са на разположение!   Цвети, Софи, благодаря ви!
     Нур и Ийт Козан също са на линия, но на Ийт кафето нещо му присяда:

А и Нур е ядосана:

Но пък и двамата са толкова красиви!

Снежи, добре дошла! Ние сме готови за Истанбул! Ти само избери по-хубаво време, че при нас си е люта зима!

# 582
Еми, добре заварила!

Най-после Толгахан да се снима с някой от семейството си, че то напоследък го гледаме само с албанската "напаст". И то пред картината "Дресьор на костенурки":

# 583
 Blue Heart

Joy Ах-х Нур е много сладка като обяснява че е станало недоразумение..
че тя всъщност ще става секретарка а тези снимки са правени ей така.. за лично ползване..
но кой ще я чуе и повярва..Иит!?..той е последния човек в момента защото изгаря от
безумна ревност че всички зяпат* жена му.. на която дори телефон не може да и купи
за да  се обажда.. страхотни сладури!!
Revolving Hearts

Purple Heart

# 584
  • On the sea
И аз съм тук, следя ви, но за разлика от Цвети в минералният басейн цял ден съм се занимавала с чистене на една напаст Божия -- въшки.
Алабамата мечтала за дъщеря 😂, а за измисленото име думи нямам.
Альмеда Абази на днях отвечала на вопросы подписчиков в соц сети Инстаграм.
На вопрос: "Ты хотела, чтобы у вас была девочка или мальчик? О ком мечтала?" Альмеда ответила: "Всегда думала о девочке, и если бы была девочка, я назвала бы её Талиа. Но, вообще, без разницы, главное, чтоб был здоровым".

Най накрая някой да покаже Амине, поне разбрахме къде е.

Общи условия

Активация на акаунт