Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги - тема 15

• 33 288
  • 738
  •   1
Отговори
# 555

Здравейте, момичета!

"Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш."
Алън К. Чалмърс

Желая ви слънчев и усмихнат почивен ден, пълен със сила и любов!

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 11:10 от Emiliya

# 556
  • On the sea
Добро утро!

Да си пиеш кафето разглеждайки любимата тема - незаменимо!
Едно тъжна новина  - починала и майката на Ханде  - Айлин Ерчел😢

# 557
# 558
Никога не е късно за следобедна почерпка.

Съболезнования, тежко е без майка.

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 16:51 от Цвети &

# 559
     Цвети, благодаря за почерпката. От мен естетическата наслада - няколко гифчета, които направих специално за Софи!
     Маминият сладък ревнивец в действие - част 1.

И нещо, което ме развълнува:

Цитат
Hande Erçel'i en acı gününde Murat Dalkılıç ve Tolgahan Sayışman yalnız bırakmadı 🙏😔
Murat Dalkılıç и Tolgahan Sayışman не оставиха сама Ханде в най-мъчителния за нея ден.

Цитат
✔ Сегодня ,после второго намаза,отправили в последний путь маму актрисы Ханде Эрчель - Айлин Эрчель.
На похороны пришли Толгахан Сайышман, Мурат Далкылыч,Бурак СагЯшар, Хатидже Шендиль,Толга Сарыташ, Биге Онал,Бурджу Озберк,Бурак Дениз,Мерве Чагыран, Серкан Чайоглу и продюсер Щюкрю Авшар.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 17:19 от Emiliya

# 560
Flowers Bouquet ЕМИ** благодаря ти от сърце..
нямаш си на представа с какво удоволствие гледам гифчетата с ревнивия Иит..
той е уникален - гледам и се смея с глас..страхотен и забавен до N-та степен..!!
JoyJoyKissing Heart
Цитат
Joy Joy Hands Clap
..не мога да не почерпя и аз с коктейл от Калуа*
..да ви е сладко!
Cocktail

JoyCupidKissing Heart

# 561
# 562
  • On the sea
Тъкмо се бях замислила дали нашето момче е изказало съболезнования на Ханде и Еми е споделила. За пореден път доказва колко му е голямо сърцето.
Подсетих се и аз за сцената с фотоапарата, Толгахан няма равен в сцените на ревност.

# 563

Продължавам с нашичкия, спирка няма, гневът му е страшен! Ред е на Нур, която нищо не подозира, чуди се какво става, от какво е продиктувана агресията на любимия й мъж. 
     А Ийт Козан ... влюбен, заслепен от ревност, готов да руши и ... го прави по най-сладкия начин! Как да не  се усмихнем и как да го забравим!?

# 564
Велви, принцесо от приказките, никога не съм се съмнявала, че Толгахан е човечен, сърдечен и състрадателен. Само ми е интересно, защо под влияние на Алмеда прекъсна приятелството си с Амине, а с Ханде - не. Или Амине е дала някакъв повод, или Алмеда се е почувствала застрашена от нея. А от Ханде не.

# 565
Blue HeartHeart Eyes

Heart ExlТолгахан няма равен в сцените на ревност..
нещо толкова неприятно и досадно успява да го изиграе страхотно и запомнящо се..
не сме го коментирали/поне аз не си спомням/ момента в който разбра че Хафизе ще дава
Нур за булка на наши* хора от Адана..е-ее.. физиономията му беше за пример
какво значи " гръм от ясно небе"..
- * Какво правите..не разбрах.. булка ли..кой..Елмаз защо не си ми казала..
кой..Нур ли..Нур!?!.. "*
как не я хвана за гушата Хафизе..беше на косъм .. и после като подкара джипа..
нЕма спирка..чак на сутринта се върна в имението..да дават неговата Нур за жена на друг
и той да се въздържи защото в момента трябва да се крие истината от "болната майка на детето му"..
това само Толга го може до съвършенство!!
Kissing Heart

Kissing Heart

# 566
  • On the sea
Цвети, много ми хареса тази снимка на  Пепеляшка мисля  и разбира се реших да ми стане аватар Smile
А относно Алмеда, със сигурност се е почувствала застрашена от натуралната красота на Амине, то си е за завиждане. Или отново остава да е вярна клюката, че са имали тайна връзка по време на снимките.
Ева, добре ни припомни и този момент, забава от всякъде, не няма равен  Smile

# 567

Това не може да се изиграе ако не е почувствано! Толкова е истинско!
      Цвети, аз продължавам да си мисля, че между Толга и Амине е имало нещо! Пък и Алмеда не е толкова глупава, усетила е химията, това взаимно привличане не може да остане незабелязано! Толгахан след една дългогодишна връзка с екранната си партньорка Селен явно бързо се е взел в ръце. Решил е да не повтаря грешките от миналото, да не създава проблеми на Амине, да няма недоразумения, клюки и наранени и просто се е отдръпнал.
     Гледах "Сезони на любовта" и исках да видя как играе Толгахан със Селен. Двамата докато са снимали, са били безкрайно влюбени един в друг. Очаквах страстни погледи, прегръдки и т. н. Съжалявам, но не усетих тази тръпка, която изпитвам, гледайки Толгахан и Амине в "Сега и завинаги". 

# 568
Flowers BouquetЕМИ*  продължавам да ти благодаря за удоволствието
да гледам страхотните гифчета с невероятните изпълнения на ревнивия Иит..!!
Joy Kissing Heart

Цитат
Joy Joy Heart Eyes

..ЦВЕТИ* след всичко което се случи последната година
си мисля че причината да прекъснат всякаква връзка Амине и Толгахан*
 не е в Алмеда а в грозника от Арсенал*
Thinking

# 569
  • On the sea
В Сезоните изобщо няма химия според мен, а и Селен е една актриса.....
 От всяка мис Турция актриса не става Smile.
Напълно възможно е и виновникът за това да е Арсенала, като цяло предполагаме кои са главните виновници, но всъщност няма от къде да разберем какво се е случило в действителност.
Важното е, че тази тяхна химия ни държи тук в темата и можем да им се наслаждаваме до безкрайност....

Общи условия

Активация на акаунт