Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги - тема 15

• 33 265
  • 738
  •   1
Отговори
# 675

Не мога да ви оставя да скучаете! Продължавам с Иджлял. Горката, използваше всеки удобен случай да се сближи с Ийт, но този път Фърат прекъсна опита й да целуне Ийт. А маминият толкова бързо избяга от билярдната и мислено благодареше на братовчед си, че го избави от тази напаст.

Цвети, ще повторя тази снимка, защото много ми хареса цитата от Ричард Гиър, а двамата с Джулия Робъртс ги обожавам в "Хубава жена".

# 676
Охххх, отплеснах се, но няма да пропусна кафенцето и сладичкото - още повече в компанията на сем. Козан.
Еми, добре дошла! Правилно, стягай се за Истанбул, но на мен много не ми се иска да се срещам с Толгахан (ако и съпругата му е с него, отказвам се). Предпочитам първо да усетя атмосферата в Истанбул, в чифлика Козан, пък на следващо ходене ще обърнем внимание и на Толга, евентуално и на Амине - за срещата имам друг план. Ще го направим професионално, изискано, не като рускините. Но за това на пролет.
Ева, моето мнение е, че Айтюл е спец в лъжите (имаше моменти, когато й се чудех как за секунди обръщаше фактите на 180 градуса, но винаги лъжата беше дотолкова логична, че няма как човек да не повярва), но не е толкова жестока, както дъщеря си. Изключвам поведението й в последните серии - тя вече беше стигнала дъното и нямаше избор - тя ще умре, но и една от другите две трябва да премахне. Иначе рискуваше истината да лъсне и тя да изкара дните си в затвора. Понякога правеше много реалистичен анализ на поведението на дъщеря си като идеята й беше Иджлял да види истината и да промени действията си, ако иска да спечели Ийт. В такива моменти имах някаква надежда, че човещината у нея ще изплува на повърхността, но.........
Задавала съм си и въпроса, след като майката на Ийт и Айтюл са сестри, дали не са еднакви като характери и поведение. Бащата избягал при друга жена - защо? Дали двете сестри не са го влудявали с интриги? От другата жена е Ямур - много почтено, отговорно  и добронамерено към останалите момиче. Лош човек не би могъл да възпита такова добро същество.
Иджлял за мен е елементарна и жестока. Но за нея в следващия пост повече. Тя дори не се спира пред нищо - даже и пред това да причини болка на Ийт, а уж го обича.
Колко болка има в тези красиви очи:

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 19:41 от Snezhana.

# 677
Flowers HibiscusСНЕЖИ* признавам си че гледайки сериала не обръщах
сериозно внимание на пълнежа..от това което дадоха по спомените на Иит и Джахит
баща им е бил садист* и за това не са му виновни Айтюл и жена му..само мъж психопат
може да бие жена за да се чувства силен и значим..
Иджлял с хапчетата които пиеше и приказките на Айтюл се разбра че е шизофреничка..
каквото и да причини на Иит с лъжите/че не си е върнала паметта и че е бременна от него/
 и действията си/приспивателното във виното/ е нищо в сравнение с лекарствата които даде на Мерт
 с пълното съзнание че може да умре е единственото нещо което ме потресе в сценария..
постъпката на Айтюл беше същата - пак с прахчета искаше да убие бебето на Нур..
затова от моя гледна точка и двете са еднакво жестоки..
едната се оправдаваше с любовта си към Иит а другата  - че била майка*
нищо че Иит не ги искаше..за тях е важно да го притежават да го обсебят отвсякъде и за всичко..
типично за психично болните които никога не си го признават -  в реала е пълно с подобни случаи
които завършват с убийство и самоубийство уж от голяма любов!!

Nature Zap

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 21:27 от EvaKrusteva

# 678
Ева, знаеш ли, може и да си права, че (цитирам те) "от това което дадоха по спомените на Иит и Джахит баща им е бил садист* и за това не са му виновни Айтюл и жена му..само мъж психопат
може да бие жена, за да се чувства силен и значим..". Но в края на сериала виждаме един баща, загрижен за съдбата на дъщеря си. Ямур също не го признаваше като баща. Възможно е да е бил алкохолик, при това агресивен. С казаното от теб за Айтюл и Иджлял съм напълно съгласна. Както и да е.
Истината е, че Мелис Дживелек и Сърма Янък изградиха едни напълно реалистични образи, а с играта си актьорите ги направиха  уникални и запомнящи се. Всички актьори си свършиха перфектно работата.
Слагам тази снимка отново, защото точно в този момент Иджлял получи възмездие за голямата си лъжа (аз, разбира се, останах доволна). Видях я унижена и безпомощна.

И любимите Нур и Ийт Козан:

# 679
Flowers Hibiscus..само мъж психопат може да бие жена за да се чувства силен и значим..
Иджлял с хапчетата които пиеше и приказките на Айтюл се разбра че е шизофреничка..
каквото и да причини на Иит с лъжите/че не си е върнала паметта и че е бременна от него/
 и действията си/приспивателното във виното/ е нищо в сравнение с лекарствата които даде на Мерт
 с пълното съзнание че може да умре е единственото нещо което ме потресе в сценария..
постъпката на Айтюл беше същата - пак с прахчета искаше да убие бебето на Нур..
затова от моя гледна точка и двете са еднакво жестоки..
едната се оправдаваше с любовта си към Иит а другата  - че била майка*
нищо че Иит не ги искаше..за тях е важно да го притежават да го обсебят отвсякъде и за всичко..
типично за психично болните които никога не си го признават -  в реала е пълно с подобни случаи
които завършват с убийство и самоубийство уж от голяма любов!!
      Софи, цитирах те, защото много ми хареса коментарът ти.
     Проследявайки всички интриги, лъжи, манипулации и желание за мъст у Иджлял, Айтюл и Назан не можех да остана равнодушна. Някои от моментите приемах като художествена измислица, за да се засили драматизма, но и не очаквах, че тези жени са способни на такава жестокост. Не можех да си представя, че една майка ще посегне на чедото си и бях потресена от начина, по който Иджлял не пожали рожбата си, за да спаси маниакалната си любов към Ийт.
    Много си права, че това може да го направи само един психично болен. Аплодисменти и за обобщението, което правиш - "в реала е пълно с подобни случаи, които завършват с убийство и самоубийство уж от голяма любов!!"

# 680
Green Heart

Blue Heart

Heartbeat

Purple Heart

Blue Heart

Purple Heart

Blue Heart

Purple Heart

Purple Heart

Purple Heart

Blue Heart

Blue Heart

Green Heart

Purple Heart

Purple Heart
..кой си е представял че съпругата на Иит Козан
ще стане модел*..
Yum

..страхотно изпълнение на всички!!Hands Clap Hands Ok Hand

# 681
Добро утро!
Кафе, чай и голямата любов на Нур и Ийт Козан - ден, изпълнен с усмивки и положителни емоции:

"Нуууууууур!  Защо Нур, защо?"

"Казах ли ти, че те обичам?"

Скрит текст:

# 682
# 683
Добро утро и от мен!

# 684
  • On the sea
Добро утро!

Еми, аз също сериозно се подготвям за любимият Истанбул.
На мен ми е много трудно да определя коя от Иджлял или Айтюл беше по жестока, но везната повече клони съм Иджлял поради фактът, че посегна на собственото си дете, за мен това е нечовешка и непростима постъпка. В същото време и Айтюл се опита да убие нероденото бебе на Нур, което също беше жестоко. И майка, и дъщеря си бяха маниакални психопатки.

# 685
# 686
Здравейте, момичета!

" Обичаш ли живота?
Тогава не пилей безразсъдно времето,
защото времето прави живота! ''
Benjamin Franklin

Пожелавам ви един емоционален и неповторим почивен ден!

Revolving Hearts  Heartbeat  Revolving Hearts

Revolving Hearts  Heartbeat  Revolving Hearts

# 687

Скрит текст:

# 688
     Ийт и Нур - могат винаги да ме разплачат и разсмеят! Невероятни са!

Цвети, благодаря за клипчето!

# 689

Общи условия

Активация на акаунт