Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги - тема 15

• 33 242
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Сезон 2, епизод 68

- Какво беше това колие, Боже мой, съсипа я! С това колие онази направо е надянала примката на врата на Нур, не го ли разбираш?!
- Големият Ийт Козан се върза на игричките на вещицата Иджлял и пожертва Нур! Виж ти! Иджлял се е родила с късмет! Значи ви унищожи? Така ли е Ийт? Казваш, че всичко е свършило?
- Не питай мен! Иди питай братовчедка си! Тя крещеше снощи след мен, че всичко е свършило, питай я! Да ти разкаже какво е свършило, защо е свършило, нека ти обясни всичко! Снощи ли ме подлуди или всеки ден ме прави на луд! Нека ти обясни, ще ти разкаже с удоволствие!

- Нали видя, нали видя как се надува! Какво ми каза Елмаз - “Нур много страдала, Нур се е сринала“  Видяхме я! Пак се е облякла, нагласила се е, гримирала се е от сутринта – трепач! Със сигурност отива на снимки, със сигурност!

- Нали видя как си тръгна? Все едно ме няма, все едно не ме е видял! Прочел е във вестниците, виновната съм аз, Иджлял не е! Той въобще не е! Сякаш аз съм искала да ми сложат онова проклето колие! Сякаш аз му казах да го скъса пред очите на толкова хора!

# 691
# 692
     Хайде на следобедно парти! Този път Нур се е постарала!
     Богата трапеза е приготвила!

# 693
  • On the sea
Днес и аз успях да се включа на следобедното кафе

Пожелавам на всички ни един такъв прекрасен следобяд

# 694
Flowers Bouquet ЕМИ* ЦВЕТИ* СНЕЖИ* ВЕЛВЕТ**
малко кадри и от мен с нашите влюбени сладури!!

Cupid

Gift Heart

..Иджлял в целия си блясък*  с болния си мозък
доволна че Нур
вече е убита и Иит ще се влюби и остане с нея..

Animal Paw Prints

..Нур под зоркия поглед и охрана на Фатих..Smile

..нашия красавец пак на крачка да избухне!

Animal Paw Prints

..две жени в живота на един и същи мъж..не очаквам
да се обичате..но знам ли..днес ти ме изненада - Фатих към Нур

..воювате за Иит Козан..защо..нали Иит вече е до теб..
 с теб..
защо продължаваш да се сражаваш..
- ..повярвай ми..ако имаш Иджлял за враг нямаш друг избор..

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

..Иджлял е по-опасна от всичко което можеш да си представиш
защото няма граница..амбициите.. егоизма.. лъжите и нямат граница..
ако реши да те нарани е безмилостна до край..може да те нарани и с
най-вулгарната лъжа..и с някое невинно дете..да върнах си Иит въпреки
всички клопки и игрички..но знам че борбата ни няма да приключи..
тя ще продължи цял живот.!!
Revolving Hearts

Purple Heart

Two Hearts

..да погледнем на свещи защо ли е спрял тока..Kissing Heart

Revolving Hearts

# 695
- ..повярвай ми..ако имаш Иджлял за враг нямаш друг избор..[/b][/color]
..Иджлял е по-опасна от всичко което можеш да си представиш
защото няма граница..амбициите.. егоизма.. лъжите и нямат граница..
ако реши да те нарани е безмилостна до край..може да те нарани и с
най-вулгарната лъжа..и с някое невинно дете..да върнах си Иит въпреки
всички клопки и игрички..но знам че борбата ни няма да приключи..
тя ще продължи цял живот.!!
Revolving Hearts
Софи, момичета, Нур беше права до болка. И в реала, мисля си, че  аз не бих могла да остана на тепиха цял живот, сигурно бих се отказала от борбата, бих оставила друг да реши изхода.

Кафе с Нур и Иит и мечти за лятото....

# 696
Еми, не бих пропуснала следобедното парти, организирано от Нур. Постара се милата, но "маминия" хубавец беше очарован от сладките приказки на червенокосата злобарка. Мисля, че на следващата вечер, когато Нур поиска да останат да пренощуват в тяхната къща, Ийт й отказа. Стана ми болно заради нея.
Сега видях, че Цвети е сложила колаж точно от този момент.
Красива и любяща Нур:

Мерт разбра какво е внимание, обич едва, когато Нур влезе в техния дом. Преди това всички се изреждаха да го гледат и да го наказват.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 16:06 от Snezhana.

# 697

Софи, Цвети, Велви, Снежи,
със снимките, коментарите и диалозите, които пускате направо ме изкушавате да започна отново сериала. Но и това ще стане, само да се пооправя още малко!

Няма насищане с тези прекрасни влюбени! И ако в началото правех сериозен анализ на грешките им, ядосвах се на постъпките и действията им, провокирани винаги от някой "доброжелател", сега гледам с удоволствие всеки скандал, всяка сцена с Нур и Ийт и се наслаждавам на невероятната хармония и любов, която изригва като вулкан в момента, в който се появят на екрана.

# 698
Flowers BouquetЕМИ* хубавите неща не омръзват.. Hands V

Blue Heart

# 699
Ева, това имение Козан ми е такава болка, че ако не отидем ще ми е крив светът. Благодаря ти за хубавата снимка на имението.
А сега гледайте и мечтайте:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=2ZjJl7Phrnc

# 700
Flowers HibiscusСНЕЖИ* всичко е хубаво..умеят да си правят реклама
хората и това е.. имението Козан*/ не знам как му е истинското име/
 е страхотно и собствениците ако започнат да го пускат за туристи
ще спечелят страшно много..чела съм че покрай турските сериали
 прихода в туризма се вдигнал над
30 % ..разходка с корабче  по Босфора със спиране на местата където са снимани
най - популярните сериали съперничели с приходите от Синята джамия..

Каплановата вила от 1001 нощ с най-много приходи

..Синята джамия.

Purple Heart

Joy

Blue Heart

# 701

Хеййй, момичета, вие милост нямате! Станах разногледа! Чудя се къде по-напред да погледна! Разходката с корабчето ли, Имението Козан или Villa Tropicbird - Ultra Luxury Private Villa, Seychelles (нея си я харесах, трябва да я спазарим). Но .... всичко ми бледнее пред образа на този красавец:

# 702
Ето още няколко къщи от известни турски сериали:

От сериала "Перла" - известна като къщата на Абуд Ефенди:

От сериала "Забраненият плод":

От "Кварталът на богатите":

Червената къща на героинята Периде от "1001 нощ":

"Твоят мой живот":

Всичките са хубави, но смятам да обърнем внимание на имението "Козан", а ако намерим и другите две къщи, ще е супер!
Момичета, аз мисля, че имението се дава под наем, но ще проверим предварително. Поне по едно кафе ще изпием там!

# 703
 Здравейте  Hug
  Ехааа , каква разходка  Party Party
Толкова красоти и забележителности сте сложили  bouquet

Имението Козан с удоволствие ще го разгледаме . Няма да ни пуснат и трябва да знаем  как да стигнем до него  .  

Велвиии  bouquet Изгледах Защитника  . Ча е страхотееен като Хакан . Разтоварващо филмче  . Отзивите са добри  . Чуждата преса го отразява .   Нетфликс  са решили да направят 3  и 4 сезон . Сега се подготвя сценария и каста . Мното време ще мине докато стане и разберем официално нещо .  Предстои да излезе втори сезон  в момента го озвучават .

Ако ще ходим трябва да подготвям паспорта . Как ще се съберем не ми е ясно    Rolling Eyes  
Моя лошо му става като чуе за сериали и актьори   Joy Joy  
 В някой известен бар  трябва идем да пием коктейли  Crazy седим си  ... и отсреща ни Ча    представяте ли си  Joy ще го поканим да седне при нас и ще му надуем главата ама той е свикнал .  Еми ако знае английски  ще се разберете с убавеца . Напоследък стана домошар  .Мисия невъзможна    да го видим .  

Енгин Йозтюрк    харесвам го  Peace ще почва ново дизи

Джан Яман за Велви , участвал е в блатотворителен мач

Къщата от Перла   Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 15:22 от femmi2

# 704
Попаднах на една интересна статия - ето линк: http://e-vestnik.bg/7868/turskite-seriali-uspeshen-biznes-ili-sr … tvo-v-politikata/
Ще сложа само два цитата, които показват какъв е интересът към турските сериали в Близкия Изток, а и да възбудя любопитството ви:
Според анкета в Саудитска Арабия, цитирана от турския магазинен портал „Гедже“, 70 на сто от жените са гледали редовно „Перла“. Анкетата е съпътствана от карикатура, според която арабите са застрашени от три болести: луда крава, птичи грип и Къванч Татлъту (изпълнителят на главната роля в „Перла“).
и
Един от членовете на кабинета разказа развеселен в телевизионно интервю как звъннал по телефона в хотела на свой официален гост – министър от арабска страна, за да го попита как прекарва свободното си време. „От два дни не сме излизали със съпругата ми от хотела. Дават турски сериали“, отговорил гостът. Турският президент Абдуллах Гюл отдели един ден от посещението си в Македония през април 2008 година, за да посети снимачната площадка на сериала „Сбогом Румелия“.

Заради тези сладури ще преплувам всички морета, граничещи с Турция и ще усетя атмосферата на любимия ми сериал:smiles:

Общи условия

Активация на акаунт