- Какво беше това колие, Боже мой, съсипа я! С това колие онази направо е надянала примката на врата на Нур, не го ли разбираш?!
- Големият Ийт Козан се върза на игричките на вещицата Иджлял и пожертва Нур! Виж ти! Иджлял се е родила с късмет! Значи ви унищожи? Така ли е Ийт? Казваш, че всичко е свършило?
- Не питай мен! Иди питай братовчедка си! Тя крещеше снощи след мен, че всичко е свършило, питай я! Да ти разкаже какво е свършило, защо е свършило, нека ти обясни всичко! Снощи ли ме подлуди или всеки ден ме прави на луд! Нека ти обясни, ще ти разкаже с удоволствие!

- Нали видя, нали видя как се надува! Какво ми каза Елмаз - “Нур много страдала, Нур се е сринала“ Видяхме я! Пак се е облякла, нагласила се е, гримирала се е от сутринта – трепач! Със сигурност отива на снимки, със сигурност!

- Нали видя как си тръгна? Все едно ме няма, все едно не ме е видял! Прочел е във вестниците, виновната съм аз, Иджлял не е! Той въобще не е! Сякаш аз съм искала да ми сложат онова проклето колие! Сякаш аз му казах да го скъса пред очите на толкова хора!

Този път Нур се е постарала! 

седим си ... и отсреща ни Ча представяте ли си 
ще почва ново дизи