Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги - тема 15

• 33 239
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
KissКрасавеца има рана на главата от новата си сестра
и Нур се притесни..но може ли юнак без рана..
Joy Kissing Heart
JoyJoy

..добре..хайде дай ми го..седни..

..не е за вярване..не мога да повярвам

..аз също..любов моя..защо не каза на.. Джахит..
защо не ми..

..слушай..не ме наричай любов моя*..изнервяш ме..
- така съм свикнала и защото така го чувствам..извинявай..

..не стига че ме удариха по главата..ами сега и
фасони ще търпя..
Joy Kissing Heart

..добре..добре..това не е темата сега..
от лотарията ти се падна сестра..и то каква..
- видя ли я..на какво прилича..цялата е в..
Smile

Broken Heart

Revolving Hearts

# 706
Попаднах на една интересна статия - ето линк: http://e-vestnik.bg/7868/turskite-seriali-uspeshen-biznes-ili-sr … tvo-v-politikata/
Ще сложа само два цитата, които показват какъв е интересът към турските сериали в Близкия Изток, а и да възбудя любопитството ви:
      Снежи, цитирах отново статията, защото наистина е интересна и си заслужава да бъде прочетена и коментирана.
     Тази статия и информацията от Софи:
"... имението Козан*/ не знам как му е истинското име/ е страхотно и собствениците ако започнат да го пускат за туристи ще спечелят страшно много..чела съм че покрай турските сериали прихода в туризма се вдигнал над 30 % ..разходка с корабче  по Босфора със спиране на местата където са снимани най - популярните сериали съперничели с приходите от Синята джамия....
Каплановата вила от 1001 нощ с най-много приходи."
засилват още повече желанието ми да се организираме и отидем до Истанбул.

Фемиии, не се мотай и подготвяй паспорта! И не забравяй, че когато човек силно желае нещо, винаги успява! Няма никакво значение, че сме от различни краища на България. Ще намерим начин да се съберем и потеглим към ... любимците! Може пък да ни излезе късмета и да се срещнем с тях! Аз съм неспасяем оптимист и упорита като магаре - наумя ли си нещо - стигам до края. Само здраве да е!

Красавцииии!

Софи, как ме подсети за 47 епизод. Ще будувам тази нощ, но ще изгледам тези моменти, а утре ще пусна и гифчета.

Малко разнообразие - Толга през 2017 г.

# 707
# 708
Добро утро. Някой видя ли кървавата луна? От моят хоризонт не се вижда.

# 709
Добро утро!

Успешен понеделник и нова седмица.

Марсел Пруст – Нека оставим красивите жени на хората без въображение

Цвети, не видях кървава луна, защото при нас е облачно и мъгливо. Ще чакаме следващата!

# 710
  • On the sea
Добро утро!

Цвети и аз не видях луната, а специално станах по рано днес, страшна мъгла е при нас, нищо не се вижда.
Много хубаво сте раздвижили темата с снимки на любимците и такива от любимият град. Спомням си като гледах Перла си умирах да отида в Истанбул и да видя прословутата вила, но уви, чак миналата година се случи. Всичките други ги видях, без тази от Забраненият плод, трябваше да вървим още малко, но ММ взе да се оплаква и я оставих за другият път (тя между другото е в близост до Ла бума). А червената вила от 1001 нощ при последното посещение ми се стори, че са тръгнали да я събарят или реновират. Имението Козан също е на дневен ред, мисля си, че лесно ще се открие, до Шиле горе долу знам как се стига 😂. Ех, за сега мечти, с тенденцията да станат реалност.
Феми, аз стигнах до средата на Протектора и реших да изчакам превода, скоро ще го довърша, че се отплеснах по друго дизи.

# 711

Здравейте, момичета!

"Няма надежда, която да не е примесена със страх, както и няма страх, който да не е примесен с надежда." Барух Спиноза

Красива и успешна нова седмица,
изпълнена с много обич и сбъднати мечти!

Колкото повече говорим за Истанбул, толкова повече желанието ми да го посетя отново се засилва. Много ми хареса това описание на града: "Истанбул е мегаполис от световна класа, който е само на една ръка разстояние от нас.
Истанбул наистина е град на три империи. Това личи във всичко - превратна и бляскава история, спиращото дъха разположение върху двата бряга на Босфора, византийска хитрост в градоустройството на метрополията, букет от различни култури и архитектурни стилове, пищността на Ориента, топлото отношение на местните хора към всички гости... "

А думите на Нур Козан винаги ме изпълват с умиление и вълнение:

„Истанбул на Ийт Козан ме впечатли. Ийт – погледът му, ароматът му, усмивката, думите му. Ийт Козан, какво направи с мен? Кога успя?“

# 712
Хей, момичета, Хайде на чай и кафе:

# 713
     Снежи, благодаря за кафето. Тортичката също е вкусна!

Аз пък ви приготвих една стара статия - за развлечение:

Нов секс идол от турските сериали

Толга е получил предложения да участва в рекламни клипове в чужбина и планира посещения в балканските страни, където се излъчва сериалът

15 ноември 2011, 14:50

Актьорът Толга Сайъшман постепенно се налага като нов любимец от турските сериали и дори според критиците е на път да засенчи звездата, по която въздишат зрителките не само в Турция - Къванч Татлъту.        
Сайъшман нашумя напоследък с ролята си в сериала "Сезонът на лалето" (LaleDevri), който освен в Турция се излъчва и в няколко балкански държави.
С тази роля той си спечели популярност, която по мнението на някои критици го нарежда дори пред всеобщия любимец Къванч Татлъту.        
Толга е получил предложения да участва в рекламни клипове в чужбина и планира посещения в балканските страни, където се излъчва сериалът.      
В поредицата "Сезонът на лалето" актьорът изпълнява ролята на Чънар, богат наследник на фамилията Ългаз, роден от извънбрачна връзка на майка му с неговия чичо.

Сериалът е изпълнен с интриги, извънбрачни връзки и омраза, които се развиват на фона на пищни вили, луксозни коли, частни яхти и частни самолети.        
В Турция Толга Сайъшман стана много известен преди няколко години с участието си сериала "Сбогом, Румелия", в който изпълняваше ролята на млад лекар, сподвижник на движението на младотурците.        
"Сбогом, Румелия" имаше много висок рейтинг в Турция, където преди три години бе най-гледаният сериал.
Поредицата, базирана на исторически събития, бе наградена от турското министерство на културата.
Продукциите, в които сме го виждали в българския тв ефир, са "Игра на чувства" и "Мач за двама".
Източник: БТА  

# 714
Heart EyesНовия секс идол от турските сериали е
най-секси в образа на Иит Козан..
Kissing Heart
Цитат

# 715
Еми, благодаря ти за информацията. Интересно ми беше, защото аз и друг път съм писала, че не познавах актьора Толгахан Сайъшман докато не започнаха да дават сериала по БТВ "Сега и завинаги". Преди това минавайки покрай телевизора виждах, че дават някакъв сериал "Сезони на любовта", но въобще не ме заинтригува и така и до ден днешен. Не знам дали някога ще се наканя да го изгледам - сериите са много и най-вероятно и пълнежът е много, а и другите актьори не ме впечатляват с нищо.
И какво - Толгахан живее със славата от миналото. 10 години е работил упорито, за да си създаде име. Сега да живее спокойно и да се  наслаждава на домашен уют, съпруга, син.
Ева, абсолютно съм съгласна с теб. Ако не беше Ийт Козан, нямаше да знам, че съществува Толгахан Сайъшман.

# 716

Heart EyesНовия секс идол от турските сериали е
най-секси в образа на Иит Козан..
Kissing Heart
      Софи, съгласна съм с теб. Наистина образът на Ийт Козан разкрива най-пълно красотата и таланта на Толга. Харизма, чар, сексапил така ярко открояват Ийт от останалите герои, че и дума не може да става за сравнение. И доста често аз отъждествявам  Ийт с Толга  - толкова много си приличат!

Снежи, че и аз не знаех нищо за Толгахан до излъчването на "Сега и завинаги". Не бях гледала нищо с него. То винаги има първи път - поне при мен е така. По същия начин, гледайки Перла ме впечатли Къванч, а след това в "Огледален свят" пък се наслаждавах на таланта на Чачо. И започнах да гледам с по-голям интерес сериалите, в които участват.
    Същото се получи и с Толга - опознах актьорските му умения с малко закъснение, но с голям интерес гледам всичко, в което е участвал. И мога спокойно да кажа, че Толга навсякъде е уникален, неповторим и запомнящ се. Няма безлично представяне. В "Сезони на любовта" също блестящо разкри образа на Чънар. Точно с този сериал той застава на върха и става разпознаваем.
    Ядосвам се, че в момента не снима, но го аплодирам за това, че поставя семейството си на първо място. Смятам, че след заслужената почивка и осъществена мечта да стане родител ще се завърне на екран с нещо интересно и запомнящо се. А ние просто търпеливо трябва да изчакаме.

# 717
Еми, ще чакаме, нямаме избор.
След Ийт Козан изгледах всичко друго с негово участие, без "Сезонът на лалетата", и то защото не харесвам Селен Сойдер и другата му жена. Исках да го видя и в друго превъплъщение.  Серенай я харесвам с Чачо в Кварталът на богатите.
Нова снимка от Амине:

Май пише, че ще има бебенце!

# 718
Heart Kissing Heart

Heart Exl

Heart Exl

Heart Exl

Revolving Hearts

Heart Exl

Heart

Heart Exl

Broken Heart

Heart Exl
С ролята на Иит Козан* Толгахан стана известен
и на тези които не бяха чували за него като нас..не съм го гледала преди
сигурно няма да го гледам и в следващи сериали ако партньорката му не е
красива и харизматична като Амине..!!
Hands V

# 719

Софи, аз не вярвам, че след Амине ще харесаме която и да било партньорка на Толга. Едва ли с някоя друга актриса ще се получи същата химия. Едва ли ще се появи друг такъв сериал, който да ме оставя без дъх и да имам желание да го гледам непрекъснато.

Общи условия

Активация на акаунт