Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги - тема 15

• 33 267
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • On the sea
Добро утро!

Най накрая заваля сняг при нас 😊😊😊
И аз очаквах малко повечко снимки от рожденника, но уви.  Партито също е било доста скромно явно да не се уморява много бременната 😂. Трябва да се заредим с желязно търпение до следващият проект на Толгахан, поне там вероятността  Алабамата на присъстма на снимките е много малка 😂 .

# 136
Добър ден 🙂
Честит празник на Толга ! Да ни радва  с нови роли  !
Според мен ще почакаме доста  .Ще става баща и ще си даде почивка .
Велви изгледали Протектора ?
Краят не съм го изгледала но казват ,че става интересно . Руската озвучка е зле  аз ги карам на турски макар и да засича .
Става за разведряване Чаааа е невероятен   задобрял е Heart
Исках повече да фърчи  като Батман да има зомбита. Страстната сцена не спира се обсъжда . Погнаха Айча и си заключи инста . Кво искат се забради ли   ? Това  е ам .продукция не забрадки и шалвари .

Умирам от болки  в стомаха трудно ставам  ,лошо ми е  . Пия лекарства  трудно минава. 😞😞

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 11:22 от femmi2

# 137
     Не зная защо, но  предчувствам, че месец януари  Толгахан ще обяви следващия си проект. Не вярвам до април да се върти без работа около Алабамата, а ако си остане вкъщи и гледа как расте синът му ние съвсем ще изгубим надежда за неговото професионално развитие. Очаквам нещо ново, различно и разтърсващо като "Сега и завинаги", а може и екшън - да излезе малко от стереотипа на неустоимия любовник.

Феми, оправяй се по-бързо, за да разказваш за Чачо. Аз не съм гледала Протектора, но чета коментарите на рускините. Еййй, тия жени не се ли умориха да критикуват всичко и всички! Вчера четох, че в Протектора имало сцени, заимствани от "Огледален свят" и какво ли още не.

Момичета, изгледахте ли последния епизод на "Една надежда стига" с бг. субтитри? Да го изкоментираме и него, за да приключим и с този сериал на Толга и да чакаме нещо ново, различно и интересно!

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 16:35 от Emiliya

# 138
Цитат
Не зная защо, но  предчувствам, че месец януари  Толгахан ще обяви следващия си проект. Не вярвам до април да се върти без работа около Алабамата, а ако си остане вкъщи и гледа как расте сина му ние съвсем ще изгубим надежда за неговото професионално развитие. Очаквам нещо ново, различно и разтърсващо като "Сега и завинаги", а може и екшън - да излезе малко от стереотипа на неустоимия любовник.
Еми, дано да ти е вярно предчувствието, че моето ме излъга. Аз не вярвам, че скоро ще се захване с някакъв проект. Ще гледа албанката докато роди, а след това от благодарност за сина, ще хукне с нея по концерти и фотосесии.Като задоволи напълно капризите на съпругата си може и да реши да се снима отново, и то ще бъде във филм.  Но да не съм толкова черногледа. Добър човек е и от това, което виждам до сега, последно мисли за себе си.

# 139

Цвети, под тази снимка пише:
Цитат
Новият член се присъедини към семейството на Амине
Снимката е публикувана преди 13 часа, но аз си мисля, че фотографията не е нова. Ето още снимки, които са от 2015 г.

(Едното от тези кученца Амине е подарила на Толга по време на снимките на "Сега и завинаги)

Ето го и Толга с любимите животни:

# 140
Еми, още не съм гледала Надеждата с български субтитри, чакам музата.........
Велви,  и при нас заваля, но засега не трупа.

Скрит текст:

(Едното от тези кученца Амине е подарила на Толга по време на снимките на "Сега и завинаги)

Еми, това не съм го чела, къде го пише?

# 141
И като гледам любимците наТолга, нито едно кученце не прилича на подаръка му.

# 142
Време е!

Какъв е строен моя симпатяга!

Скрит текст:
Какво да правя, като само тя е в лентата!

Това сако с двуредово закопчаване не е ли от Надеждата?

# 143

Хайде на баклавата! Лично от Толга!

Екипът на популярния телевизионен сериал  "Asla Vazgeçmem" отпразнува 50-ия епизод с баклава.

Звездата Толгахан Сайъшман дойде изненадващо с три тави баклава.
Красивият актьор каза: "Успехът е в последователността, с която всеки е в хармония", цитирайки първия си партньор Şafak Pekdemir/Иджлял Козан.
6 октомври 2016г. - Финал

Поздравления за добре свършената работа и успеха на сериала "Сега и Завинаги"

Прави ми приятно впечатление, че Толгахан задължително се снима с целия екип на продукциите, в които участва, а не само с актьорите.

"Сега и завинаги"

"Сезони на любовта"

"Черната перла"

"Една надежда стига"

Цвети, информацията за кученцето я прочетох под снимката, която съм публикувала, но в кой сайт не мога да се сетя, защото съм маркирала около 30 сайта, от които свалям снимки и информация за Толгахан и Амине.
    Снежи, аз споделям с вас това, което съм видяла и прочела. Не разпознавам породата на кучетата, нито пък настоявам да вярвате в написаното. Съжалявам ако съм ви подвела!

# 144
Еми, Цвети, благодаря и за чайчето, и за сладичкото - трябва да се грижим освен за духовното си здраве,а и за физическото.
Еми, или аз не се изразих правилно (имам предвид коментара за кученцето), или ти грешно си ме разбрала. Първата мисъл, която мина през главата ми след като видях Амине с кученцата и надписът към снимката беше: С какъв ли хъс Алмеда го е изхвърлила? Та затова написах, че няма прилика с подаръка. Съжалявам за недоразумението.

# 145
Момичета, да споделя с вас, в последно време много ми допада и актрисата от "Надеждата...", Irmak Örnek.
Ирмак Орнек сега я гледам в "Искрите на отмъщението". И в този сериал ролята и е подобна, приятелка на главната героиня, вярна и предана. Но има излъчване.

Скрит текст:

С приятеля си - театрален декоратор

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 16:36 от Цвети &

# 146
Това сако с двуредово закопчаване не е ли от Надеждата?
    Цвети, аз също мисля, че костюмът е от промо снимките на "Една надежда стига". Но това не ме изненадва. Толгахан винаги сам е избирал тоалетите си за сериалите и то от собствения гардероб.

Йълмаз Карабей

Кенан

Ийт Козан го подминавам, защото трябва да сваля 90% от снимките му за онагледяване. Спортно елегантният стил на Ийт Козан е стилът на Толгахан Сайъшман в реала.

Кенан

Стилен и елегантен и в живота, и в сериалите!

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 19:57 от Emiliya

# 147
Flowers BouquetЗдравейте момичета!

..след вчерашната любов която феновете на Толгахан му показаха и
доказаха по най-добрия начин днес очаквах много снимки с усмивки
от купона но уви..нищо подобно..чувствам се малко отегчена защото
въртим все стари истории..то хубав сериала но и малко нови снимки няма да е лошо..
нашите любимци се покриха..дано не е дългосрочна стратегия!
Gift Heart

# 148
     Софи, Толгахан за пореден път ни показа, че не празнува рождения си ден. Снимките, които Цвети е пуснала са от:
Цитат
✔ Звёзды на вечеринке известной газеты Сабах✨📸
     Присъствали са много актьори със семействата си: - Hatice Şendil-Burak Sağyaşar, Doğa Rutkay-Kerimcan Kamal, İman Elbani-Murat Yıldırım, Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman, Pelin Karahan-Bedri Güntay, Selin İmer-Mustafa Ceceli... и т.н.
      Направи ми впечатление, че и Мурат със съпругата си е бил там, но с Толгахан не са се снимали. А бяха много добри приятели! Вероятно са верни слуховете за отчуждението им.

Както и да гледам снимките - Толга и Алмеда се открояват - за мен те изглеждат най-добре от всички присъстващи!

За тези, които искат да прочетат повече за партито и да разгледат публикуваните 76 снимки:
Скрит текст:
https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-gecceye-yildiz-yagdi

Önceki akşam People İstanbul'da gerçekleşen Yeni Yıla Günaydın partisinde yıldız yağmuru vardı. Netlog Lojistik sponsorluğundaki ve A46 organizasyonluğunda gerçekleşen geccede müzik, TV, iş ve cemiyet dünyasından pek çok ünlü isim GÜNAYDIN ailesiyle birlikte eğlendi.Foto Galeri - 18.12.2018 13:36
Google Преводач

Gecce валеше от звезди!

Звездна вечер в Истанбул в навечерието на Нова година. Вечерта, спонсорирана от Netlog Lojistik  и организирана от A46, много известни имена от света на музиката, телевизията, бизнеса и обществото се забавляваха със семейството на GÜNAYDIN.
Фотогалерия - 18.12.2018 13:36

Gökhan Keser

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 20:43 от Emiliya

# 149
Flowers BouquetЕМИ* не знаех  за Толгахан че не празнува рождения си ден..
странно хрумване!!

Общи условия

Активация на акаунт