Спам тема (от студеца ах! нас не ни е страх) от 12.12. до когатo

• 18 686
  • 790
  •   1
Отговори
# 645
На Игнажден какъвто човек ти влезне в къщата такава ще ти е годината,ама тъй като няма как да ми влезнат в къщата а в офиса,да смятам ли,че така ще ми върви в работата?
Ако е така се застрелвам още сега.
Първа беше една госпожа,не сресана,не къпана и ухаеща на,ох не мога да го кажа.
Тъкмо си бях взела да хапна🤢🤢🤢
Голям късмет,няма що🤪

# 646
На Игнажден какъвто човек ти влезне в къщата такава ще ти е годината,ама тъй като няма как да ми влезнат в къщата а в офиса,да смятам ли,че така ще ми върви в работата?
Ако е така се застрелвам още сега.
Първа беше една госпожа,не сресана,не къпана и ухаеща на,ох не мога да го кажа.
Тъкмо си бях взела да хапна🤢🤢🤢
Голям късмет,няма що🤪
И аз съм горе-долу така. Моят пък първи клиент имаше едри пари, па сметката беше 1 левче, та сега ми дължи 40 стотинки. Grinning Ма беше мноо разбран човек. Орисвам си да ми върви се така - с разбрани ора (аа, и най-вече с разбрани проверяващи Joy). Та орисвай си и ти нещо убаво. Ку ни моиш, Луничка мое ти ориса. Joy

# 647
Добриутру!!! Исе, като за пръв път си се справила отличнише! Аз ся рисувам елени... по модел на Буба Laughing

# 648
Аз ся рисувам елени... по модел на Буба Laughing

Joy Joy Joy

# 649
  • На Марс
Добриутру!!! Исе, като за пръв път си се справила отличнише! Аз ся рисувам елени... по модел на Буба Laughing

Дай да видиме резултатот Simple Smile

и ДУ

# 650
# 651
  • На Марс
Баси, първия човек който влезе днеска в офиса беше една промотерка като от виктория сикретс, фантастишен от всякъде ... а било Игнажден ... как да го разбирам са това?
А. колежките ще обърнат резбата
Б. Пънчи ще се види в разходи
Simple Smile

# 652
Ще ти върви цяла година на бельо. Така го разбирам аз. Joy

# 653
Баси, първия човек който влезе днеска в офиса беше една промотерка като от виктория сикретс, фантастишен от всякъде ... а било Игнажден ... как да го разбирам са това?
А. колежките ще обърнат резбата
Б. Пънчи ще се види в разходи
Simple Smile

Залагам на Б😆

# 654
днес се забавлявам искрено, вече няколко души ми казаха, че ги дразня Joy

Скрит текст:

# 655
  • На Марс
днес се забавлявам искрено, вече няколко души ми казаха, че ги дразня Joy

Скрит текст:

Това ми е любимата песен на Рамщайн ... ако някой не знае на какво се дължи името на рамщайн
Скрит текст:

# 656
  • Варна
Тая песен и на мен ми е една от любимите, абе, като цяло Рамщайн са ми винаги на сърце.

Тия филм с локвите го играхме миналата събота с детето. Зорлем я накарах да влезе във всяка локва, която видяхме, а имаше много. Тя беше искрено учудена, ноооо малко преди това стъпила в една кучешка радост. И като влизаме в колата, ще се издушим, хора, ега ти каква смрад! И явно доста, хм, обемно е било творението кучешко, защото целият ботуш, с все дълбоките грайфери, беше украсен. Как чистих с едни мокри кърпи до контейнера, аз си знам. После - на лов за локви. Накрая - на терасата вкъщи с течаща вода и четка. Щото иначе и вкъщи щяхме да се издушим. Ако сте видели луда да кара на минусови температури с малко дете и отворени прозорци - яз бях!!!

# 657
много обичам локви за джапане и сняг за газене

# 658
Пънчи, шти върви на гледки и емоции. По-убаво от тва не искай, чи дертища шъ имаш. Joy
Хайче, вчера и аз чистих същото, с калта от двора (за обувката - слава богу не беше много), мокри кърпи и разни други приспособления. И стълбите бяха за чистене, мъ малко ... оф, гадно си е!

# 659
  • над кукувичето гнездо
ДУ! Хубава слана си имаше вънка. Планината с леки мъгли и един връх огрян от слънцето. Красиво и мразовито. Grinning
Исе, как сте, как е малката?
Ще ходя за антибиотик след малко.

Днес на печелившите - честито! На имениците - също!

Общи условия

Активация на акаунт