Хитринки за всякакъв случай - 19

• 65 689
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
При това циклене става ли много мръсотия?
На балкона сме с мозайка, харесва ми, не е захабена, но тук-там има петна от строителни материали. Бих искала хубаво да се почисти, но не съм склонна ако се вдига прах и мръсотия.

# 526
Мисля, че не. Но питай някой спец.

# 527
Това с дървото съм го писала, за хавлията май.

Искам да ви споделя за необичаен проблем. Имам петно на предните резци. От малка все си чоплех зъбите я с игла, кламер. Лошо звучи. И сега не зная от какво, но дори и с новата звукова четка не иска да се махне петното. Дори не е кариес. Стои кафяво. Давайте идеи.

# 528
Моя съвет е да посетиш зъболекар. Понякога преди да се появи самия кариес се получава оцветен малък участък.Моята зъболекарка ми е казвала..."тука имаш петънце и ще го наблюдаваме,защото при теб много бързо стават кариеси,а при някои хора могат да минат години и да си стои само петънце с променен цвят"

# 529
Здравейте, моля за помощ! С какво мога да почистя кожената си чанта, която незнайно как се оказа надраскана с химикал.?
Благодаря предварително!

# 530
  • софия
Здравейте, моля за помощ! С какво мога да почистя кожената си чанта, която незнайно как се оказа надраскана с химикал.?
Благодаря предварително!

При мен се изчисти със сапунче Вениш за петна.

# 531
По принцип с някакъв спирт или лакочистител се маха доста лесно, но понеже е кожа, аз бих пробвала първо с мокри кърпички и търкане, то зависи и кожата каква е. Ако не помогне, винаги може и после да се пробва със спирта, мисля че дори водка би свършила работа. Лакочистител не знам дали не би повредил кожата, затова май по-добре не.

# 532
Благодаря Ви! Първото, което направих е да търкам с мокра кърпа, ама... резултат 0. Сега ще пробвам с малко спирт, пък дано стане.

# 533
Не знам дали спирта няма да разяде кожата, ако е изкуствена. Аз чистя моята чанта от ест. кожа със спирт за горене.

# 534
Малко паста за зъби и памуче.разтъркай хубаво и после с мокра кърпичка.

# 535
  • Варна
Някой беше писал в предните теми, че е почиствал химикал от кожа с лак за коса Simple Smile

# 536
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Някой беше писал в предните теми, че е почиствал химикал от кожа с лак за коса Simple Smile
Лакът за коса чистеше лак за нокти от текстил, по спомени. Hands V

# 537
  • София
Чела съм за магическите гъби, че махали химикал от кожа, но още не съм пробвала. Simple Smile

# 538
  • София
По спомени, ако не греша, се махаше с тоалетно мляко.

# 539
Аз съм си почиствала чанта с мицеларна вода,успешно!

Общи условия

Активация на акаунт