Приказка безкрай... с бисквити "Боровец"

• 9 535
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Празничния топъл уют, времето прекарано с близките и коледното настроение  са малките неща, които правят този период от годината незабравим.

# 166
  • София
МАЛКИТЕ НЕЩА, КОИТО ПРАВЯТ НЕЩАТА ГОЛЕМИ
Семейния уют - чаша кафе, сладкиши и близките да са около нас

# 167
коледната украса,повече време със семейството... и тунквани бисквити Боровец Simple Smile

# 168
Това което прави специална за нас тази част от годината е възможността да сме заедно цялото семейство,топлата домашна атмосфера и уют,украсената елха и блещукащите лампички!!!

# 169
Живият огън в камината и цялото семейство, събрано около трапезата в очакване на Дядо Коледа Simple Smile

# 170
  • иска ми се Варна през лятото
Ммм, нашият любим момент е когато се съберем вкъщи и децата забъркат супер коледна еуфория, като направят викторина със смешни въпроси, песнички и танци. А накрая чакат подаръци от всички, вкл.  и от дядо...  Коледа Grinning

# 171
Украсяването на елхата, семейните събирания, богата и вкусна трапеза.

# 172
Близостта прави празника специален-да правим разни неща заедно-да украсяваме елхата и дома,да правим коледни сладки,да надписваме коледни картички за роднините,да готвим празничните ястия.

# 173
Вкусните ястия, коледната украса, усмивката на детето ми, огънят в камината.

# 174
Семейният уют, трапезата, подаръците, времето, прекарано заедно.

# 175
  • Телиш/Плевен
Семейният уют, емоциите около покупката на подаръците и вълнението на дъщеря ми за предстоящите празници. Gift Heart

# 176
Като цяло Коледните празници ми носят усещането за уют и топлина. Обожавам блещукащите лампички, тихата коледна музика, ароматът на сладки, топлите напитки, събирането на цялото семейство около коледната трапеза ... Всичко в Коледата ми харесва.

# 177
  • Ямбол
Вълненията, трепета и очакванията на децата. Коледните песни, светлините по улиците от всеки дом.

# 178
Семейния уют и аромата на вкъсни гозби

# 179
Времето прекарано с най- близките хора , разговорите , приготвянето на трапезата.

Общи условия

Активация на акаунт