Приказка безкрай... с бисквити "Боровец"

• 9 536
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • Gulyantsi
За мен този сезон е свързан със снега и красотата, когато всичко е покрито с него. Свързвам го с Коледа, когато се събираме с близките и подаръците, които правим на децата. Няма нищо по-хубаво от грейналото от щастие детско лице при вида на Дядо Коледа и подаръкът, който той му носи.

# 181
  • Велико Търново
Малките неща, които правят това време страхотно, всъщност са доста 😊 Правя домашна ръчна коледна украса, сладки. Майка ми има рожден ден точно преди празниците, свекър ми пък на Бъдни вечер. Събираме се с роднини и традиционно ходим с приятели на почивка между Коледа и Нова година. Нея пък посрещаме с компанията😊 Изобщооо обожавам тази част от годината ❤

# 182
Това, че сме всички заедно, с най- близките си роднини. Вкъщи на топличко,   красива украса, аромат на вкусни ястия, коледни филми...

# 183
На този празник за мен специалното е, че се събирам с любими за мен хора. Роднини и близки, с които не се виждаме често. Тези дни ми минават като на сън и се чувствам прекрасно.

# 184
Споделете с нас кои са малките неща, които правят този период от годината специален за Вас?
Събирането около масата, специалния семеен повод и приятните разговори.

# 185
  • Stara Zagora, Bulgaria
Времето, прекарано със семейството.

# 186
Коледа придава една радост и на малки и на големи.Малките неща, които правят празниците специални са - смеха и радостта ,веселието покрай приготовленията на семейната трапеза, украсената елха и веселото настроение на всички.Ей такива мънички неща на които се радвам всеки миг

# 187
  • Сливен
Възможността цялото семейство ,да сме заедно на Коледните празници.Топлината и уюта на домашно сготвената храна.

# 188
Със сигурност най-специално е времето да се съберем цялото семейство заедно. Всички дребни детайли носят допълнително удоволствие - украсата, подаръците, празничните ястия.

# 189
  • някъде
Времето, прекарано заедно със семейството, трапезата, подаръците, украсената елха.

# 190
Откакто имам детенце, Коледата винаги е много вълнуваща. Лично за мен радостта в очите на дъщеря ми от коледната украса вкъщи или по магазините, дворовете, по улиците, дребните подаръчета, които ни дават, нейната щастлива усмивка от срещата й с Дядо Коледа - това прави Коледата неповторима и уникална.

# 191
Коледните лампички, пощипващия декемврийски студ, нетърпението да отвориш коледния подарък.

# 192
Един от малкото празници на които се събираме всички роднини. Можем да се порадва ме на компанията на близките ни хора, да ги зарадва ме с красив или желан подарък и най- вече добри думи.

# 193
Обичам това, че всички сме си вкъщи. Топло е, уютно. Ходим на гости, настроението е празнично.
Тази година имам и малко бебе и ще е още по-вълнуващо.

# 194
  • Варна
Украсата, светлинките, печенето на коледни сладки, опаковане на подаръците за приятели - всичко това създава настроение и очакване на празника. Събирането на семейството на Бъдни вечер е много приятен момент.

Общи условия

Активация на акаунт