Приказка безкрай... с бисквити "Боровец"

• 9 537
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Радостни са всички малки моменти  съпътстващи приготовленията в очакване всички да се съберем заедно.

# 196
Красива трапеза, грееща елха и щастливи детски усмивки! ❤❤❤

# 197
Любимите ми коледни чорапи и чаша с коледни мотиви. Пека сладки и пия кафе с Бейлис и канела. Винаги слушам един и същ коледен албум, докато украсявам, така правехме като деца с мама и ми остана като задължителен ритуал. Задължително се включвам и в някоя от големите благотворителни кампании.

# 198
  • София
Щастливите детски очички, топлината и домашния уют, дъха на канела в прясно изпечения сладкиш, празничните светлинки и украса, подаръците, грижата на любимия човек и самото му присъствие.....
Неповторимо е усещането за пълнота и приказност. Nature Star2Sparkling HeartChristmas Tree

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 13:43 от amia_a

# 199
Малките, но наистина важни неща за да усетя духа на празника са украсата, елхата, миризмата на коледни сладки и това, че цялото семейство се събира заедно.

Естествено голяма радост ни носи и дядо Коледа и подаръците, които ни е оставил под елхата.

Иска ми се на Коледа да  има хубав и пухкав сняг, както беше преди години, но да видим.... Simple Smile

# 200
И в този момент големи бели  снежинки започнаха да прехвърчат. След час всичко беше побеляло, пътищата, дърветата, покривите на къщите.
Вече Дядо Коледа можеше да дойде и всички го чакаха с нетърпение....

# 201
Малките неща са много важни за мен - коледното дръвче, лампичките, коледните сладки, подаръците, семейната празнична вечеря. Всичко това носи много любов, усмивки и настроение.

# 202
Малките неща, които правят този период от годината специален за мен е възможността да прекарам най-много време със семейството ми, коледната украса, топлия шоколад и приятните срещи и мигове с любимите хора.

# 203
Малките вълшебства по Коледа:
среща с приятели, купуване на подаръци, украсяване, правене на коледни меденки.

# 204
Радостта на децата и моментите с близките хора.

# 205
Специалното за мен, са почивните дни, през които имам повече време да прекарвам със семейството си.

# 206
  • под тепетата
Украсяването на елхата с децата, очакването на подаръците от Дядо Коледа от най-малката, празничната трапеза и особеният Коледен дух, който се усеща навсякъде дни преди празника правят това време от годината така прекрасно.

# 207
Щастливите детски очички, очакващи чудото и подаръците, общо взето емоциите, които детето ми изживява и са нови за нея. Също така топлината на семейния уют, хубава вечеря, сплотеност, сбъднатост, коледна украса Heart

# 208
Миризмата на цитруси - още от малка ми е любима.
Миризмата на коледни сладки и светещите лампички на елхата.
А навън - задължително сняг! Много сняг!

# 209
  • В сбъднатите си мечти :)
Малките неща, които правят това време от годината за мен специално са много на брой Simple Smile Това е време на лампички навсякъде, които разсейват хората от сивото им ежедневие. Това е времето, в което хората мислят най-много за близките си - как да ги зарадват, как да ги видят, какво да им купят... Това е времето и на семейни "забавления" като украсяване на елха, после "спасяване" на същата от детето Simple Smile Като цяло е време,в което хората неусетно, приготвяйки се за празниците, прекарват повече време със семейството си... което е прекрасно Heart

Общи условия

Активация на акаунт