Петокласници - 2018/2019- Тема 2

• 51 040
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Много се ядосвам, защото не е глупава, но е много разсеяна и нещата не се подобряват с възрастта, а точно обратното. Изпитвам я и знае, но после все нещо избляла на теста.
Същата работа е и при нас. В допълнение, понякога решава, че "оооооо, това е страшно трудно, няма да мога...." и зарязва без дори да е прочел задачата докрай или поне някакво усилие да положи, ако ще и да сбърка. Виждала съм му писмени работи с оставени откровено ненаписани някои отговори и обикновено госпожите са в недоумение как на устно изпитване знае дадения въпрос, на писменото изпитване вика, че не знае.

# 196
  • Пловдив
Как бодро го наричате "предприемачество"... Ние му викаме "ТъПъ" Simple Smile
А аз го ненавиждам - не се провежда интересен час, нищо не се научава, нищо не успяват да направят. Истинско ТъПъ е при нас!

Здравейте,
чета ви и недуомявам как е възможно Технологии и предприемачеството да е безинтересно. При нас този предмет и физическото са най-забавни и разтоварващи. Дори незнам някой да има по ниска оценка от 6ца. Явно си зависи от учителите. Дъщеря ми даже изяви желание да пуска пералнята и да готви след проведени часове. Жалко, че не ги учат да проскат и да си мият чиниите след това. А урока за бюджета в семейството ни беше най-полезен. Вече си записваме получените средства и за какво сме ги изразходвали Simple Smile

# 197
  • София
Ооооо, лигите ми потекоха Simple Smile

По кой учебник сте?

# 198
  • София
И при нас ТъПъ-то не е тъпо Joy
Според мен зависи от учителя, за съжаление неочакваната ваканция провали организацията да се прави баница и наборката бе много разочарована, не, че яде баница Joy
Шиха калъфи за телефонипреди това, правиха сандвичи, плодова салата.
При батко ѝ беше пълна трагедия, четяха от учебник, попълваха някакви листа 3 години глупости.

# 199
  • Пловдив
И при нас ТъПъ-то не е тъпо Joy
Според мен зависи от учителя, за съжаление неочакваната ваканция провали организацията да се прави баница и наборката бе много разочарована, не, че яде баница Joy
Шиха калъфи за телефонипреди това, правиха сандвичи, плодова салата.
При батко ѝ беше пълна трагедия, четяха от учебник, попълваха някакви листа 3 години глупости.

Преживяването с приготвянето на баницата е било велико. Две седмици подред вкъщи се правиха баници Rolling Eyes

# 200
  • Пловдив
Ооооо, лигите ми потекоха Simple Smile

По кой учебник сте?
Довечера ще проверя и ще пиша.

На издателство Бит и Техника.

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 08:47 от Vidka Ilieva

# 201
  • София-Младост
При нас баница надали ще правят, най-много сандвичи се приготвят. Иначе часа го харесва и моя, а г-жата е от старата генерация преподавател (преди години беше класна на голямата) и си държи и дисциплина и си обяснява добре. Похвали ги даже на РС.

# 202
  • На морето!
При нас по ТП имат взискателен учител, който ги научи да правят чертежи и ги запали по техническата страна на предмета. Имаме и едно зарче изработено в час, с което много се гордее детето и го позваме активно в игрите, защото има "най-прецизно заоблените ръбчета", които е възможно той да направи. Simple Smile
Иначе за оценки аз не се впрягам, важно ми е по БЕЛ и Мат. да е ок, при другото държа на знания, а не на оценки.

# 203
Да имате отзиви за хубав филм като за нашите деца, който върви по кината сега?
Лу, гледали ли сте "Смартфонът беглец"?

# 204
синът ми много харесва "как да си дресираш дракон"
не знам дали става за момичета

# 205
А не е ли бебешки?
Той всъщност ни е единствената друга алтернатива.

# 206
Да, става и е страхотен.

# 207
  • София

Ние с каката (7 клас) го гледахме наскоро.
Детето много го хареса, аз-никак. Какво да правим-разлика в поколенията 😂

# 208
Да, става и е страхотен.
Любимият ни филм!!! И на дъщеря ми и на мен 😍 Гледайте и 1 и 2 😎

# 209
  • Перник
Довечера съм на родителска среща. Очаквам да е драматична и дълга след изцепката на госпожата по ЧП онзи ден. Калоян се прибра с рев, защото целият клас е наказан да напише 6 изречения 100 пъти. Защото 3 момчета говорели. Точно половин час по-късно групата във вайбър изригна, имаше само една майка, която подкрепи госпожата, а класната, милата говори с нея и наказанието беше отменено.
Класът има проблеми с дисциплината, ОК, но смятам наказването на всички заради единици за безсмислено.
По ТП вчера са правили рамка за снимка. Само моят хубавец носел снимка Simple Smile То, кой има хартиени снимки в днешно време Grinning И нашата беше от детската градина. Но сега е с вечна рамка, защото геният технически залепил клечките не една за друга, а за снимката, че било по-лесно Joy

Общи условия

Активация на акаунт