Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 46

• 32 089
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добро утро, 😘

Сиско, 😘😍 разкърших го яко с домакинска работа и съм по - добре 😀 .
Мими, 🤗 отиди! То да помогне, пък веднъж и без доместос ще минеш 🤗😍😘.
Ничия, 😍 дано сте по- добре и да сте поспали тази нощ.
За днес в кутията вече ми се мъдрят макарони с дом. Сос и маслини + една краставица, вечерята ще е кекс и черен шоколад.
Прекрасна седмица, приятели!

# 616
  • София
Добро утро  Hug
Вангобче, благодаря за кафенето.
Не смея да се зарадвам. Много по- малко кашля Нощес, отпаднала е, но анимацията е по- силна и от имуностимулатор  Mr. Green
Сиси, как е малкият герой?
Джули, направихте ли се?
Дано седмицата е спокойна и ползотворна  bouquet

# 617
Добро утро! Heart Eyes
Честит бабин ден, на всички които празнуват този празник!Живи , здрави и щастливи и дано повече бебнца се раждат! Heart
Вангоби Heart чудно кафенце, благодаря,че се грижиш за нас Kissing Heart А за макароните - ммммм -
Скрит текст:
на връщане от Канада, в Истанбул в хотела на вечеря си поръчах феточини Алфредо - голяма вкусотия беше, може би защото не бях яла нещо макаронесто от една година.
И се радвам, че е по- добре кръста. Kissing Heart
Страхотни маникюри видях Blush
Всички болнички да оздравяват бързо - Ничия Kissing Heart детенце; Мими Kissing Heart кръста и  други ако има.И ММ го тръшна грипа - много е гадно, вече е по- добре, че и днес трябва да закара сестра ми и  свако до летището във Варна, че заминават за Хамерика- дано не ги зарази.
Сиси Kissing Heart представям си как се измъчваш, че Стефчето не иска да хапва - той ще го израсте това, но ти трябва да имаш сили - и се опитвай да не настояваш често да яде, остави го , когато той огладнее. Вярно е ,че отстрани винаги е по- лесно Kissing Heart Но ще се справите и с това Heart
Да ви е хубава и спорна седмицата, и дано се появи слънчице, много, много ви  Hug

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 09:05 от Indji11

# 618
Ето ме, появявам се Joy

Днес пораствам, но не поумнявам Stuck Out Tongue Winking Eye
Почерпете се за мое здраве Kissing Heart

# 619
  • София
 Честит рожден ден, Вълничкее! Желая ти от здраве, щастие и любов да не се отървеш! 😘😘😘

Инджи, 😘 стискам палци да не се заразят.

# 620
Вълничке ЧРД - жива и здрава, щастлива, обичана !

Всички болнички да оздравяват Hug Вангоби, Миме и мен от няколко дни ме боли кръста, болката слиза и към десния крак, мажа с разни мазила.
Сиси ще го израсте, не се притеснявай. Моята беше също много злояда като малка. В детската градина имаше една учителка, която казваше, че при нея няма дете, което не прояло, но при моята хубавица не проработи. До пубертета ядеше точно 5 неща, които въртяхме. После започна да опитва нови неща и така сега яде почти всичко.
Стиснете по едно палче за днес.Heart EyesHugHeart Eyes
Нали знаете, че ви обичкам ! Целувки и лека седмица !

# 621
HeartВълничка Heart честита да си!Бъди здрава, щастлива с повече пътешествия по познати и непознати дестинации!Прекрасна почерпка, пожелавам един весел и незабравим празник

Стреличка Kissing Heart стискам много!
Вангоби Kissing Heart Heart

# 622
  • Русе
Хеллооуу   Crazy

Вълничкееее, да си жива и здрава! Много любов и пътешествия да има в дните ти!  Heart Eyes  Heart Eyes  bouquet

С малко закъснение, да е жив и здрав и ЛО на Иринитка!  Heart Eyes  bouquet

Кой питаше за нас-Ничия Hug ?  Crazy На оправяне сме, макар че днес аз нящу не съм в комфортно състояние, настинала съм май Thinking . Вкъщи ще сме с коконата до сряда. Имахме изненадващи гости, затова ме немаше тия дни.  Whistling

Болничките да се оправят!  Hug

Сис,  Hug , шушка също може да живее на хляб и тесто. Добре, че ходи на градина, та там покрай другите деца може би хапва и манджа. Споко, недей да се тормозиш, ще го израсте. Като потръгне редовно на градина, ще се научи.  Heart Eyes

Скайчеее, благодаря ти за пожеланията!  Heart Eyes  Heart Eyes

Стреличке, стискам! Flowers Four Leaf Clover

Хайде, целувки на всички, до после. Heart

# 623
  • София
Вълничка, честита да си! Много здраве и спокойствие да имаш и с мъдрост и чувство за хумор да отстояваш и преминаващ през трудностите на живота  Hug

# 624
Привет прекрасни!
Вълничка, честито, бъди здрава, обичана, обгрижвана и обожавана..... изпълнена с нови планове за пътешествия и с нови слънчеви Созополски емоции! Весел празник и Наздраве!

# 625
Честит рожден ден, Вълничке! Бъди жива и здрава!

Стреличке, стискам!
Инджи, дано не се заразят и имат лек път!
Жулс, Ничия и всички др болнички мами и дечица бързо да се оправят!

За болките в кръста ми помага Фастумгел или Травмалгон, има и едни прахчета Фламексин.

# 626
Ехее, колко цветя и хубави пожелания! Страхотни сте, мискинките ми, те! Heart Само да оздравея и започвам да изпълнявам заръките, еле па тези за пътешествия.
Благодаря ви! Heart

# 627
  • Бургас
Сватенце, Честита да си!
От тук нататък, ей така!

Не случайно си избрала този ник. Бъди волна като вълните! Когато е необходимо бушувай и помитай всичко пред себе си! Бъди безбрежна в мечтите и обичта си!
И най-важното....хич да не ти пука! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ще пиша по някое време...

# 628
Честит рожден ден, Морска вълничке! Жива, здрава, волна и свободна!

# 629
  • Оптимист по принуда
Вълниче, жива и здрава да си Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт