Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 46

• 32 088
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Велико Търново
Честит рожден ден, Вълничке!
Здрава, щастлива и усмихната!

МИнавам на бързо, днес съм на лунен фаст, гладна съм и съответно съм зла, ама не остана. След малко си тръгвам, минавам да оберя децата, празим размяна с ММ, аз му ги връчвам и отивам да тропам 2 часа. Поне няма да мисля за ядене.

Усмихната седмица ви желая!

# 631
  • Leeds, UK
Честит РД , Вълничке! Здрава и щастлива да си. Каквото си пожелаеш туй да стане!
Аз днес се заинатих и със само на вода с лимон. Тойлетвам честичко, обаче каква енергия ми дойде, овършах къщата.😁

# 632
  • Пловдив
Вълничке, честит рожден ден!

# 633
Вълничка, бъди здрава и щастлива!!!

# 634
  • USA
Честит рожден ден, Вълничке newsm51
Пожелавам ти да си много здрава, да пътуваш повече и да се наслаждаваш на всеки миг Heart Eyes

# 635
Вълничке, честит рожден ден!  bouquet Hug Толкова хубави пожелания имаш от момичетата! Бъди много здрава, за да си спокойна, пълна с енергия и готова да следваш сърцето си! Обич и разбирателство с любимите хора! Hug bouquet
Стреличке, сега те прочетох и стискам  Hug
Иринитко, да е здрав ЛО и да имате незабравими моменти! Пълни да са сърцата ви!  Hug
Гуш на всички!  Hug

# 636
Здравейте, аз съм нова тук, ако приемате нови членове ще се радвам да си бъбрим. Виждам, че сте много позитивни и сприятелени вече което е прекрасно. Аз от 17 дни съм на 90 дневната диета, днес ми е ден на варива, ако има някой в моето положение ще се радвам да се движим заедно🤗

# 637
Добре дошла Гергана! bouquet
Тук е най хубавата тема и най хубавите фиданки на деветдесет дневната диета! Party
Пожелавам ти успех, не се отказвай, първия път се сваля най много не го изпускай!
Стреличка, стискам палци! fingerscrossed fingerscrossed

# 638
  • Оптимист по принуда
Здрасти, Гери, успех! Има няколко момичета на 90ДД тук, други са на друг режим, трети като мен - все още на 'зърнения' JoyAnimal Pig
Пиши си менютата ако искаш, пък и не само. Каквото решиш, може да споделяш.

Скайче, таз снЮмчица от личния архив ли е? Кажи неее, плиййз Kissing Heart

Стреличке, стискам.

Джуле, пернатите ли бяха? В гръб ли те изненадаха? Smiling Imp
Оздравявайте и да нацункаш принцесата.Heart

Белла, браво, днес е луна, хубаво ще се очистиш Kissing Heart

Скрайче, браво и на теб!
И аз мислих да го спазя, но си останах с мислАта. Ужасна съм.

Мимчо, слагай такъв костюм и не ти требе Доместос. JoyKissing HeartHeart

Сиско, извинявай, че така назидателно звучах онзи ден, усещам се, но късно. Знам, че се чувстваш безсилна и това още повече те тормози. Ще си го израсте Стефчо, само твоите коси ще са побелели Kissing HeartKissing Heart

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 21:29 от demmy.

# 639
Много благодаря за посрещането, много сте мили. Аз правя режима за втори път, първия път свали 10 кг, но това беше преди 4 години някъде и тогава още не бях станала майка слоница😂, но след раждането на сина ми, който вече е на две и половина има за сваляне вече поне 20, как ще стане не знам😆. Имам леки прегрешения, но до момента съм свалила 4 кг и дерзая за следващите.

# 640
  • USA
Гери, добре дошла😊
Стреличке, стискам палци🍀
Деми, еспешъли-фор-ю😍😂
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 13:24 от SkyBlue

# 641
Привет, Гергана! Добре дошла в групата ни! С удоволствие ще помагаме! Сигурно си забелязала, че в момента малко от нас спазват 90-ДД, повечето са на друг режим или на никакъв режим. Но 90-ДД ни събра, а топлата ни връзка ни държи заедно! Hug Насреща сме!  Hug
Деми, Hug Докато напиша поста 30 минути, ти вече си го казала ☺

# 642
  • Оптимист по принуда
Скайо, мъри, кък не ти загуцна винОто и не ти са напукаха петитИ от пясъци, а?а?
Разкошно е, наистина HeartHeart

Емка, Heart

# 643
Скайо, мъри, кък не ти загуцна винОто и не ти са напукаха петитИ от пясъци, а?а?
Joy  Joy Joy

# 644
  • Бургас
Скайомироооо, тъкмо щях да река на Дема "Тц", щот такава постна масичка не ми се връзва с тебИ......и ти ме разби  ooooh!
Ми не е чесну, пък  Crossing Arms
Как с тоз ситен пясък не са ти напукани петитИ Thinking

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гери, добре дошла в нашата шантава къща  Hug
Щом ти е втора врътка, значи си гърмян заяк, но човек винаги има необходимост от "второ мнение".
Аз бях започнала 90ДД, но по определени причини последния месец не можах да спазвам режима.
Днес съм на лунен фаст - вода и чай и от утре...
Ами и аз не знам  Thinking
Утрото е по-мъдро от вечерта Whistling
ЛО (Гери, това е съкръщение на Любимия Образ...ако случайно видиш да пиша НО, това е Неблагодарния Образ...т.е. бясна съм  Mr. Green) трябва задължително д се раздели с поне 15  кг и мисля да го подложа на въх-мъх. Обаче доФтура речи да е ниско мазнинна и ще се опитам мазнините да бъдат основно от зехтин,, маслини и авокадо.

Джулка, и аз веднага се сетих за  newsm57
кАжи честно, те ли бяха? hahaha hahaha
Стреличке, стискам  палци.

Ааааа, ко беши ощи newsm78 newsm78 hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт