Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 46

• 32 074
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро.

Гери, добре дошла. 😘

Деми, въобще не си била рязка, мн ви благодаря за съветите, но не действат при нас.. 🤗😘

Оф, малкия пак е болен. Цяла нощ не съм спала. Край нямаше с тия вируси!

Лек ден, бандичка!

Мамексито 🤗
Не виждам снимката.

# 661
  • Стара Загора
Мамексче, благодаря, снимка и аз не виждам обаче.

# 662
 Heart Eyes
Хора,на мама-та нещо и става,ту мога да редактирам,ту не,тах махам прелестите си  hahaha

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 09:46 от Мамекс

# 663
Еййй, секси! 😍

# 664
Добро утро Heart Eyes
Мамекс Heart Eyes секси, секси, и колко обстойно си се включила - починала си си явно вчера Stuck Out Tongue Winking Eye
Гери Heart Eyes добре си дошла в нашата къщичка, успех ти пожелавам, и приятно гледане с детенце Hug
Джулс Heart Eyes и аз вчера се канех да бъда на УдЪ , но устисках само до вечерта - гърлото ми дере, и без това си взех неоангин - нямаше смисъл да гладувам   при условие,че в тях има захар. Еееее, супер порадвала си се на сестричка и племениче:heart:
Скай Heart Eyes гледаш сега снимките и си спомняш прекрасните моменти Heart
Деми Heart Eyes не се тормози, не ти е дошло времето за диета.
Сиси Heart Eyes кафето е прекрасно, допълнението не го видях Joy По - бързо да оздравява Стефчо Kissing Heart
СтреличкаHeart Eyes стискам!
Иринита Heart Eyes успех на ЛО - нали знаеш , че мъжете бързо свалят - само като спре всичко тестяно и сладко и пак ще има резултат.
Прекрасен вторник ви пожелавам и ви гушкам всичките Hug

# 665
Добро утро! 🤗🤗🤗

Мамексче 😍 , за сега няма промяна. Пия чай с мед, прахчета разни ... удържам фронта.
Но 90дд и днес не започнах, а имам едни 2-3 килца, които ме дразнят.

Ако има болнички , да оздравяват! 🍀🍀🍀

А и Сиси 😍 мислех да се включа за Стефчо 🤗 не го мъчи детето, давай му каквото му се хапва, да стои гладен не е по-добре. Той расте и ще си променя вкуса .. период е , ще мине. И ние сме минали през това. Гууууш и търпение. 🤗

На всички неспоменати 🤗🤗🤗

# 666
Привет! bouquet
Мамексито и Деми прави сте  Naughty не е за мен туй СПА, че и басейни дето всеки си топил....! Но все пак, ако открия костюм като на Деми шА се пробвам! newsm53
Продължавам без тесто, сладко и лЯб, от събота Кънчо не се е помръднал, шА го фърля вече! smile3511

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 13:10 от mimi.7299

# 667
  • Стара Загора
Мими ще станат работите. Аз като започнах цели два месеца кантара не помръдна, добре че съм инат и не се отказах. След това тръгнаха нещата надолу но съвсем бавно, но аз съм и по-възрастна де.

# 668
  • Бургас
Някой беше споменал за нек'ви с метли, та рекох са се появя Sunglasses
След вчерашното източване кантарев смирено показа 58,7.
До цифровата цел остават 2 кг.
Офффг, чакам в кадастъра....
Тия са като 🐢.

# 669
  • Велико Търново
Докато се включа, стана време за вечеря Simple Smile, иначе бях за почнала с "добро утро"....
Горда съм от себе си, издържах вчера, даже нямах апетит, което дойде много добре. Легнах си рано, след 2 часа танци и спах като къпана.

Гери, добре дошла!
Мамексче, изтърах те, ама нищо де, следващия път. Друго си е без деца вкъщи, трябва парти задължително Simple Smile
Скай, страхотни снимки, така хубаво ме успокояват.
Сиси, казали са ти всичко вече, не знам какво да допълня, освен да съм поредната, която да те успокои, че ще се наредят нещата. Голямата беше така, но вече все да хапва повечко,. В момента много си говорим как се отразяват пакетираните храни на организма и подобни неща. Особено пък от както изгледа едно клипче за макдоналдс как картофите не се развалят няколко години и се отврати от подобни. Не е съвсем както бих искала, но доста по-прилично се храни вече, а аз не спирам да предлагам. Та търпение (тя все пак е на 9),
Ако има болни, да оздравяват, на който трябва стискам палци.

Много работа покрай мен напоследък, на 2 проекта едновременно и почнах да лудвам.

# 670
  • Leeds, UK
Болните, много ви моля оздравявайте! 🤗
Аз докладвам след вчерашния глад Кантарев благосклонно показа -2,300. Единствен негатив беше, че не спах добре. Днес хапвам оскъдно.

# 671
Привет! bouquet
Мамексито и Деми прави сте  Naughty не е за мен туй СПА, че и басейни дето всеки си топил....! Но все пак, ако открия костюм като на Деми шА се пробвам! newsm53
Продължавам без тесто, сладко и лЯб, от събота Кънчо не се е помръднал, шА го фърля вече! smile3511
Мими Heart Eyes не бързай с кантарев, нали знаеш че мазнините не тежат много, може кантааа да не мърда , а да падат сантиметри Heart
Иринита Heart Eyes търпение му е майката по такива инстанции, свикнах вече. А не би трябвало да е така.
Аз няма да отида на танци, в гърлото ми имам чувстото ,че имам огнен дракон Stuck Out Tongue Winking Eye

# 672
  • Русе
Инджи  Heart Eyes , има неоангин за смучене, без захар. Аз такива смуча, когат трябва да смуча нещо.  Mr. Green  Laughing

Мамекс, и аз не успях да та керизя,  Crazy

Аз неска пак неАм апТит, но това не ми попречи да апна малко въх мъх милинки с маслини и домат, една ябълка  Rolling Eyes , малко 85% черен шоко. Да не вечерям ли?  newsm78

Ай, до после, целуФки на всички, Heart

# 673
  • Leeds, UK
Моят мъж купил нож за пица и сега иска да правим пица та да го пробвал как реже! Ей край няма туй йедене. После Що съм дебела! Ми хората край мен да се замислят малко😁

# 674
  • София
Привет, лудетини   Heart Eyes
Деми,  Hug
Момичета, не му се давайте на това болно време Hug
Мамексита, по- добре е малката. Кашлицата драстично намаля, отприщи се на " съкровища " от носа  Mr. Green
Гледа кулинарен канал и " готви" , ще вечерям кубети в пластмасов сервиз  chef
Спокойна вечер  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт