Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 46

• 32 069
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Добро утроооо!  Hug
Включвам се засега набързо, само за да пожелая на Инджи лек път и чудесно изкарване! Hug И на всички вас - лека и празнична седмица! Нарочно не я наричам предпразнична, нека си я направим и я усещаме вече коледна!  Hug
После пак ще се включа, бандичка!  Hug

# 91
  • София
Добро утро!  Hug

Инджи, и от мен лек път и много незабравими емоции!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мими, вината приемам с мезета предимно, благодаря.  Laughing Mr. Green Heart Eyes
Меденки и аз направих, през седмицата и какаовите ще спретна, както и шоколад за глазура нямах та така...

Скайче, с ММ уж се опитваме да играем тенис, пълни лаици, но с много мерак. Решила съм да си взема учител, че хич не съм доволна от резултатите си.  Blush Големи сладурковци са децата.  Heart Eyes И аз моето го помолих да се качи нещо да ми свали формите за сладки, а той само се пресегна и ми ги подаде... е кога стана толкова голям бе ?!  Shocked Heart Eyes

Ето и моите нокти:
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/48361531_255118305 … d&oe=5CA91190

А сега отивам да се приготвям за излизане най-вече психически, не ща на студааа  Cry

Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 92
  • Русе
Добро утро, гледам няма кафенце, та

Инджи, лек път. Гушкай и се радвай Hug
И за мен последна работна, но само до сряда (Иринко и на теб, нали Hug) a и приключих със студентите миналата седмица и мисля, че всички останахме доволни от резултата Wink
И да знаете - няма значение колко са ни големи децата - като си дойдат, може да ги гушкаш Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 93
  • София
Добро утро  Hug
Инджи, да пристигнеш без тревоги  Hug прекрасно и вълнуващо пътуване да имаш  Heart Eyes и много да гушкаш Hug
Жгмъц, много красиво и толкова празнично  Hug
Деси, колко обнадеждаващо звучи- само до сряда, и си приключила със събирачите на знания  Hug
Аз бях на олимпиада, дано са се справили децата, според мен беше мн.лесно.
Аз си оставих малката у дома, вчера тук беше доста неприятно, но пък много красиво  Heart Eyes  но не си я представям в преспите, без да се довърши и ще се гледат с баба .
Долче, програмата звучи супер.
Гени, малката доволна ли е от дядо коледа, ние не бяхме  bowuu  hahaha не им ги дал лично подаръците  hahaha
Спокоен ден  bouquet

# 94
Влизам да кажа на Инджи лек полет, да не се тревожи, защото всичко ще е шест и една незабравима, чуждоземна Коледа и НГ! Hug

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 10:01 от mimi.7299

# 95
Хайде пак да се включа ☺
Този път ида с кафенце ☺

Деско, и от твоето сръбнах! Hug
Видях много празнични ноктенца! Всички ми харесаха Hug Аз съм само в чисто червено.
Мамексче, оправи ли се малчуганът?
Деси, а пърленката как направи?
Долче, появила си се Hug
Много ми се искаше да направя меденки с пълнеж, но няма кога вечерите...все нещо друго има по програма. А на тях им трябва време да престоят и омекнат. Исках да подготвя коледни пакетчета със сладки за приятели...и да ги раздам до петък. Сега мъдря един коледен венец, Звучи лесен за приготвяне и е чудесен за подарък. Дано успея. Може и вие да сте ми давали по-рано рецептата.
Усмихнат ден, бандичка! Hug

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 09:26 от emkasemka

# 96
Сега на спокойствие, сладките ги почнаха в службата...дано ги харесат! Praynig Жгмъцункеее, ноктите са трепач, точно в мой стил! Heart Eyes А кога ще си изкупуваш вината не знам, колегите може и да те почерпят! hahaha
Хубава седмица за всички...дано мине леко! Heart Eyes

# 97
Привет момиченца кокиченца и Курдов  Heart Eyes Heart Eyes благодаря ви много за пожеланията, прекрасни сте  newsm51 Heart Аз съм приготвила куфарите, всичко , което трябва съм го побрала, имам два куфара - един за чекиране и един ръчен. Утре живот и здраве ще гушкам децата си ❤😍
Видях прекрасни ноктенца, и аз съм в бордо, после от телефона ще ви ги покажа.
Аз се надявам да се включвам и от там. Деси и Иринита 😘 и на вас пожелавам приятно пътуване 😍
Ничия, Жгмъц, Долче, Вълничке, Заната, Стрела, Вангоби,Джулс, Иринита, Ирка,Скай, Деси, Деми, Тан, Вера, Миленски, Курдов, Емкасемка, Сиси,Мамекс,Мими на всички, всички пожелавам прекрасни и светли празници 😍❤😘🤗

# 98
Добър ден Hug
Инджи, и от мен лек път! Дълго очаквания момент дойде, пожелавам ти най-специалните коледа и нова година! Ще има от всичко: и трепет, и сълзи на щастие и още и още... Всичко ще е прекрасно не само за теб. Прегръщам те! Kissing Heart
Ей, пак размятахте сладките... Аз няма да правя повече такива работи, не, не, не.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Сватенце, и на теб лек път и красиви майчини емоции Heart
Жгмъци Hug
Лека седмица, бандичка!

# 99
Да заместят Ирината...с поздрав за всички, обичащи Бургас! Heart Eyes

Бургаско ми е. Скрила съм се в себе си
и дишам тишината си на глътки.
Мъглата се отпусна над морето,
отдаде му се, призрачно безплътна.
А аз ги наблюдавах в тишината,
от пейката, от моста на копнежите.
Смутена (може би) се скри мъглата,
морето се разля по бреговете си.
Лъчите озариха синевата му,
а вятърът разнесе нечий шепот.
Навярно нейде там, в далечината
отново акостираше сърцето ми.

Бургаско ми е, скрила съм се в себе си,
но ти все пак, все пак ще ме намериш...

Яна Вълчева, "В очите на птиците"

# 100
Страхотен поздрав! Kissing Heart

# 101
  • Стара Загора
Здравейте! Не мога да стигна до вас.
Лек път на пътуващите и много приятни мигове с любимите им същества - Инджи, Иринита и ако има други.
Прекрасни маникюри!
На мен не ми е празнично а много натоварено и напрегнато в работата и това ме прави нещастна, но и това ще мине. Кантара бива 60.4 тази сутрин. Храната и тя бива. Друго не помня, приятен ден на всички.

# 102
  • Русе
Деси, а пърленката как направи?
Емко, правя тесто в хлебопекарната (класическо, става за много неща). Пека върху хартия, но намазана с малко зехтин, оформена, както си искам (по-сплескана), отгоре подправки, каквито обичаш и пак малко зехтин. Стана страхотна (особено топла) Grinning
Страхотен поздрав, Миме, а между другото - къде е Иринка, защо я заместваш Wink Да не е отпрашила някъде с метлата?

# 103

Страхотен поздрав, Миме, а между другото - къде е Иринка, защо я заместваш Wink Да не е отпрашила някъде с метлата?
Не знам, вероятно я ремонтира и я смазва, нали ще лети утре! hahaha hahaha Може и коледна украса да й слага....! afwitch afwitch

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 14:47 от mimi.7299

# 104

Общи условия

Активация на акаунт