След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 68

• 67 342
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
СЕБИ 55МИМИ waveyВие винаги сте си отличнички по темата "Чучулигови любими" Two Hearts,ама вчера и днес съвсем плътно дебнете Бурашко smile3539 #Crazy
И в Румъния , и в Казахстан /вчера гледах в магазинното предаване на канал Д гостуването му в Румъния newsm80 newsm26/ този красив чаровник е все така в обстановката и атмосферата на фенската любов girluu 4470 Kissing HeartНека още дълго време да бъде на върха за радост на тези като нас,които го обичат, пък душманките да се "пукат" love001
СЕБИ  HugГледах и помня неудържимата радост в Германия, Холандия при представянето на ASB,но тогава според мене, беше по-друго , бяха двамата с Фахрие и това тяхно присъствие беше - предполагам - мечтата на по-голямата част от публиката smile3517-да бъдат заедно не само на екрана, а и в живота kiss
И още една благодарност от мен за теб,СЕБИ Flowers Rose-за това , че си отбелязала думичките ми за Буфчетата по сдучай техния ДЕН - 29.06-и чудесно си ги онагледила.bouquet
Спокойна нощ smile3524

# 646

MIMI Heart Eyes трогна ме ,че не си забравила пристрастието ми черно-белите снимки bouquet
      Бетси Heart Eyes

СЕБИ, и една снимка в черно бяло, помислили са и за теб.  Joy

Само каква доволна физиономия има Бурак.

newsm78 newsm78 newsm78

Журналист Ляйля Султанкызы обещает рассказать про Бурака завтра. Сегодня она писала, что берет интервью
Значи чакаме интервю.

Прекрасен, понеделник,седмица,месец bouquet bouquet bouquet

# 647
Горещи първоюлски поздрави , момичета  4470 help

# 648

Поздрави! Да се разхладим малко в морето с наш'те хора Stuck Out Tongue Winking Eye

# 649

Здравейте newsm03 wavey wavey wavey sport027 help grinning039

Горкоят Бу ...още се пържи май костюмиран Cry

А текстът под това е:Много ми допада да знаете Wink Joy Joy Joy Joy

ye contact🤩 Смотреть до конца, Вы будете загипнотизированы! Обожаю сериал «Королек-птичка певчая» с его участием и конечно же с красивой Фахрие, его супруга😍 Ну а про #KaraSevda вообще молчу, разорвал меня этот сериал😭😍

Хубавец си  Бу и това си е  Laughing

Ох много ми идват и на мен мустаците и брадата на Бу Sad

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 17:38 от sebilMM

# 650
Момичета, аз хванах Балкана да избягам от големите жеги. Малко селски туризъм и минерален басейн ще ми дойдат добре. Без лаптоп съм и ще разчитам на вас за новини. Себи, тия мацки яко са го нападнали нашето момче. Stuck Out Tongue Winking Eye Той още ли е на този фестивал?

# 651
МИМИ Heart Eyes почивай си спокойно и на прохладно.
   Аз до към края на месеца съм на линия и ще държа фронта ,но после август изчезвам.Нали знаете моите гости по това време на годината са при мен.

Да си пожелаем по- често да виждаме Фе през юли Praynig

И днес Бурак е бил на фестивала.

И най-после са го докопали от близко разстояние Flutter hahaha hahaha hahaha

Докато се появят новини от Фе и Каранчик най- вече малко клюки .

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 23:40 от sebilMM

# 652
 love001 Нашите "убавци" не са за втора страница!!! newsm25 newsm25
Себи  Heart Eyes
Скрит текст:
Давам ти път!
[/b]
Горещ във всичко да е днешният ден smile3503

# 653
         Слънчицето ни Hug Hug

Здравейте  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes как е при вас  newsm78Аз се чувствам като варен мамул  Wink,защото ми се наложи доста  пеш да ходя макар и със шапка Sunglasses Mr. Green bath Nature Sunny

Бетси Heart Eyes миличка трогателна си.Благодаря ,че се грижиш любимата ни тема да не отива на втора страница.
   То в тази горещина , не само Бурак се потеше от сутрин до вечер  в Казхстан, а и на Фе не и е леко макар ,че Бу им е осигурил нормална температура в цялата къща.

Има новина , но не е ясно още дали е вярна - Каран, ще има нов дом.Дали Бурак е купил нова къща за милото си семейство newsm78Ще разберем макар и със закъснение.

И SABAH потвърждава за  намерението на семейството за нов дом , за да расте Каран на воля.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’ten şaşırtan karar! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Karan için…
Mutlu evliliklerini bebekle taçlandıran Burak Özçivit ve Fahriye Evcen oğulları Karan’ın rahatı için bir süredir gelen teklifleri reddediyorlardı. Hamilelik döneminde de sağlığına bir hayli dikkat eden Fahriye Evcen doğumdan sonra aynı özeni göstermeye devam etti. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen şimdi ise Karan’ı daha rahat büyütebilmek için yeni bir karar aldı. İşte Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in aldığı karar…
[/b]   

С една от "синия" отбор Wink

До по- късно bouquet

# 654
Трети юли ми дойде малко тромав newsm78 newsm78 newsm78 и темичката ни оглави втората страница newsm03
СЕБИ, Hugидвай! newsm75
Благодаря за "червената" Фахрие Flowers Rose,за другата снимчица също Flowers Rose
И за хабера Flowers Four Leaf CloverВсе ще има нещо вярно - намеренията на Б.и
Ф. за ново жилище отдавна се тиражират в пресата newsm26

# 655

Здравейте момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бетси  Heart Eyes тук съм и продължаваме Laughing Hug

Аз макар и да виждам ,че" потъваме" на втора страница не винаги мога да реагирам , пък и  другите теми с много фенове пишат непрекъснато  и ни оттласкват към втора страница Sad Sad SadЗдрави да сме Laughing

Фе е много усмихнатата в  сем. Йозчивит WinkМоже и някой да може да ме опровергае Laughing

В момента съм се отдала на спомени и красоти в играта. Този е един от тях!

Ох ...още излизат снимки с мераклийки hahaha

Rolling Eyes Shocked #Crazy #Crazy #Crazy златно зъбче hahaha hahaha hahahaбеше модерно преди години и май още е  hahaha hahaha hahaha

Но има и сериозни хора около Бурак  Laughing

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 19:38 от sebilMM

# 656

Привет, прибрах се.  wavey

Ама нашият Бурак май още не е.  Joy До кога ще стои в Казахстан?  newsm78 Снимки,които пише, че са от днес.

Тези са от вчера.

# 657
 Бетси bouquet

Цитат на: mimivj

link=topic=1081025.msg38962671#msg38962671 date=1562171865

Привет, прибрах се.  wavey

Ама нашият Бурак май още не е.  Joy До кога ще стои в Казахстан?  newsm78 Снимки,които пише, че са от днес.

Колкото  до опашката на Бу е НАЙ!!!!
     Нама  други албатроси  кандидати за опашати.  
     Нашият Бурар е неотразим всякак - бръснат - небръснат.
     С мустак - без мустак.
     Гладко избръснат или с еднодневна брада .
     Красавец -----

МИМИ добре си се завърнала HugДано си си починала. Тук няма как да се измориш. Wink
 Нашите си се радват един на друг най  вероятно и за сега не се сещат за нас Само да са щастливи!

Моята фризьорка казва , че не е виждала такава коса ,каквато има Бу  Thinking Thinking Thinking
   Попитах я какво ще каже за миглите му Rolling Eyes..... остана без думи .

Не зная къде е сега newsm78

Зная обаче къде ще е когато се прибере при жената и детето си! Hug Hug Hug

Много приятна вечер ви желая ....от  txtloves Heart txtloves newsm51

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 20:53 от sebilMM

# 658

Добро утро в Четвъртък!  smile3525

Усмивки от нашите Буфчета. Сладури! Heart Eyes

Днес Бурак вече е в Ливан.  Hug

И фенките не спят.  hahaha hahaha hahaha

Хубав ден!  Hug

# 659

Здравейте  Hug bouquet Embarassed

МИМИ  Heart Eyes  ама какво го направиха наш Бу Rolling Eyes Shocked 

Май си обяви сам фенски маратон. hahaha hahaha hahaha

Да ....да приключва с всички тези прояви , които освен гаделичкане на самочувствието му ,носят и стабилни пари, които се надявам да изхарчат тримата- Каранчик, Фе и отпочиналия баба Бурак!

Голямо натискане ,голямо нещо му спретнаха фенките в тези горещини-то не беше полегнала на рамото, бръкнала под ризата,притиснат в ъгъла....
    А днес и  цицата си залепи тази Mr. Green Wink hahaha

Гледам , го ...радвам му се и се чудя защо изглежда така -рошав, с нова прическа, интересен но изморен май newsm78 newsm78

Тая хубавица е по- възпитана и макар под въздействие на чара на Бу стои на 5 мм. разстояние Wink Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт