Магията на изтока - тема 56

• 40 841
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • DE
Уолас участва в "Perfect Couple" другия споменат от Tuon.
Как съм я пропуснала тая епична песен newsm78 сигурно пак съм гледала по нощите с изключен звук да не преча на съпружието Crazy Grinning
Wu Tsing-fong един от конкурентите на Кристиян в  SINGER 2019.

Великолепен вокал, нашето момче ще отпадне вероятно, при такава конкуренция. Жалко май ще е първия от чуждите участници които не стига до финала. Кристиян пее с чувство, но гласеца му е слаб, а китайците си падат по силни вокали, както и аз Grinning

# 286
Joy
Неее,голям е хилеш сериала.
Води сe битка,Тя е нападната,няма кой да я защити и заема секси поза и с мило гласче казва "Опаа"
като истинска корейка.

# 287
  • София
Гост, все още не съм започнала последния сезон. Нямах  достатъчно време, но сега ще си ги сваля. Дъщеря ми  ми каза, че Рик вече го нямало и аз поизгубих интерес, но щом казваш, че е станал интересен, ще го гледам.

# 288
  • BG
Гост, все още не съм започнала последния сезон. Нямах  достатъчно време, но сега ще си ги сваля. Дъщеря ми  ми каза, че Рик вече го нямало и аз поизгубих интерес, но щом казваш, че е станал интересен, ще го гледам.
To точно след като Рик изчезна стана интересното Laughing и без това нещо беше не на себе си напоследък, особено след смъртта на Карл.Така според мен стана даже по-добре. Аз още чакам Деръл да го видя с измита коса, не знам колко сезона още ще го чакам, ако стане, де Mr. Green
Да кажа защо се включвам пак, не знам защо тези корейци са решили, че Song Jae Rim може да бъде второстепенния губещ. Колкото и да гледам, не мога да го разбера, има мъже, които са родени само за главната роля и той е точно от този тип. Особено сравнен с другия, направо ... нямам думи.

# 289
  • DE
Нашето момче пее на китайски песен на JJ Lin и се справя добре според мен, браво на него.

# 290
Попрочетох малко за Go Princess Go, наистина звучи забавно. Може и аз да го захвана като имам време. Не съм гледала китайски сериал досега, но ми се струва, че този ще е добро попадение.

# 291
При мен ли е проблема или верно ги няма Extremely Urgent или I Want to Become a Stewardess
На стандартните места ги няма Cry
Да ги търся с някакво друго име???

Бел,Go Princess Go е пародия.Хващам,че много тънко и не чак толкова се бъзикат с корейските и китайските драми,дори препратка имаше и с Тайланд. С отношението мъж-жена,бита,културата,любовта...
Ако искаш добра пародия,на нешо,което може да си гледала + това е и филм The Good,the Bad and the Weird

# 292
  • BG
Ще има филмова версия на It started  with  a kiss,  познайте кой в главна роля-Дерън Уанг,  много съм доволна. Премиера -14 февруари.

# 293
  • София
Оста от принцсата, но тук и Питър пее.

https://youtu.be/bh_hRTDhTqs

# 294
  • BG
Зарязах Страстното чистене на 7 еп., че голяма простотия излезе и започнах Бунтарят Хонг Гил Донг. Сега е момента да ми кажете дали умира накрая, за да знам дали да го гледам,честох че бил с ХЕ,  покрай Kingdom ми се догледа историческо, но знам че тай е голяма мор на финал, затова съм предпазлива. Същия въпрос имам и за Шест летящи дракона, че съм го предвидила за после.

# 295

Мисля,че го мернах в Railroad Tigers
Ако не си намеря нещо за гледане с Барон ще гледам с Дерън.Само във филми съм го виждала,а трябва и в сериалче, комедика, за да е по-нахилен.

# 296
Гостче, гледай. В тази интерпретация ХГД не умира.

Драконите е хубав, но тежичък за гледане. Повече политика, интриги и екшън, а романтиката е съвсем на заден план.

Да не си подхванала филмографията на Юн Кюн Санг Simple Smile?

# 297
  • BG

Да не си подхванала филмографията на Юн Кюн Санг Simple Smile?
Браво на теб, веднага ме хвана. Истина е, че ми писна от романтика и както казах ми се догледа нещо историческо с повечко бойни сцени. Изгледах трейлъра на Хонг Гил Донг и си казах, че рядко се среща  актьор с толкова изразителни очи, просто за секундите, в които държеше лък със стрела  се прочетоха в очите му всички гняв и болка, толкова колкото човек е по силите си да изпита. Погледнах кой е и видях, че е главния от Почистването :35 а въобще не го разпознах от трейлъра, може би защото беше само трейлър и бе с дълга коса, а сега съм още на детските години,законите в Чосон са...просто нямам думи.

# 298
  • BG
2в1, да не съм объркала сериала нещо Grinning четири еп. се изчаках тези деца да пораснат, викам си, сега като се освободи баща му ще го научи да размахва мечове и хвърля  стрели, нали е Свещено дете, пък той взе, че търговец стана. Странна работа, явно ще чакам следващия обрат.

# 299
Не си, споко. Сериалът е много по-различен от Хонг Гил Донг с Канг Джи Хуан. Тук по-скоро е началото на историята за Гил Донг и как е станал легенда. А другият е вече за утвърдения герой.

Общи условия

Активация на акаунт