Магията на изтока - тема 56

• 40 842
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Тюон, за Децата - превода му се забави текущо, после видях, че се превежда на бг и реших да изчакам и то времето си мина.
Вълкът трябваше да почне декември, но го отложиха за неопределено време. Подхвърля се нещо за лятото, но официално няма дата.
Китайските приказки няколко пъти се опитвам да гледам, но не са моето нещо. А тях ги бълват на конвейр. Евентуално нещо съвременно, ако ми допадне, но не се случва толкова често.
С япончетата вече не се хващам текущо заради преводите. Сега чета Рос, че има някакъв напредък, но още им нямам вяра. Често се е случвало да има редовен превод до някой епизод и накрая чакаш последните 1-2 серии с месеци.
Свикнала съм си с корейчетата и въпреки, че напоследък няма нещо запомнящо се, те са ми най на сърце.

# 271
С мустак и брада започна да ми харесва.С дълга коса,с къса коса.С черна перука,розова,синя ...все ще ми хареса.
Сигурно съм болна Ambulance
И аз, от същото.

# 272
  • DE
Бел, ти гледа ли го някъде Барон?

# 273
Още не съм го гледала.
Скрит текст:
Пак имаше някои неприятни изненади около мен тези дни и не ми е останало време да направя нещо хубаво за себе си.

# 274
  • DE
Честно казано аз се лекувам с източните творци  Crazy
Скрит текст:
Преди 10 години Бенгите буквално ме върнаха към живот в тежък момент и сега възстановявайки се от лека хирургична намеса по отстраняване на не толкова нужен орган пак се успокоявам гледайки драми и слушайки музика bowuu
Човек който не обича фентъзи няма да хареса китайските приказки, хубаво е че има от всичко по много и за всеки вкус. Китайската нация е голяма и напоследък хвърля много пари в развлекателния бизнес, музика , филми... Доста се развиха и напреднаха хората Peace то май важи за целия изток това Grinning

# 275
Пробвах The Village: Achiara’s Secret в обедната почивка
Отпада след еп.1
Присъства типичното корейско семейство с властна тъща,разочарована снаха,мъж май по чехъл,дете завърнало се от САЩ,изневери,неясно минало на главната.
Не е кримка каквато очаквах.

Go Princess Go ще е.
Всъщност много искам да гледам The Thunder защото  Johnny Huang не ми беше достатъчен,но кой знае кога ще излезне.

Не,Дане,не важи за целия изток.
Китай дърпа напред,но да си чула примерно нещо ново и иновативно произведено от Япония.Бум както в средата на 90-те год. на японска техника ? Няма.Дори високият клас на лаптопите Тошиба бяха обещали да го правят в Япония,но го правят в Китай.Коли?Черна или бяла техника?Козметика - при все бума на корейската?
Имат два огромни проблема- застаряващо население и заради законите им немогат да наемат работници от чужбина,което ги поставя в неблагоприятно положение.

Johnny Huang
Скрит текст:

# 276
Честно казано аз се лекувам с източните творци  Crazy
Скрит текст:
Преди 10 години Бенгите буквално ме върнаха към живот в тежък момент и сега възстановявайки се от лека хирургична намеса по отстраняване на не толкова нужен орган пак се успокоявам гледайки драми и слушайки музика bowuu
И на мен определени филм, книга или музика могат да ми подействат като терапия. Въпросът е да намеря малко време само за себе си, а напоследък това се оказва не толкова лесно.

# 277
  • София
Аз съм  гледала някой и друг китайски сериал, но не са по моя вкус - историческите с това летене не ми  е естествено.Ако е някое крими, ама наистина хубаво крими, бих могла да го гледам. Наблягам изцяло на корейските филми и сериали, свикнала съм с езика им, с клишетата им и не ме дразнят, а и си имам доста любимци сред актьорите.

Children of a Lesser God го гледах текущо,  но преводите дори и на руски се бавеха много време и това ме изнервяше, но наистина си е едно страхотно крими, през цялото време си в напрежение, а и главния актьор си го обичам и точно  такива роли му подхождат. Сериала съм го свалила с бг субт. и по някое време ще си го изгледам отново.

Започнах Fate and Fury и то само заради Joo Sang-Wook, едната от актрисите, която играе богаташката ми е адски неприятно същество, а и са и дали и такава роля, мръсница от класа.
Чакам   превода на последните два епизода  на Небесния замък, а и имам да изгледам също последните две серии на Top Star Yoo Baek , всички са големи образи, а като заговарят с тоя пусански диалектса ми много забавни. Капитана голям сладур, но надали ще го огрее.

# 278
Go Princess Go не е точно това,което очаквах,но пак ми харесва.Забавен е.
Само се притеснявам ако наследника вземе да се влюби в жена си...

Мъжкият каст е прекрасен.От къде са и събрали все сладури?

# 279
# 280
Joy Joy Joy
Toгава се притеснявам за жена му Joy

# 281
  • София
Главния от Go Princess Go се опитах да го гледам в китайския вариант на "Тя беше прекрасна", но едва издържах половината серии, а те са доста.

# 282
  • DE
ONE OK ROCK: Wasted Nights отново почти цялата песен е на английски, а така да ги обичам на японски  Tired

# 283
  • BG
Go Princess Go? това не беше ли сериал с Уолъс Хуо? Имам спомен, че гледах такъв, може би с подобно заглавие е бил, не точно това.Започнах Clean with passion for now, забавна сладникава  романтика, много се е разхубавила Kim You-Jung, тя и преди си беше красавица, но сега вече има по-женско излъчване
freedoms,в крак ли си с Ходещите? Първите няколко еп.  бяха голяма досада, но сега като се появиха Шептящите стана много напечено, доста са зловещи и дадохме много свидна (поне за мен ) жертва, но това е само началото казват.
Тuon, още малко остана до април и сме на старта на Стоте.

# 284
  • София
Sheng Yi Lun или Питър Шенг е в главната роля.

Любимият ми ост, всеки път ми се пълнят очите със сълзи.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 15:09 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт