Магията на изтока - тема 56

• 40 851
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • BG
freedoms,  и аз се радвам, че писа.
Страхотен е корейския Kingdom, още един еп. ми остава, но такова напрежение не ме държало откакто гледах Eyewitness. Браво на корейците, след Train to Busan това е втората приятна изненада от тях. Как ще чакам в нетърпение следващия сезон, дано наистина да е февруари.

# 256
  • София
Момичета Purple Heart
Гост , и аз четох, че Кралството  ще е няколко сезона, но с по-малко  серии всеки, а и главния си го бива.И аз ще го изгледам тези дни.

Тази вечер започнах един забавен сериал с Ким Сун А, не го бях гледала - Should We Kiss First, много я харесваm, голяма актриса е тя.За сега, освен разводи, други драми няма.Е, пак има - кучето на главния е болно от рак.Дано по-натам не разболеят и още някой.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 08:10 от freedoms

# 257
Мислех, че не може да стане по-зле за Ким Дже Ук и Чонг Хе Ин, а то стана.
Отец Матео е потвърден с Пак Мин Йонг за сериал с абсурден сценарий, а Хе Ин от трън, та на глог - от Сон Йе Джин го натресоха на Хан Джи Мин в новия сериал на MBC - Spring Night. Аджума с агънца, в два поредни сериала.

Жътварят и неговата любима на представянето днес и срещата с журналисти на Touch Your Heart.
Тук поне двамата са ми любимци и ще гледам заради тях. Странно е, че месеци наред изписваха в каста Шин Донг Ук, а сега е заменен от И Санг У. Голям женчо, гледала съм го в няколко риалити предавания - измитам го на секундата. Ким Со Йон му се радва.

Този квартет започна да ми става симпатичен, въпреки че ми е ясно какво ме очаква - тежката корейска артилерия с историческите фантасмагории.
Ще гостуват в Running Man. Трябва да ги гледам.

# 258
Laplace's Witch
Имаше всички предпоставки да ми хареса.
Не е фрапантно зле,но при този звезден каст и сюжет е с толкова слаба режисура.Аха ..... и да го нарека посредствен.Scream
Дълги и протяжки сцени,действието се развива бавно и мрачни/убити цветове.Герои са едноизмерни и никакви спомени от музиката.
Всъщност почва обещаващо с крими елемент- 2 убийства,които научно не могат да докажа,че са убиства.Как и защо?Има ли връзка между тях?После се добавя и мистиката - Мадока(момичето с червени дрехи) има ли наистина способности да предсказва бъдещето?Бавно,много бавно научаваме за историята около убийствата.И още по мудно се стига до развъзката,която в един момент ти е ясна и знаеш как ще завърши филма.
Нищо с ефек уау,нищо ново,нищо,което да те жегне,а историята си е драматична,луда и извратена.
Хубавите страни - Sоta Fukushi с доста малка роля и Sakurai Sho Heart Eyes ,кoйто не съм гледала от векове.

# 259
Здравейте всички! От дни само ви чета, не съм писала, защото нямам кой знае какво за споделяне в темата. На източния фронт следя само участието на Кристиян Костов в Singer (благодарност на Дането за което). Иначе съм решила да си дам малко почивка от азиатски филми. Доколкото знам, Tuon е фен на испаноезичното кино, така че ще се надявам тя да ми даде някакви насоки, но ще й пиша на лични, за да не е спам тук. Хубав ден от мен и до скоро!

# 260
  • MJF
bell_87 , "за" разнообразието съм. Tuon да подсетя
Скрит текст:
за последния испански дето гледах чрез нея- за маслиновото дърво.
Caseworker's Diary 8 изгледан. Проверката показа, че 7 съм гледала но съм забравила а основния казуса в него е интересен. В 8 -алкохолизма. Културно-аналитично бих казала даден. Но то така е най-полезно даването му, според мен  Stop. Напълно доволна.
 Simple Smile с динамиката на преводите , наличностите и т.н. интересно гледане ми се получама на Riho Yoshioka в две главни роли. В епизод 8 на Caseworker's Diary някак си по-внимателно я гледах на база образа ѝ в You Always Haunt My Heart . Браво, различна е , добре се справя.

# 261
Преводът е завършен, така че спокойно можеш да изгледаш последните два епизода. Преводачът, докато го нямаше никакъв няколко месеца, днес качи и финалния 10-ти епизод.
Днес се появиха преводи на английски и на още три от текущите японски сериали. Не знам какво става, полудяха, цялата година не са превеждали толкова, колкото този месец.
Чака те японска пролет. Ще имаш много да гледаш.

Сериалът на Казухико Юкава е чудесен. С всеки епизод вдига летвата. Не зная дали Юкава-сан е завършил психология, но така отлично познава и разкрива човешката психика/ поведение/ емоции/ междуличностните отношения, че отново нямам какво да кажа. Умел разказвач.
Поклон пред поредния му проект.

Мхм, виждам и Чанг Ки Йонг с камео-участие. Жалко, че няма да започне утре, както беше рекламиран в началото. Отложен е за 6 февруари.

И приятните гоблински-спомени/ сцени с Жътваря и любимата му.

# 262
Children of a Lesser God
Малко напомня няколко различни сериали,филми,дори реални събития,но имаше своите неповторими моменти, корейско очарование,доза логика и някои неочаквани обрати.Е,на моменти беше придвидим,но е крими и е съвсем естествено.Аз имам дедуктивни способности. Smiling Imp
Да ме чухте да мрънкам  и да се оплаквам,а?А?Scream Smiley
Само малко ми натежаха дългите епизоди,но аз съм разглезен 40 мин. зрител,а час и нещо на еп. ми дойде много.Освен последният еп. - можеше още малко.
Хареса ми. SmileyДържи в напрежение,нямаше твърде досадни образи,изпипваха детайлите.ОСТ-то е завидно добро. Хареса ми,че не преекспонираха мистичния момента и също,че Тя не говореше с духове,те не се появяваха пред нея,не и говореха,не искаха нищо от нея.Бяха само,образи и сцени от миналото или бъдещето.
Кримито също ми хареса и конспираите.
Радвам се,че не стигнаха до някакви любовни обяснения,макар,че ми се искаше,но по-добре стана,че нямаше.Ако ме питате (и да не ме питате)...имаше някои намеци от негова страна и ревност.
Blush Ох,явно като гледам корейско и си чакам любоФта.
Гил Донг Heart Eyes не го бях гледала от много отдавна,та се сетих какво наистина харесвам в него.Това,че той играе и невербално,макар,че отвреме на време прекляваше,но да кажем,че образа му позволяваше да бъде и малко странен,дори може  да се страхува от малки и сладки кученца.
Освен това в един епизод пее.Познайте дали се е научил?
Мисля,че друг от каста,който съм гледала е Jang Gwang
Относно Попай
Скрит текст:
радвам се,че не го убиха.
Беше ми симпатичен.

# 263
freedoms, хубаво е, че се появи. Радвам се, че нещата при теб са се понаредили Hug. Дано сега се вясваш по-честичко.

Тюон, изпревари ме с Children of a Lesser God. Аз още не мога да стигна до него, въпреки че ми стои свален на компа вече кажи-речи година.

# 264
  • MJF
Caseworker's Diary изгледан  bowuu. Добре свърши, даже с ново колело  Wink. Последните 2 епизода анблок минах. Заплетени финално ситуации но поне почнахме и завършихме с героя на Kenichi Endo. Доволна , бе интересно. Не че много отблизо съм запозната с тази дейност но съпостваки бяха възможни от сорта тук и там.

# 265
Scream
2в1,хубаво си помисли,защо още е си го гледала Scream
Забележи,че не съм мрънкала:innocent:

С Гост се канихте да гледате нешо с вълк,което и аз исках.Китайско,но не помня заглавието Blush Дават ли го?

Ще си насиля късмета и ще видя още едно корейско - The Village: Achiara’s Secret

За всеки случай съм си изтеглила две китайски сериала (преди,защо ги избягвах)
Go Princess Go ако някой го е гледал и не ми е казал ми дължи снимчок с Барон.Heart Eyes
Има всичко което обичам - пътуване в миналото,смяна на пола и чета,че е страшно забавен.Изтеглен е.Със сигурност ще го видя.
Perfect Couple с Wallace Huo,макар, че за любовна комедия ми идват много епизодите.

# 266
  • DE
Гледала съм ги и двата. Първия епизодите са кратки и бие на пародия, но ако те увлече си е приятна комедия. Края не е това което очакваш Grinning
Уолас е великолепен, дори е със собствената си коса Mr. Green но твърде много се мотаха и бе някак детински наивно, може и това да му е чара, на мен не ми достигнаха любовните сцени Blush

Аз дори се чудя, защо още се гледа корейско. Може и да има няколко хубави драми на година, но китайците вече ги заминаха, японците са традиционно добри. Там няма промяна. Като намесим и Тайландците и таванците, корейците въобще не ми липсват bowuu

# 267
Дане,:smiling_imp:
Цитат
Go Princess Go ако някой го е гледал и не ми е казал ми дължи снимчок с Барон. Heart Eyes
Къде ми е снимчока?

Scream Това с края не е честно.Аз нищо не очаквах.Сега незнам какво да очаквам и дали е това,което очаквам или не е това,което очаквам.Разбираш,нали?

Аз си харесах и едно тайландско с Марио,но епизодите са над 2 часа Scream и директно го затворих.

Сериалите на мандарин  миналата година ги открих с Броманса и след него изгледах повече отколкото бях гледала преди.Дори текущо гледах.Scream Дори и аз не вярвах какво правя.

Корейското си го набавям като филми,но Children of a Lesser God наистина ми хареса.Страхотно крими.

# 268
  • DE
Как да кажа, края не бе толкова щастлив като за завършек на комедия/пародия  Thinking Grinning
Барон с мустак, твърдо НЕ  #Crazy  Mr. Green
Скрит текст:
И с брада, също  Naughty
Скрит текст:
С очила, да  Heart Eyes
Скрит текст:

# 269
С мустак и брада започна да ми харесва.С дълга коса,с къса коса.С черна перука,розова,синя ...все ще ми хареса.
Сигурно съм болна Ambulance

Общи условия

Активация на акаунт