Магията на изтока - тема 56

• 40 766
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Мислех да зарежа Big Issue, но заради скуката и липса на нещо читаво за гледане, вчера погледнах 7-ми епизод, а и заради Жужито. Дърпа си, няма какво да си кривя душата.
Този сериал наистина ми стана интересен точно след вчерашния епизод. Не знам, дали след големия гаф на SBS миналата седмица и като някакво извинение към зрителите, но развоя на събитията ми хареса.
Сега изгледах и днешния 8-ми епизод и ме заинтригуваха още повече. Хмм, имат шанс до финал, да превърнат заглавието в една прилична драма.
Суперсилите на нашия фотограф ги оставям настрана. Старая се да не обръщам внимание и на други смешки, но той е като един корейски Супермен.
Порочният корейски шоубизнес... Повръща ми се иначе от всичко, което показват. Покрай скандалите с тримата глупаци картината е съвсем реална.
Хората с пари и власт са толкова долни... Бляк.
Къщата на Ледената кралица е чудна. Очите ми остават в нея.

И един невероятен кадър на японския принц от галата, в момента, в който целува леда. Гениален фигурист.

# 661
Току-що го изгледах My Amazing Boyfriend 2
Ще го хейтя Smiling Imp
От тези сериали, в които не се случва нищо (съществено) и се чудиш защо го гледаш,но продължаваш да го правиш.Не,защото е интересен и чакаш да избухне,а по-скоро като навик и защото you tobe ти предлага новите епизоди. Краят настъпи,днес.Иееее.Цели 38 епизода,  в които се опитаха да бъдат забавни,романтични, влюбени, тъжни, напрегнати,изненадани....И с това може да се изчерпи всичко, което трябва да се каже за сериала.
Ако сте фенове на сезон 1 въобще не го започвайте.Той е по-зле отколкото предполагате и не е само смяната на основните артисти. Сценарисите на първия - Shui Qian Mo  и Wang Xiong Cheng (проверих) не са написали и една дума за сезон 2,а това си личи с огромен контраст между двете части. Първият сериал беше интересен, увлекателен и приятен за гледане,но продължението му е банално,протяжно и скучно.Дори ставаме свидетели на нещо невиждано - липса на динамика.За всичките епизоди се случиха точно  5 неща:
Скрит текст:
Сюжетът продължава  4 месеца след края на предишната част с осъзнаването,че тя е бременна.
1 - Той се връща
2 -Тя има проблеми,правят трансплантация  и бебето ще го износи друг мутант.
3 -Лъжат ги, че детето е мъртво,
4 - Разбират истината
5 - Лошите са наказани
Финал - незнам си колко години по-късно (около 3).Детето на градина,Той готви,Тя бизнес дама и се женят.
Няма да има сезон 3
Важната промяна в случая е, че има нова съпорт двойка.Тя човек + го обича,Той мутант + половин сериал се чуди как да избяга от нея и тъкмо се осъзна .... и  сценаристите му видяха сметката (накрая го съживиха,но не показаха как).Те бяха сладки.  Heart Eyes
Виждате ли колко интересни неща сте пропуснали? Joy
Кастът - надявам се,че са им платили достатъчно
Майки - много далече от изградения образ на корейчето,но е сладък,артистичен и му прощавам.
Yu Esther -бива,свикваш с нея и се справя.
Другите също дават каквото могат с наличния сценарий,но няма развитие на образите и взаимоотношенията им.

Joy Cry
Имам субтитри за 29 и 30 еп. на Tomb of the sea,обаче нямам пълни за епизодите между 23 и 28.

# 662
  • DE
Аз съм до 35, обаче нещо са зациклили преводачите Tired

Хуа Хуа и предполагаемо гадже Gem, много са ми сладки Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 22:38 от дането

# 663
Има до 23еп. буквички,после само на отделни сцени,а след 30еп. са само на китайски.

Сега съм в чуденка.Дали да си догледам Guardian или Cold Case?

Признавам също,че ролята на Меган в Because of You ми е ужасно дразнеща и Барон е с отвратителен цвят на косата. И самият сериал не е кой знае какво.Същото се отнася и за Ледените/Огнени Елфи,но се появи огромна чуденка кой от двамата принца ми харесва повече.Blush

# 664
Ехх, SM Ent.... Отново никакъв тийзър, за да се чуе и види повече. Обичайното - нищо. Ще чакам понеделник.
Дано поне са му написали хубава балада, както на Кю преди години, че като знам как я закъсаха музикално откъм хитове и стойностни парчета...
Ще е чиста загуба с неговия талант.

И едно ново японско парче - на Оми Тосака, което е и саундтрак към новия 23-ти поред филм от поредицата за Детектив Конан.
Японците са болни на тази тема. Голяма мания и вече 23 години не пропускат да пускат нови и нови филми по кината с приключенията на Шиничи Кудо.

Хареса ми и я въртя много тези дни.
Оми вокално си е на едно посредствено EXILE-ниво, но да живее техниката, а и направи/прави добра кариера в Япония. Актьорството също му се отдава. Повече от пеенето.

# 665
Имаше години, когато петък вечер беше време за дискотеки и танци Grinning.

# 666
  • София
Новият албум на БТС ще излезе на 12 април, очаквам го с нетърпение като техен голям фен Gift Heart

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 10:50 от freedoms

# 667
  • MJF
Weakest Beast изгледан. Мне, не ме предразположи към дълги коменатри туй заглавие. Стандартен за мен сценарий. Историята вървеше интересно след бавното за мен начало и имаше своя завършек. Най-интересна ми бе динамиката м/у героите. Интересни "японски" аспекти бяха показани и подхванати, което го прави определено свежо и актуално. Да речем работната среда, как бе дадена и показана как може да се промени. Също и за връзката на Тя-Той-бившата Тя. Бившата Тя също отделен развит казус. Въобще достатъчно актуални настоящи теми. Напълно доволна.

Продължавам с My Husband Won't Fit. Стана ми интересно туй заглавия с цялата мистерия около него, не виждам негова визуализация по ползваните от мен сайтове за това .  Wink
Toumei na Yurikago е зареден и чака да се кротна/съответна настройка.

Още реанимирам от Саитама а ще се готвя за Фукуока и Хелзинки едновременно. Не е лесна моята  Mr. Green

Чудесен кадър на Юзу от галата, въпреки че този момент ме напрегна. Не обичам да поемат такива рискове с тяло по леда фигуристите, виждала съм достатъчно наранявания на кожата от това. Ханю направо "нарисува" цяла японска картина с това гала изпълнение.Костюм-музика-презентация - интерпретация. Чудесен.

# 668
Юзуру Ханю-сама е като шедьовър сътворен от ръцете на Кацушика Хокусай.

И значи ще се жертваш с Аои Накамура? Успех.
Започвам Tasogare Ryuuseigun. Много го отлагах, от есента, но му дойде ред.

Айде на лютата манджа в Джакарта. Тревър не се спира.

Не обичах люто, но покрай моите "любими" корейци проядох (а и от толкова гледане) и редовно зареждам кутиите с гочуджанг. Така свикнах, че на всичко слагам по-малко.

# 669
Заради този уникален кадър на Юзу си пуснах да изгледам изпълнението от галата. Онемяваш, настръхваш и ти остава само да гледаш в захлас.

Touch Your Heart приключи. Нищо специално, наблъскано с реклами на всякакви продукти, но поне нямаше големи драми. За романтични души и фенове на Ю Ин На и И Донг Ук.

Днес е последния епизод и на Legal High. Джин Гу голям невротик го игра през цялото време. Някак си не можах да го възприема в тази роля, но пък и общо взето само прехвърлях сериите, защото самият сериал не ме грабна като цяло.

Донг Ха с песен към ост-а на The Fiery Priest

и Han Seung Hee за Kill It

# 670
  • DE
Дайте линк за Юзу де, не знам какво точно да търся Tired

# 671
Заповядай, Дане Hug.

# 672
  • DE
Сърдечно благодаря bouquet обичам го това момче, вълшебник е Heart Eyes
Не знам дали има човек гледал някога ФП да не го харесва Grinning

# 673
  • MJF
Хм, за мен качени преведени виждам 7 от 10 серий на Tasogare Ryuuseigun. Иначе щях да се включа.

Еми не знаете какво изпускате като не гледате ФК  smile3534  Wink

# 674
  • DE
Да ви кажа аз какви ги върша с фигурното, в търсене на горното изпълнение попадам на това

пораснал, възмъжал, емоционален, красив... на 5.39 минута разбирам какво казва на публиката и като се развълнувах, насълзиха ми се очите Heart Eyes даже се консултирах с щерчето дали съм разбрала правилно или си въобразявам, тя потвърди, много хубаво ми стана Flutter

Общи условия

Активация на акаунт