Магията на изтока - тема 56

• 40 845
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Гледам в много филми как старите учат младите  как се пие, но не виждам някой да се е научил, ни стар, ни млад.Всички пият на екс,мешат всякакви отрови и накря всички пияни като свини и после всички  Sick, болят ги стомаси и всякакви гадости.Що така тези хора нямат никаква мярка? Аз само два пъти съм се напивала, такъв ужас преживях, толкова ми беше зле, че повече алкохол не съм близнала и досега.

# 301
  • DE
У Лей знае къде да се набута  Mr. Green "Sand Sea" нещо като "Индиана Джоунс" грабва от първа серия. Превода върви бързо и докато стигна до края на всички преведени епизоди вече ще е излъчен целия, дано и да го преведат до тогава  Grinning
Напълно запленена съм от Xu Kai Cheng, случайно започнах "Well Intended Love" пък той се излъчвал в момента  ooooh! и всеки път се питам къде гледам аз, та не виждам, че не е излъчен и преведен целия  ooooh! Mr. Green

# 302
Дане,теглиш или гледан онлайн "Sand Sea" ?

# 303
  • DE
Почит само онлайн в дорамата.

# 304
Аха,защото в avistaz го има само с китайски букви.
Някой ден ако го преведат ще го видя.Руският ми е слаб,дублииран филм бих се навила да гледам,но сериал - не.

Ще си изгледам Принцесата и ще си търся нещо.

# 305
  • DE
С дублаж, не Naughty няма начин да гледам каквото и да е с дублаж, най-мразя български, руския и той не е стока, често са един или двама озвучаващите, а аз обичам да слушам гласа на актьорите. Някои имат разкошни гласове  Heart Eyes
Представи си ТОП дублиран или Huang Jing Yu  Close
Ето ти с английски, аз всъщност го намерих в ютюб и от там ми стана интересен и го потърсих с руски, той пък бил почти преведен Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=CCqmZ-CjHs8&t=295s

# 306
И аз не обичам дублаж,но специално ако трябва да гледам нещо на руски ще искам дублаж,защото е по-вероятно да разбера когато говорят,а не ако трябва да чета.

Мерси за линка:hugs: Ще го видя,че звучи интересно.

Heart Eyes
Тотално съм влюбена в него,та ако ще на индийски да ми е дублиран ще го гледам.
С Барон да взимат някой речник и да почват да четат

Рекламка,чак ми се прийскаха продукти на пантен,а не харесвам марката.

Още една и още една

# 307
  • DE
Великолепен Хуа Хуа Heart Eyes на моменти изпълнението е настръхващо, страхотна сценография. На 13.10 започва оста на битката, много добре, все повече ми харесва на живо.

Гледам "Пясъчното море", някои епизоди са толкова зловещи, че го спирам, ако е вечер и довършвам на следващия ден Crazy ooooh! Grinning
За разтоварване от страхотиите разтоварвам с "A Love So Beautiful" нещо като поредния римейк на Палавите целувки  Grinning по детски наивно, но не лошо и досадно. Избегнати се особено дразнещите моменти на оригинала.

# 308
В началото колко мрънках,че ОСТ-то на Битката не ми харесва Blush
Сега съм си го изтеглила.

Ако гледам сериал на корейски режисьор, това означава ли,че гледам корейско?
И аз разнообразявам Принцесата,че малко ми писна.

# 309
  • София
Страхотни са!

Несесният замък завърши, краят - нееднозначен.Уж всичко свърши благополучно за всяко от семействата, но накрая появата на гаднярката прецака представата ми за някаква промяна  в образованието, вярно, децата се разбунтуваха, но какво от това?! Много ми хареса сериала , а актьорите играха толкова правдоподобно, че едни ги намразваш от дъното на душата си и ти се иска да им извиеш вратовете, а други ти стават изключително симпатични.

И в другия сериал - Fate and Fury - алчността, мръсотията и подлостта в обществото са изведени на преден план  и за сетен път идва да покаже, че отмъщението не води до нищо добро, то се връща  като бумеранг при отмъщаващия. Чакам да видя каква ще е равръзката.

Снощи започнах  и The Crowned Clown с Yeo Jin Goo  в главните  роли, до вчера беше малко момче, но вече е възмъжал, справя се много добре с двете роли, голямо сладурче е. И в този сериал - алчност, борба за власт, много убийства и корупция.

# 310
My Strange Hero
Отново училището и проблемите в него, макар и от малко по-различен ъгъл. Приятелство - предателство, бедни - богати, учител с главно "У" срещу нагаждачи и подлизурковци. И отличната игра на Ю Сънг Хо и Куак Донг Йон (това момче става все по-добро с всяка роля) в компанията на сладураната Чо Бо А, която има късмета да играе една доста прилична за корейските стандарти героиня. Освен това и второстепенните герои са си на мястото, не дразнят и се справят отлично с ролите си. Като добавим и няколко любими аджуми и аджушита, сериалът си заслужава отделеното време.

My Only One, My Healing Love, A Pledge To God, Liver or Die - драма, драма, драма, драма ..... много драма във всичките, но пък пълни с добри актьори и актриси, които са отлични в ролите си. Ще се харесат на любителите на типичните корейски семейни сапунки.

# 311
Няма какво да гледам с Барон и си пуснах разни клипчета с него и ооооо Toй  дърдори на инглиш в най-любимия град.Той е бил там,където съм била и аз.Дишали сме един въздух и сме яли галда...аз поне не съм се правила на слънчоглед Joy

# 312
  • DE
За добро утро "Halo" но не в изпълнение на Бионсе, а на няколко гласовити китайци  Grinning

# 313
Много се вълнувам за две неща свързани с Китай
1.Какви приказки четат на децата?
2.Дали забраняват филмчетата на Дисни?
Те незнаят ли,че пародията свършва като пародия,а приказката като приказка - принца и принцесата се целуват,женят и никой не го интересува как живеят после.Край.
Go Princess Go
Свърши като корейска драма. Anguished Frowning1 Cry
Не очаквах това.Дането,предупреди,но пак не очаквах Точно такъв финал.Изненада Scream Как?Защо?Кой?
Развалиха хубавото впечатление от сериала.Гадняри и въобще да не ми се оправдават с трите финала,че това е съдба,не всичко е изгубено,ще се срещнат в бъдещето,дрън-дрън.
Почна така добре,към средата леко намали темпото,а края...не се коментира.

# 314
  • DE
Аз така и не разбрах, защо свърши така newsm78 Романтичната комедия/пародия завърши с брутална кървава сцена #Crazy Дори не си правих труда да гледам алтернативен финал. Изгледах и веднага забравих какво бе това. Края развали приятното впечатление от почти половината сериал.
Главния опитах да гледам в дует с Дилраба, но не изтърпях и двамата и повече не направих опит.
Когато започнах да гледам "Well Intended Love" Wang Shuang много ми напомни на Zhang Tian Ai, но при проверка на филмографията видях, че не е тя. Абсолютно клише, но героите правят гледането много приятно, всички персонажи са приятни и ти се иска да разбереш как ще се развият събитията. Превода върви добре, малкото епизоди дават надежда, че ще бъде преведен бързо, чак на мен ми се прииска да попреведа ей така да не отвикна, но липсата на редактори ме отказа веднага.
Реклама Grinning

Xu Kai Cheng го забелязах с епизодичните си появявания в разни други проекти, но истински ме впечатли в "I Cannot Hug You" говори малко специфично сякаш фъфли, но направо съм хипнотизирана когато си отвори устата, а в ролята на съблазнител е великолепен Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт