Магията на изтока - тема 56

• 40 769
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Чета си китайската новелата и ме осенява мисълта,че в този регион всички пеят,танцуват,играят,бягат 100 метра и няма начин да не са изтипосали Барон да пее. Дам Smiling Imp Включва се малко в песента с Меган

Никой да не коментира опита за пеене.Всичко различно от талант,уникално и все едно е тайванския Павароти няма да го прочета. Joy

# 646
  • DE
Сигурно ли е, че пеят те, нещо гласовете са много различни Thinking

# 647

Не е възможно да пее така зле Цупльо,нали? Joy
Ако бях скролнала и зачела си пише,че не са те,ама от телефона толкова,пък е късно и главният ми герой е голяма бяла птица и ме ядосва с неоъзнаването си.
Явно Барончо не пее.Утре ще измрънкам и ще помоля да видят в китайската търсачка.

Водих си китайците да слушат малко различна музика,ама не им хареса Blush

# 648
  • DE
Я, това не е много зле, ако не бяха ориенталските ритми си е поп парче Grinning
И си представих китайц как ще се почувства в наша чалготека hahaha

# 649
Малкият принц излезе от казарма. Ура! Изпълни дълга към родината.

Сега вече чакам 27 април и излизането от казарма на Големия принц.

Лятото ще чакам новите им сериали...

Нищо интересно за споделяне (от това, което прехвърлих набързо тези дни). Голяма корейска скука, а японците отдавна приключиха сезона и сега съм в очакване на новия, пролетен.
Има някои интересни заглавия, но ще видим. Ямапи поне е сигурен в In Hand, както и Тори Мацузака в Perfect World.

# 650
Дане,това е поп парче  Scream с етно елементи Sweat Smile
Твърде рано е, за да пусна оринталщината.

STUDIO GHIBLI MUSIC LIVE RADIO 「24/7」

Пояснението  - голяма колекция от записи на студио  Ghibli,които са идеални за релакс,сън и по време на учене.

P.P.
Няма клип с Барон пее,което означава,че или е много добър и ще засрами всички или подобреда не пее.
Освен това ми уточниха,че не бил от най-популярните лица,но аз си го знаех.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 12:46 от Tuon

# 651
.......................................
Сега вече чакам 27 април и излизането от казарма на Големия принц.

Скрит текст:

.................

Аууу, как го понижи hahaha, все пак той е Императорчето  tooth.

И него се опитаха да го замесят в скандалите, но не им се получи и бързо се самоопровергаха.

Вавилон приключи, но чакам да излязат субките и за последния епизод, че да го довърша. Нищо необичайно, но става за едно гледане за любителите на подобни драми.

Започна поредната съботно-неделна сапунка - Mother of Mine.
Класика в жанра. Майка-орлица, вечно на линия за децата си. Върти ресторант, прави кимчи за всичкОтО рода, гледачка и бавачка на повикване 24/7 и отнася каиша за всичко и всички. Най-голямата дъщеря - женена за обичайния мухльо с претенции, свекърва като по корейски учебник, свекърът що-годе свестен. Средната дъщеря - мениджър в голяма компания, решена да се доказва колко е кадърна. Тя ще е тази с "нуна-романсът" (не знам колко ще е романс, ама че е нуна много личи). А пък обектът на "романса" е младият наследник на компанията, в която работи, но все още никой не знае, че той е въпросният наследник. Третата дъщеря - недооценена сценаристка, вечно недоволна лигла живееща при мама (подозирам, че е написала добър сценарии, но са ѝ го отмъкнали и друг се е накичил със славата за него).

# 652
  • MJF
Бавно събувам кънките за кратко  Laughing.

The Good Wife  и A Story to Read When You First Fall in Love изгледани. Текущия превод на тези 2 заглавия вървеше много редовно като за японския фронт, така че бавно но регулярно изглеждах по серия. Съвсем гледаеми. Без да са шедьоври, ама то ако все са такива .... ще трябва да измислям нова скала по-по-най. Така че съм напърлно доволна и от двете. Нямам забележки. В A Story to Read When You First Fall in Love има бобтейл и съм възмутена как снимачите го докараха до лош актьор, въобще двойка им пиша за това все пак. Но туй снимачите към момента са ми "черна тема" та ще спра.
Любувах се на актьори и в двете заглавия, които отдавна нещо не бях виждала на екрана ми , та така  Simple Smile.

# 653
Не съм го гледала там, само някакви откъси и клипове през годините, то главната героиня винаги ме е спирала, но сега като каза...
Да, верно, че там той беше монголски император. За мен този сериал в останал в главата ми само като "исторически", с него и Жужито.

А Mother of Mine онзи ден го загледах малко, като видях, че Хонг Джонг Хьон е в една от ролите.
Ким Со Йон много кахърна ми се видя, състарена, а той като ученик (като започна работа, че и с раничката на гърба, съвсем ученик го направили).
Пак нуна-донсенг истории. Вече на някакъв тежък синдром го удариха с тези връзки.

# 654
Харесах аз Императрица Ки. Даже и ММ го гледа с мен и му хареса толкова, че питаше кога излиза поредният епизод. А пък Уки "открадна" вниманието от всички останали. В началото малко плахо, но в последствие засенчи и Жужито и кака си Джи Уон. Може и да не е било замислено така, но с играта си спечели симпатиите на зрителите. Въпреки, че и преди това е имал запомнящи се роли в Smile Again, Warrior Baek Dong Soo и Five Fingers, то тази го изстреля на върха.

Но Мин У го спрягат за участие в Partners for Justice 2. Първата част беше прилична, а той не се е появявал на екран след уволнението от казармата.

Че Джин Хьок бързо се завръща и ще го играе адвокат в предстоящия Justice. Добър партньор ще има в лицето на Сон Хюн Джо.

Канг Джи Хуан пък ще пътува напред-назад във времето в Joseon Survival. Спрягат го за излъчване някъде през юни.

# 655
  • MJF
Към японския ми гуру. Виждам 2 заглавия прясно качени като за мен Omiai Kekkon (Arranged Marriage) и Otto no Chinpo ga Hairanai. Отзиви за тях?

# 656
И двата не съм ги гледала.

Първият е стар, от 2000 г., но явно сега са го качили/ или превели на английски. Не ми е попадал в сайтовете с японските преводи. Отнякъде е изкочил или просто подменят видеофайловете и са го качили отново след години.

Вторият го излъчиха преди седмица по Netflix. От сериалите, които японците правят в сътрудничество/ с пари на Netflix и са за американския пазар.
Бях прочела това-онова, но нещо не ме грабна, за да го погледна.
Честно казано, с Аои Накамура в главната роля, че и няма да му работи антенката... Мъка.
Пас съм. Ти гледай.

# 657
  • MJF
Е сега излезе аз да се жертвам  Laughing. Ок. Първо обаче да си догледам Weakest Beast. Имам още няколко епизода. Признавам че първите 2 не бяха завладяващо интересни но от там нататък замесените образи ми влязоха под кожата и ми харесва че не е ясно да се определи кой е главен герой и кой ..... Като в Choosing Spouse By Lottery. А аз имам слабост баш към такъв тип разкази, дето всички са интересни.

# 658
Изгледай Toumei na Yurikago.
Много добра японска драма, както само те ги умеят за техния си (японски) телевизионен пазар и точно по нашия вкус.
Поне в нея има смисъл и засяга важни теми.

# 659
  • DE
Гостче, що не каза, че You are a "Dead Man, Long Riyi" е поредната серия на БОФ ooooh! А миналата година изгледах цели две нови, а то имало още една Crazy
Ма аз ги гледам всичките, така че и този ще мине поред. Поне сериите са кратички и бързо минават. Обаче главния не ми харесва, за сметка на това тук момичето е умно, хубаво, кадърно и умее да се бие Mr. Green
Ще му разкаже играта на нашичкия  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт