Кралски работи и клюки - 22

• 52 301
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Кейт, дето е първата обикновена жена ,която се е омъжила за престолонаследник, тя ли няма да модернизира монархията?

# 301
Ми те са се обичли с Камила далеч преди да му натресат неуравновесената Даяна. А и тя не е била цвете, изневерявала му е, даже е причина за разпада на няколко брака. Доколкото съм чела, даже жената на един от любовниците и е ходела да я моли да се спре, но нейно височество не е благоволила. Тормозела е семейството му като се е обаждала по телефона и е мълчала на линията. За мен тя въобще не е била дорасла за брак, но като не те бива за нищо и нямаш особени перспективи в живота...

# 302
Харесвам роклята (модела) и палтото на Мегън. Обувките са фантастични. Обаче да ходиш с рокля 2 номера по-малка си е чист мазохизъм. Особено като си бременна. Аз като бях обичах да ми е свободно, комфортно, във никакъв случай да не ме стягат дрехите. Така роклята и стои ужасно. Единственото обяснение е че е облякла е да и се подчертае и види по ясно корема. Обаче не е съобразила че така и се е впила, че изглежда като препълнена чушка, дето и прелива плънката. Спешно да си сменя съветничката!

# 303
  • София
Чарлз и Камила по начало е трябвало да са заедно. Тази нагласена сватба с Даяна е дала начало на всички проблеми.

# 304
Lina,  Катрин може и да е простосмъртна, но не и тръгнала с рогата напред да променя институцията. И "играе" по правилата.

# 305
Чарлз и Камила по начало е трябвало да са заедно. Тази нагласена сватба с Даяна е дала начало на всички проблеми.
Защо тогава се е взел с Даяна. Прищявка може би...? Със сигурност има и много факти, които не са известни на обществото.

# 306
  • София
Lina,  Катрин може и да е простосмъртна, но не и тръгнала с рогата напред да променя институцията. И "играе" по правилата.

И какво точно направи Мегън, за да промени институцията?
Предполагам, за да я укротят баба ще ѝ дава след Нова година някои от нейните патронажи, според източници разбира се Simple Smile

Днес е добре да следим, ще има обяд в Бъкингам Simple Smile

# 307
Откъде си вадите изводите, че Меган е тръгнала да променя институцията?
Това с променянето на институцията е в главите на клюкарите, какво е променила или дори искала да промени?
От един-два жеста (повечето случайни) си правите гигантски, смешно-параноични, злобни изводи.

Дези, чудесна хронология за сестрите Беатрис и Южени. Трътчици са, но определено си попромених мнението за тях, чаровни са ми. Беатрис е много отслабнала на някои снимки не знам дали са нови или от преди.

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 18:03 от Анонимен

# 308
Защо тогава се е взел с Даяна. Прищявка може би...? Със сигурност има и много факти, които не са известни на обществото.
Когато Чарлз се е усетил, че му е време да се жени, Камила вече била омъжена с дете, затова избират девствената с потекло,  Даяна ..

# 309
Преди под палтото не се виждаше добре роклята, но защо е облякла с два номера по-малка рокля, за да изпъква корема ли...как се е нацедила в нея, като кренвирш е  Mr. Green Толкова е стегната, че докато гледах видеото аз имах усещане, че не ми стига въздуха.

Харесвам Чарлз и Камила, изглеждат ми хармонична и стабилна двойка.

Южени и Беатрис, пък са ми симпатични, не са най-нелепо облечените в кралския двор... Joy

# 310
  • София
Вчера е бил националният празник на кралство Бутан - 17 декември.
Този празник отбелязва коронацията на първият крал на Бутан - Угиен Вангчук. Това е човекът, който стъпвайки на престола през 1907 г., не само обединява Бутан, но и сключва примирие с Англия (признава сюзеренитета й в замяна на пълна автономия) и по този начин избягва участието на народа си във войните (вкл. световните).
В Националният ден на Бутан, освен всенародните тържества (най-помпозните са на стадиона/игрището Чанглимитанг в Тхимпху), краля изнася реч, има военни оркестри, национални таци и пр.

Бутан не беше ли страната с най-много щастливи жители, или Министерство ли такова имаше?

Скрит текст:

И кралицата с няколко принцеси https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/48361453_1928685 … f&oe=5CAD546B

# 311
Бутанците са много интересни и снимките са много красиви
Кейт модернизира доста неща, например носи някои дрехи по няколко пъти, децата също и т.н. Без скандал, без драма.

# 312
Най-малкото,Кета е съпруга и майка на двама бъдещи крале.
Жената,която подкрепя краля и възпитава престолонаследника на нацията,и то очевидно се справя добре,заслужава уважение,което някои изразяват чрез поклон.
За мен Чарлз ще се оттегли по здравословни причини и синът му вече се подготвя.
Казах,че ми харесва поведението на Мегън при възрастните,убрано,точно,любезно.
Що се отнася до впитото рокле,за мен е пак коремна демонстрация.С бременността си парадират жени,които или са крайно несигурни,или нямат с какво друго да се похвалят.Няма как да знам кое точно важи за Меги.

# 313
Ох, нашите "лайф новинари" пак ме развеселиха - Капризната херцогиня! Joy

https://life.dir.bg/zvezdi/na-ostrova-megan-veche-e-kapriznata-hertsoginya

# 314
Ох, нашите "лайф новинари" пак ме развеселиха - Капризната херцогиня! Joy

https://life.dir.bg/zvezdi/na-ostrova-megan-veche-e-kapriznata-hertsoginya
Коментарите под статията ми оправиха деня!

Общи условия

Активация на акаунт