Кралски работи и клюки - 22

• 52 305
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Прилича малко на Уилям:

# 361
Челси и Кейт танцуват на сватбата. И двете още са "гаджетата":

# 362
  • Някъде там
Я, Меги е променила косата Simple Smile Тази прическа й стои добре, ама да беше сложила нещо свежо, що пак черно???
Катрин е в много приятен цвят. Зара ми харесва, тази жена винаги ме кара да се усмихвам. И децата са бонбони!
Вчера беше със свежо.Но не се одобри че лятно било.Решила е да послуша "критиците".
Аз не искам да я защитавам но само ще кажа че следващата дена трябва да се казва: Най-недолюбваната жена на планетата и в тази тема.За друг толкова критика не съм чела на едно място.

Кейт и компания прекрасни 😍
Ще има ли снимки от обяда или пак само от колите?

# 363
  • Бургас
Давиз, това не е критика. Това е обективно мнение!

# 364
За друг толкова критика не съм чела на едно място.
Ааа за Радева в "Звездната". И тя прави фурор с няколко страници. Grinning Grinning Grinning

# 365
Май няма да има снимки от вътре, но се очакват по-хубави снимки, когато си тръгват.

# 366
На тази снимка в колата е хубавец!
Благодаря за разясненията.

# 367
Обиците/картие/ , които Мегън носи са от сватбата си. Защото днес стават седем месеца .
Рокля  Ердем. Носила я през 2016 по време на телевизионно шоу

Ето една "тайна" снимка от пристигането в двореца за обяда

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 17:47 от ۵ Gray. ۵

# 368
Страхотна е роклята.

# 369
  • в сърцето на един мъж...
Я, Меги е променила косата Simple Smile Тази прическа й стои добре, ама да беше сложила нещо свежо, що пак черно???
Катрин е в много приятен цвят. Зара ми харесва, тази жена винаги ме кара да се усмихвам. И децата са бонбони!
Вчера беше със свежо.Но не се одобри че лятно било.Решила е да послуша "критиците".
Аз не искам да я защитавам но само ще кажа че следващата дена трябва да се казва: Най-недолюбваната жена на планетата и в тази тема.За друг толкова критика не съм чела на едно място.

Кейт и компания прекрасни 😍
Ще има ли снимки от обяда или пак само от колите?

Да, свежо беше, но не подходящо, поне два номера по-малко и лятно. Цветът ми хареса, но не ми харесва как стои - прищипана е на гърдите и на корема.  Ако сега е с роклята от снимката, показана по-долу, то тогава е добре, изглежда раздвижено. И обиците ми харесват много.
На мен лично ми е безразлична, прави ми впечатление как е облечена. И ако видя някой друг по подобен начин и за него ще кажа.
Питър Филипс много добре изглежда. И всичките на сватбата са много сладки и свежи. Зара в зелената рокля като шаферка е много хубава!

# 370
Имат известна прилика!
На мен пък много ми харесва Челси, ако и да не е топ красавица! Simple Smile bouquet
Роклята на Мегън е чудна! И обиците са хубави.

# 371
Питър Филипс наистина е страшен пич на тая снимка. В действителност обаче не е кой знае какво. Загледайте се в други негови снимки или клипове.

# 372
Да и аз това каах-на тази снимка е много хубав, иначе не чак толкова.

# 373
А какво отговори бабето от старческия дом на Мегън, след като тя каза, че се чувства много бременна?
Не можах да разбера.

# 374
Нещо от сорта на "знаем, четем вестници".

Общи условия

Активация на акаунт