Кралски работи и клюки - 22

• 52 293
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Ох, опитах се да намеря видео от гостуването в предаването, но не намерих нищо. Беше ми интересно да я видя на живо, не на снимка.

Аз пък гърците много ги харесах. Може би защото обожавам Гърция и всичко гръцко ми допада Grinning

Летисия е страхотна жена, много харизматична. Стилът й е страхотен, но това поведение не й отива.

# 406
  • Down south
Основно Мегън "лепната" на първата снимка, верояно за по-голям ефект.  Другите и те с лепенки.

Роклята, която е носила е ефектна или поне и е стояла ефектно преди време, как стои за момента, може само да се гадае.

@ Радика,
Гръцкото кралско семейство ми харесва и тук, и на последната кралска сватба (Princess Eugenie), на която ги видях. Явно не са сред всеобщите любимци на съфорумките, но аз ги намирам за впечатляващи.

# 407
  • в сърцето на един мъж...
Леле, какви са руси гърците Simple Smile
А защо трябва Летисия да е виновна с нещо? Спомена се, че София повече държи на дъщеря си, мисля беше, както и там има някаква драма с наследяването на трона. Ами като всяка нормална кралица, Летисия ще брани рожденото право на дъщерите си. До колкото помня София искала промяна на закона. А отделно, някои деца не им харесва да ги целуват Simple Smile Аз например като ме целунеше прабаба ми, се бършех винаги. Нормално е да има подобна ситуация. Не е задължително Летисия да има лошо отношение към свекърва си.
Като гледам цялата тема форумките са в перфектни отношения със свекървите си Simple Smile
Къщата на Мегън е готина. Харесва ми.

# 408
Ако на детето му е неприятно, то само ще се избърше. Щом майка му го прави, значи тя има проблем. Нормално е  - все пак свекърва, ама кралици са, поне пред публика да не си застават една пред друга. Олекват някак.

# 409
  • Бургас
На фона на скандалите във испанското семейство Летисия се появява облечена с рокля, носена от София през 1982 г.

# 410
Ами аз не съм съгласна в случая, всичко е извадено от контекста и не се знае каква е ситуацията. Едно нещо може да се интерпретира по сто начина. Не сме присъствали там, за да си извадим изводи.

# 411
Имаше статия някъде, че продават къщата, която Меги е наемала. Може и да се бъркам . Бая добра реклама, независимо наета или собствена. Simple Smile
А за клипчето - на мен ми се струва, че по косата я целуна, а Летисия челото докосна после. След това и другата щерка попипа по лицето.

# 412
Алисън Джаксън, британски фотограф, чиято специалност е провокативната фотография, е направила доста смешни кадри на актьори, играещи ролите на Мегън, Хари и кралицата:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 413
На последната снимка на Кейт ми заприлича, не на Мегън hahaha

# 414
  • Майничка
....Кейт модернизира доста неща, например носи някои дрехи по няколко пъти, децата също и т.н. Без скандал, без драма.

От доста преди Кейт е тази практика. Все пак по-предното поколение е преживяло купонната система през войната.
Кралицата също доста повтаря
Скрит текст:

# 415
Мен ме кефят тези бабешки джуфки ☺

# 416
  • Бургас
Максима и Матилде се появяват с еднакви тоалети , в един и същи ден

# 417
На Максима й стои страхотно! Heart

# 418
Намерих видео с въпросната рокля на Мегън от обяда.  0:20-0:22 , 0:37-0:40
https://www.youtube.com/watch?v=mGjhVzpBupw

Беатрис на обяда

Още един тоалет , който Виктория повтаря. / съжалявам ако е пускана и преди/

в скрит текст ще сложа възродени тоалети
Скрит текст:
Princess Estelle & Princess Victoria of Sweden

Charlotte Casiraghi & Caroline of Monaco

Beatrice Borromeo & Princess Caroline of Hanover

Mabel Friso & Princess Beatrix of the Netherlands

Queen Maxima & Queen Beatrix of the Netherlands

https://www.townandcountrymag.com/style/fashion-trends/g12121264 … othes-from-queen/

# 419
Ех, хубави са Шарлот и Каролина. И общата им рокля...
Тази на Летисия и София си е типична осемдесетарска рокля с воланчета и буфанчета. Красива, но към момента доста ретро.
Никой не ми каза нищо за хубавия гръцки принц Cry
Отивам да се образовам.

Общи условия

Активация на акаунт